Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mój zasnął bez jedzenia więc pobudka lada moment murowana/
Co od teściowych moja jest spoko, ale teściowa szwagierki zasługuje na laur lub czołowe miejsce na podium. Ona odstawia takie jazdy że szok. To jest Hiszpanka i jak szwagierka do niej pojechała w zeszłym roku z 2 małych dzieci to ta zabroniła jej korzystać z jej pralki i przez2 tyg musiała prać ciuszki dzieci w rękach!!!!!!!!
Kar gratulacje imię cudowne
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Brusia bo jest pojeba*** albo jak oni do niej z UK autem teraz jechali na sam dół Hiszpanii to musieli czekac pod domem kilka godzin z ty dziećmi 6 i 2 lata, bo sobie specjalnie gdzieś pojechała. A jak ich za każdym razem odbieraja z lotniska 4 osoby to ona jako pasażer musi jechać tak że dla 1 brakuje miejsca w aucie hehehe. Ona chyba szwagierki nienawidzi za to że mu syna "ukradła" bo mieszka w UK,a mieszkał tam już zanim się poznali. Jej mąż jest spoko ale dupa wołowa do mamusi, mój w takiej sytuacji to by matce nagadał i nastepnym razem się nie pojawił17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Biedna Pola. Mam nadzieję chociaż, że dobrze sie czuje.
D co ty opowiadasz?! Szok. I ta koleżanka nadal chce tam jeździć? Dla niej moze byc niemiła (choć nie wiem czemu) ale dla własnych wnuków? Toz większość babć dałaby sie pokroić.
Biedronka ty to dla wielu z nas motywacjatylko cos motywacyjnej foty dawno nie było :p
Jak prowadzisz prywatne motywacje to ja też poproszę. Zdradź mi swoje sposoby. Moze będzie mi lepiej szło....
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Czuję się wywołana do odpowiedzi
dziękuję tulipanna
Uwierzcie, że od ładnych paru dni zbieram się aby do was zajrzec, ale jak być może jeszcze pamiętaieczas przy noworodku to towar deficytowy
1.10 (37+3) o 7:50 sn (bez znieczulenia!!) przyszedł na świat Borysek. W chwili narodzin miał 49cm i 3050g. Jestem zakochana po uszymam pokarm i karmimy się piersią, niestety panicz jest spiochem i przesypia swoje pory na jedzenie co 3h, nie sposób go dobudzic i nieraz mija 4-4,5h zanim zglodnieje. W efekcie trochę slabo przybiera, no ale mam nadzieję, że po prostu ten typ tak ma i że nie każą mi go dokarmiać mm.
Sam poród ekspresowy. Wróciliśmy od znajomych o 2 w nocy a o 3:30 obudził mnie bol brzucha. Posiedzialam trochę w wannie i nie przeszlo. W szpitalu kolo 5:30 i na ip 7cm rozwarcia!! O 7:50 Borysek był już z namipodobno ten ekspres "zawdzieczam" problemom z szyjka, które straszyły od polowy ciąży, jak by nie było, cieszę się, że tak szybko poszło
Jestem przeszczesliwa i już nie pamiętam jak wyglądał świat bez BoryskaL, Roberta, Lexi150, d84, szara myszka, tulipanna, Mila920, vayn, Kri, Tusiaa, gorgeous, tysiaa93, Mamusia_synusia, Biedroneczka29, dana222, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Kkkaaarrr jeszcze raz gratulacje! Buziaki dla Boryska! Wszystkiego dobrego
Natalica teścik robisz? Powodzenia
Kiepska noc pobudki co 1,5h, nie wiem od czego to zależy, przeciez juz pare dni było lepiej ehhh
U nas tez słoneczko od rana, moze uda sie wyjsc na dłuższy spacernatalica06, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
Kkkaaarrr gratulacje! Niech Wam się Borysek zdrowo chowa! Zaglądaj do nas czasem
My mieliśmy dziś lecieć do lekarza ale naszej nie ma a pozostali obłożeni więc dopiero w poniedziałek skoczymy. Ale że u nas dziś też ładnie to chyba w końcu wyjdziemy na spacer. Mały już całkiem ok i ja w sumie też.
Wczoraj mi Igor w ciągu dnia obudził się z takim rykiem że go uspokoić nie mogłam. Coś mi się wydaje że może w końcu jakiś ząbek próbuje wyjść...kkkaaarrr lubi tę wiadomość