Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz spiworek zamówiłam z mufką do pary i zamierzam od razu jak przyjdzie wszystjo zamontować
tez juz tęsknie za latem, moze nie za upałami, ale chociaż za złota Polska jesienią bez zimnego wiatru i deszczu.
po tej 3dnowce powinna byc wysypka, choc moze i od banana, choc bardziej obstawiam to pierwsze
Zawsze po takiej ciężkiej nocy mam kiepski humor, jest mi zimno, jestem zmeczona i nie chce mi sie nawet wychodzić, no ale trzeba, mała ma drzemkę takze jak sie obudzi to idziemy -
nick nieaktualny
-
Baga dziękuje ,ale nic prywatnie nie prowadzę.Rowniez nie ćwiczę nie odżywiam sie zdrowo nic z tych rzeczy taka moja natura,nie bede Wam tu zaśmiecać i wrzucać swoich fotek bo mnie znoenawidzicie Hahahah
Kkaarr jeszcze raz gratuluje
Moja mała zrobiła sie nieznośna nie wiem czy to przez zeby czy o co kaman.Dzis chce nosic sie na rekach jak z nia usiądę to cała błyskawicznie wygina sie do tylu pręży i drze sie jakby ktos ja biłmam nadzieje,ze to jej minie
U nas dzis od rana leje,tragediakkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Lexi skoro Igorek chce pić na spacerku to masz 2 wyjścia. Albo dawaj mu wodę z termosu tą do mleczka, albo widziałam taki specjalny podgrzewacz Lovi, żelowy, bez prądu. Tylko nie mam z nim doświadczenia i jeżę się na niego juz od bardzo dawna. Mufki kupiłam u producenta wózka pod kolor chyba za 35 zł.
Biedronko u nas noszenie na rączkach rozpoczęło ząbkowanie. Przez 3 dni i noce tylko mama mogła nosić
Kkkaaarrr gratulacje! Aż mi się łezka w oku zakręciła z radościCzerp garściami szczęście i wykorzystuj kaaażdą chwilkę z Boryskiem, bo my już nie pamiętamy jak to było
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
U nas działa na uspokojenie piosenka "pieski małe dwa", ale ostatnio u lekarza słyszałam jak jedna mama śpiewa o jagodkach hehe.
Z mojego dziecka tez sie zrobił przytulnis. Jak sie bawimy na macie to od czasu do czasu musi na mnie wejść przytulić i moze sie dalej bawić, a noce sa straszne, czesto sie budzi, czasem potem nie śpi godzinę tylko buszuje w łóżeczku. Maz mi cały czas mówi żebym go zostawiła u nas w łożku bo wtedy lepiej śpi, a ja go odkładam do łóżeczka i sie budzi po 1,5 godzinie. Moze dla wyspania zostawię go od czasu do czasu na cała noc u nas, ale czy ja na pewno sie wyspie jak Michas bedzie z nami.
Z ząbków to Michałowi wyszła górna dwójka. A dziadek twierdzi ze udało mu sie samemu usiąść, uwierzę jak sama zobaczę.
-
Czy Wasze dzieci tez wchodzą do wszelakich zakamarków, dla niego najlepsze miejsce to luka miedzy lodówka i ściana oraz szafka i ściana gdzie sa oczywiście kable. Nie mam pomysłu jak zabezpiczyc listwę - przedłużacz, chyba po prostu bedzie trzeba ja dac na meble
-
Dana oczywiście ze wchodzi i najbardziej ciągnie tam gdzie nie mozna, rozwala wszystko, na stole nie ma szans nic postawić tak samo na szafce od tv, do wc za mną chodzi tam juz łapie za butelki, wiec musze gdzieś je przełożyć
-
Ooj tak, moja tez wchodzi wszędzie, ostatnio tak pociągnęła za kabel, ze w locie lapalam dekoder, momentalnie tam doszła, jakby jej na głowę spadł to by nie było ciekawie. Z szafek wszystko zwala, ze stołu tez, nawet przy glupim grzejniku próbuje wstawać, masakra
-
Sprawdza się u was zasada, ze dzieci ida spać na noc około 5 godzin po jak wstana z ostatniej drzemki? W jakiejś gazecie wyczytalam, ze tak zazwyczaj jest, no i będę próbować. Bo wczoraj tak jak przewidziałam wstała o 19 a usnela o 23
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 14:15
-
Tysia Igor zazwyczaj robi dłuższą drzemkę ok 15-17 i idzie spać ok 21. Ale wczoraj spał 18-19 i o 21 już był gotowy do spania, niestety jak zaczęłam go karmić przyjechał tatuś z pracy a Młody jak go zobaczył to koniec było i jedzenia i spania. Tak zaczął skakać i się chichrać, że nie mógł się wyciszyć. W efekcie czego zasnął dopiero ok 23.
-
mój też wszędzie włazi,a jak zobaczy że są uchylone drzwi do łazienki to sprintem tam "biegnie" najbardziej lubi oczywiście najbrudniejsze miejsca typu - przy butach z pola czy przy kołach od wózka
. Teraz mój mały zafascynował się odkurzaczem czały czas go obmacuje czy to ten zwykły czy ten irobot.
Dana na necie widziałam że ludzie z opakowań na buty robią osłony na kable i listwy.
My mamy ambitny plan w ten weekend wszystko posprzątać łącznie z uprzątnięciem wszystkich rzeczy z niższych półek.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyZosia piękne, który wzór wybrałaś?
Znajoma zimą wkłada butelkę z ciepłą herbatką w termoopakowanie takie styropianowe. Podobno się sprawdza.
Właśnie wróciłyśmy ze spaceru, piękne słonko ale wiejePolka z lodowatymi rączkami przyjechała, nie wiem czy już jej grubych rękawiczek nie zakładać
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Lexi moze taki mały termosik by sie sprawdził, nawet mam fajny na wish liście z Ali, ale tanio nie wychodzi teraz
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/q2mYF7F7
Albo te kubki termiczne w sumie tez ok, tylko musi byc jakis dobry bo te tańsze przepuszczają
Tysia u nas 2 drzemki prawie zawsze pierwsza 2-3h po porannej pobudce, a potem po spacerze ok 14-15 i idzie spac miedzy 19 a 21
-
Dziewczyny polecam z Ali zabezpieczenia do szafek, niecałe 10zl naklejkę ma z 3M moze dla nich produkują
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/iEfum6vm -
nick nieaktualny