Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzis tez świętujemy skończone 9 mcy
Wracamy wlasnie z helloweenowej imprezki, F. usnęła w foteliku, a mieliśmy jechac do Max 18
Wszystkiego dobrego dla Sofijki
Lexi150, tysiaa93, natalica06, vayn, Kri, Mamusia_synusia, L lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla solenizantek !
Ja też pierwsze słyszę o roczku w kościele. U nas będzie pewnie ok 15 os jak dobrze pójdzie.kto wie czy rodzina męża przyjedziealkohol też pewnie będzie tak jak i na chrzcinach. Dzieci będzie aż dwójką koleżanki syn i córka no i Kuba
Mój mały agent wszedł dzisiaj sam na czworaja po schodach. Oczywiście patrzyłam co zrobi i szlam za nim żeby nie spadł ale nawet go nie dotknelam. Pokonał ok 8 schodowtrzeba bramkę kupić i zamontować . Dzisiaj też go w pokoju zostawiłam i poszłam na górę na chwilę do pokoju. Wchodzę i panika bo w pokoju Kuby nie ma. Wchodzę do kuchni a on siedzi na płytkach przy bujaczku. Ogólnie nie puszczam go na przedpokój i kuchnie bo tam są mega zimne płytki.
No i dzisiaj zaliczył u koleżanki glebę. Tak jakoś upadł ze przywalil górnym dziaslem gdzie jest jedynka i krew się polala. I teraz pytanie czy przez takie uderzenie nie będzie miał w przyszłości szarego, silnego, martwego zęba ? Na dziasle widać rankeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 22:02
Zosia_wop lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Ja dzisiaj Kubę położyłam spać przed 21. Wczoraj o 21 poszedł spać. Zobaczymy jaką nocka będzie. Mam nadzieję że się nie obudzi o 5 czy 6 rano tylko będzie jednak spał do 7
Mojemu też się ulewa czasem. Po prostu chyba za dużo jedzenia a mały odstęp czasowy. On nieraz po obiedzie nie je 4-5 godz bo jak dostanie wcześniej to ulewa. Ostatnio zjadł deser i wypił ok 60 ml soku i po 20 Min albo więcej jednorazowa fontanna. Teraz już wiem jak odróżnić rzucanie od ulewania
Kubuś
-
Mój Tymi wstał na nowy czas i 5:40.. czyli też godzina wcześniej... a teraz ziewal i yyyyykal to myślę mleczko i kima, bo co on się wyspal jak pobudka co godzinę albo pół. Mleczko wypił, odleciał przy końcu, położyłam elegancko do łóżeczka przykryłam i 20sek sekund trwała moja bajka
oczy jak 5 złotych i aktualnie znowu się bawimy.. ziewa jak lew, ale spać nie pójdzie nie ma szans..
-
nick nieaktualnyBrusia gratuluję ząbkow :*
Ja po nocy ledwie żyję, wrzask już wieczorem walczyliśmy do północy, pospała do 4 i wraz wrzask. Dziąsło spuchnięte jak diabli, jak jej bedą wychodzić trzonowce to sobie chyba w łeb strzelę
A no roczek w kościele to pewnie od regionu zależy, u nas katolicy też roczek tak zaczynali. Tylko roczek w kościele. Tutaj tego nikt nie zna.. chociaż bratu ciotecznemu małża jego mama zamówiła mszę na 18, on myślał że się ze wstydu spali przed kolegami, rodzina też dziwnie patrzyła
Lexi nie załapałam się.na fotę ze słoniemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 09:41
Bruśka lubi tę wiadomość
-
A ja też miałam mszę w intencji na 18. Babcia mi zamówiła ale u nas to norma przy takich ważniejszych okazjach. I nikt niczego nie wyśmiewał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 09:46
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexi zależy jakich kto ma kolegów...
U nas butelki też rządzą, niemniej jednak największą frajdę ma ze szczotki do włosów którą "kradnie" z łazienki. O jaka zadowolona ucieka przed nami wtedy
Pola uwielbia dentinox, chyba jej kupie rumianek i zacznę parzyć bo jej to tak smakuje