Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje Serduszko podczas jedzenia jajka
Chłopcy tyle czasu spędzają przed lustrem, aby wyczarować sobie ekstra fryzurkę, a mój Syn ma już taką naturalnie hahaha
No i w końcu przebiła się górna jedynka, a goni ją kolejna, zatem trzy całe zęby na koncie są i zaraz będzie czwarty
[tu było zdjęcie]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 18:07
Kri, Mamusia_synusia, vayn, adelka77, Bruśka, Lexi150, L, dana222, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Ale Jasiek! Minka, oczy i uśmiech jakbym juz na dorosłego patrzyła
jajeczko jemy na twardo czy jajecznicę? Widzę, że nie tylko ja nie przypinam pasami
A ja pierwsze słyszę o roczku w kościele u nas nie ma takiego zwyczaju, ale rozumiem w końcu to wydarzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 11:37
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Kri, wzrok to on ma taki dorosły i mądry czasami, że aż szokuje
Tutaj akurat było żółtko na twardo, ale wczoraj zajadał jajecznicęPasami nie przypinam, bo w razie zakrztuszenia szybciej można wyjąć, zresztą między nogami ma taki pałąk, że w życiu nie wyjdzie
Co innego jak już będzie zaczynał dreptać - wtedy przypinać trzeba będzie
Bagabaga, ci, którzy wiedzą, jak ja wyglądałam jako dziecko, a także jak wyglądał mój brat oraz tata, to mówią, że poszedł w moją rodzinęwiększość rodziny męża też tak mówi, tylko koleżanki teściowej i kilka innych osób mówi, że do męża.
Wcześniej był bardziej podobny do tatusia, teraz bardziej do mojej rodziny
-
Ale słodki Jas
u naas po wczrajszym stłuczeniu przeb8iła sie chyba gorna jedynka. oby to zab a nie przez to przywalenie dziasłem
ja wczraj Kube połozyłam 20:45 po 12 sie obudził . wziełąm na rece i poszedł dalej spac i spał do 3:20 (butla) a póżniej obudził sie przed 7za to w dzien prawie w ogóloe nie spał
Kubuś
-
Dziewczyny mam pytanie te żeby widać ale vhyba się nie przebily jeszcze. Czy dobrze ze dalsm ibum mimo że nie ma temp? Bo w dzień spał z godzinę na spacerze a potem w domu godzinę dziesięć z czterema pobudkami z płaczem. Chyba mu to przeszkadza? Wczoraj dałam na noc ibym i spał trochę.
Ja zamiast spać dodstkowa godzinę to jak mały wtsal o 1;20 i już picie go nie zaspokilo i było mleko to nie spalam do 4 już po korekcie czasu potem przysnelam ale co z tego jak wstalismy o 5;40 i tak cud. -
Brusia na pewno nie zaszkodzi a lepiej, że podalas bo przynajmniej się nie męczy. U nas dziś na noc viburcol poszedł w ruch.
Nasz Mały też prawie nie spał bo przyjechaliśmy do dziadków i zbyt zajęty, żeby spać a o 19 już ledwie na oczy patrzył. Na szczęście do tej 20.20 udało się dociagnac. I tak wcześniej niż zwykle ale już bidulek zasypial sam.
Młody dziś z tego zmęczenia zarabal twarzą o podłogę i rozcial sobie warge. Krew się polala i spuchlo ale tylko na chwilę.
Jasko ma cudowny uśmiech!Imię_Róży, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Jaś to facet pierwsza klasa, widać ze niezly czaruś z niego rosnie
slodziak. Mamy takie samo krzesełko i też nie przypinam, znaczy przypinam tylko te boczne bo nie zawsze ma tacke przed sobą, czasem stawiam go z nami przy stole.
-
Blanka poszła spać później, bo mieliśmy gości, dostała klocki i o spaniu można było zapomnieć. Wyginała się jak struna żeby tylko każdy był w zasięgu ręki. Jak ją położyłam to miałam wrażenie, że spała już od jakiegoś czasu z otwartymi oczami, bo się nawet nie poruszyła tylko oczy zamknęła i było po niej
-
Mila, ale tylko jak przestawiamy czas
U nas rzadko, bo rzadko, ale goście siedzą nawet do 01.00. Tylko ja jakoś juz nie lubie, bo potem oczy na zapałki z niewyspania, no ale chłopaki czasami kielicha jakiegoś wypić muszą... Ja o 19.00 kąpie, mały robi papa, je i zasypia a my siedzimy.
Niemniej jednak. Wczoraj zaprosiliśmy znajomych, z którymi sie dawno nie widzieliśmy na 18.00. A oni oddzwaniają za jakiś czas, ze może na 17.00, bo dlugo nie posiedzą, bo ich syn będzie marudził. Syn jest w 3 klasie to ile ma? 9 lat? I taka wymówka. Nota bene bywali u nas setki razy do baaardzo pozna i nigdy jeszcze czegoś takiego nie było.
Myślicie, ze nas nie lubią juz? Czy o co chodzi? Bo od wczoraj myśle o tym. -
Natalica my tez wczoraj z klocków budowaliśmy. Chłopaki maja cała reklamówkę takich drewnianych. Ale kuzyn starszy pozwolił Miszy wsiąść tylko jeden
a nawet i tego jednego chciał mu podprowadzić, ale jak poczuł jaki jest obśliniony to z lekko skrywaną odrazą oddał mu go sportem
-
Baga ja też obstawiam, że taki chłopiec to się u kogoś po prostu nudzi i szybko chce wracać do domu. U nas też jak ktoś przyjdzie to zawsze chce uciekać jak idę małą położyć spać, a bo nie zaśnie, a bo ją obudzą, a jak zaśnie jak jest głośniej to jej to nie przeszkadza, gorzej jak śpi i wtedy ktoś by przyszedł.
Ostatnio mam chyba mózg na urlopie, jestem jakaś taka nieprzytomna i bezmyślna, że aż się sama siebie boję. Nie wiem co się ze mną dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 08:03