Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia moja zapomniała o moich urodzinach, tego samego dnia się widziałyśmy i wspomniałam, że wychodzę dzisiaj z przyjaciółką "świętować" urodziny to zaczęła się dopytywać czyje itp, jak wspomniałam, że moja to zaczęła przepraszać, że nie pamiętala, złożyła życzenia i dała kasę, żebym sobie coś kupiła, aż widziałam że jej było głupio
Dlatego może i twojej wyleciało po prostu z głowy. Mi też się zdarza o czymś ważnym zapomnieć i potem jest mi mega głupio.
-
nick nieaktualnyJa mojej nie składam, ale to Was pewnie nie dziwi. Mąż telefonicznie składa
O moich "pamiętała" jeśli można to tak ująć, podczas rodzinnego obiadu wypaliła że mam urodziny za 2 dni. No to fajnie, babcia wyskoczyła z kasą i tyle. Ona wtedy nie złożyła życzeń, w dniu urodzin też nie
Pierwszy spacer zaliczony, Polena zachwycona. Ja cała zmokłam bo śnieg z deszczem padał, a młoda pod folią to cwaniakowałaZałożyłam jej dziś kurtkę bo przecież się wydawało że mi wyjdzie z tego wózka tak próbowała śnieg łapać :>
-
Moja teściowa to kasy nigdy nikomu nie dała
ona ciagle oszczędza i z reszta uważa, ze to jej trzeba kupować takze ten...ale wyprawka dla drugiego wnuczka to jest wypas, dla naszej to nie było potrzeby robic. z reszta bardziej niemiłej kobiety to chybs nie ma
ja bym te życzenia złożyła niech sie wstydzi
Po wsobie policzki jaśniejsze, ale jak co to pomyśle nad tym fenistilem -
Moim zdaniem Zosia gdyby to była alergia na to co zjadła to by miała pewnie na ciałku, a jak na buźce to moim zdaniem, że czegoś dotykała, ale specjalista ze mnie żaden. Ja swojej teściowej składam ona mi też, prezenty też zawsze dostaję, ale ona ma taką fantazję na prezenty, że nie wiadomo czy się cieszyć czy smucić
Ale jeśli liczy się gest to nie narzekam
Za to mój M mnie rozpieszcza
Dostaję zawsze 2 prezenty w dzień urodzin i wtedy kiedy gości zapraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 14:44
-
nick nieaktualny
-
Vayn skoro ja sobie dałam radę to każda sobie da hahaha
https://www.facebook.com/groups/774585069286476/
Dołącz do tej grupy na fejsie i tam w przypiętym poście jest cała instrukcja jak płacić itp
I oczywiście możesz do mnie pisać na fb to spróbuję pomóc jak będę umiałaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 19:14
-
Zosia_wop wrote:Tuli przypomniało mi sie Twoje pytanie o dentystę . My nie byliśmy i pierwsze słyszę, ze z takim małym dzieckiem sie chodzi
u mnie w przychodni bilansu 9mc dziecka tez nie ma...choc słyszałam od koleżanki, ze tez była, a u nas cisza w eterze nikt nas nie zapraszał
-
Tuli wiem, ze są strony w książeczce o zębach, ale nikt nam nie mówił że trzeba isc do dentysty i kiedy, chyba jakas sprawa na bo zby tor zrzucona z tymi zębami.
Znow poliki czerwone wieczorem...kurde w necie piszą albo o uczuleniu, albo że z zimna - ale my w domu, albo na zęby, myślicie ze taki symptom zębów mógłby byc? Czy uczulenie moze tak długo trzymać? Temperatura w uchu 36,5, pod pacha 37
Teściowie to mi i Vayn sie udali obydwoje. Do mojej pacjenci nie bardzo lubią chodzić, bo jest niemiła, a moj tato zna jakas panią, której była szefową to mowi, ze musiała sie zwolnić i isc do innego szpitala, bo nie była w stanie wytrzymać
Vayn jak masz watpliwości to mozesz do mnie pisać -
Biedronko tak jak Zosia jest Aliguru to ja jestem allegroholiczką
wszystko tam kupuję. I maszynę do waty też
fajnie bo u tego samego sprzedawcy kupiłam też zestaw do fondue i czekoladę
a ma też fontanny
A no i przyszedł pierwszy karton gadżetówale tego jest. A to dopiero połowa
hihihihi
Tuli ja ostatnio jak byłam u dentystki to zapytałam o Bobasa, to powiedziała, że dajmy ząbkom czas na wyjście i najwcześniej mamy przyjść w wieku 1,5-2 lata.
A co do bilansu na 9 miesiąc to jest w książeczce i nam lekarka wspomniała. -
Biedronko for U http://allegro.pl/urzadzenie-maszyna-do-waty-cukrowej-wata-cukrowa-i5592841877.html
Ja wzięłam taką typowo pod imprezkę ale są też bardziej "normalne"nie wiem też jak to się spisze, no ale cóż.... Będzie śmiesznie
Pewnie na ali kosztuje z 5$