X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojemu daję D i C teraz w okresie jesienno-zimowym.
    Pytałam pediatrę o tran i powiedziała do mnie, że można dopiero po 2 rż.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia... Odpierdzielę takią impre, że w wiadomościach będą pokazywać ;)

tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj miałam urodziny życzeń ani od teścia ani teściowej nie dostałam a dziś są jej urodziny składać?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia ja bym złożyła chociażby na złość :)

201602111680.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia moja zapomniała o moich urodzinach, tego samego dnia się widziałyśmy i wspomniałam, że wychodzę dzisiaj z przyjaciółką "świętować" urodziny to zaczęła się dopytywać czyje itp, jak wspomniałam, że moja to zaczęła przepraszać, że nie pamiętala, złożyła życzenia i dała kasę, żebym sobie coś kupiła, aż widziałam że jej było głupio :P Dlatego może i twojej wyleciało po prostu z głowy. Mi też się zdarza o czymś ważnym zapomnieć i potem jest mi mega głupio.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • L Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia_synusia wrote:
    Tysia... Odpierdzielę takią impre, że w wiadomościach będą pokazywać ;)

Hehehe tak matka co pikolo opila dzieciaki :-D

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojej nie składam, ale to Was pewnie nie dziwi. Mąż telefonicznie składa :P O moich "pamiętała" jeśli można to tak ująć, podczas rodzinnego obiadu wypaliła że mam urodziny za 2 dni. No to fajnie, babcia wyskoczyła z kasą i tyle. Ona wtedy nie złożyła życzeń, w dniu urodzin też nie :)

Pierwszy spacer zaliczony, Polena zachwycona. Ja cała zmokłam bo śnieg z deszczem padał, a młoda pod folią to cwaniakowała :P Założyłam jej dziś kurtkę bo przecież się wydawało że mi wyjdzie z tego wózka tak próbowała śnieg łapać :>

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa to kasy nigdy nikomu nie dała :P ona ciagle oszczędza i z reszta uważa, ze to jej trzeba kupować takze ten...ale wyprawka dla drugiego wnuczka to jest wypas, dla naszej to nie było potrzeby robic. z reszta bardziej niemiłej kobiety to chybs nie ma :/ ja bym te życzenia złożyła niech sie wstydzi
    Po wsobie policzki jaśniejsze, ale jak co to pomyśle nad tym fenistilem

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem Zosia gdyby to była alergia na to co zjadła to by miała pewnie na ciałku, a jak na buźce to moim zdaniem, że czegoś dotykała, ale specjalista ze mnie żaden. Ja swojej teściowej składam ona mi też, prezenty też zawsze dostaję, ale ona ma taką fantazję na prezenty, że nie wiadomo czy się cieszyć czy smucić :) Ale jeśli liczy się gest to nie narzekam :) Za to mój M mnie rozpieszcza :D Dostaję zawsze 2 prezenty w dzień urodzin i wtedy kiedy gości zapraszam :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 14:44

201602111680.png

Wysłany: 9 listopada 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia pisząc o "bardzo niemiłej kobiecie" nie zapominaj o teściowej Vayn ;) niestety dla mnie ona wygrywa ;) ale ok. Twoja tez może stanąć na podium :) hahahaha

L w wiadomościach bedą mowić o moich dekoracjach na roczek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dzisiaj w końcu znalazłam kilka rzeczy na ali które by mnie interesowały z tą zniżką 11.11... ale jakoś mam obawy że sobie z tym nie dam rady :/

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn poproś Zosie o nr tel ona wie o Ali wszystko :-)

201602111680.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn skoro ja sobie dałam radę to każda sobie da hahaha :D

https://www.facebook.com/groups/774585069286476/
    Dołącz do tej grupy na fejsie i tam w przypiętym poście jest cała instrukcja jak płacić itp
    I oczywiście możesz do mnie pisać na fb to spróbuję pomóc jak będę umiała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 19:14

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop wrote:
    Tuli przypomniało mi sie Twoje pytanie o dentystę . My nie byliśmy i pierwsze słyszę, ze z takim małym dzieckiem sie chodzi :P u mnie w przychodni bilansu 9mc dziecka tez nie ma...choc słyszałam od koleżanki, ze tez była, a u nas cisza w eterze nikt nas nie zapraszał
    Nam wyraznie kazali sie zapisac i samemu pamietac bo nawet w ksiazeczce jest na to miejsce. I dalej na przeglad zebow tez w ksiazeczce jest,przejrzyj:) gdyby tego nie bylo to bym tez siostrze gitary nie zawracala,ale jak jest to robimy:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn, mi pomogla Monia;) Na pewno dasz sibie rade!:)
    I tak Vayn,Twoja tesciowa wygrywa ranking niemiluchów:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 18:32

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli wiem, ze są strony w książeczce o zębach, ale nikt nam nie mówił że trzeba isc do dentysty i kiedy, chyba jakas sprawa na bo zby tor zrzucona z tymi zębami.

Znow poliki czerwone wieczorem...kurde w necie piszą albo o uczuleniu, albo że z zimna - ale my w domu, albo na zęby, myślicie ze taki symptom zębów mógłby byc? Czy uczulenie moze tak długo trzymać? Temperatura w uchu 36,5, pod pacha 37

Teściowie to mi i Vayn sie udali obydwoje. Do mojej pacjenci nie bardzo lubią chodzić, bo jest niemiła, a moj tato zna jakas panią, której była szefową to mowi, ze musiała sie zwolnić i isc do innego szpitala, bo nie była w stanie wytrzymać :P

Vayn jak masz watpliwości to mozesz do mnie pisać ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia gdzie kupiłaś sprzecior do waty cukrowej ?? :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos miałam Wam napisac, myślałam o tym cały dzień tylko czasu nie miałam i co i zapomniałam co to miało byc, starość...

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png

Wysłany: 9 listopada 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko tak jak Zosia jest Aliguru to ja jestem allegroholiczką ;) wszystko tam kupuję. I maszynę do waty też :) fajnie bo u tego samego sprzedawcy kupiłam też zestaw do fondue i czekoladę :) a ma też fontanny ;)
    A no i przyszedł pierwszy karton gadżetów ;) ale tego jest. A to dopiero połowa :) hihihihi

Tuli ja ostatnio jak byłam u dentystki to zapytałam o Bobasa, to powiedziała, że dajmy ząbkom czas na wyjście i najwcześniej mamy przyjść w wieku 1,5-2 lata.

A co do bilansu na 9 miesiąc to jest w książeczce i nam lekarka wspomniała.

Wysłany: 9 listopada 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko for U http://allegro.pl/urzadzenie-maszyna-do-waty-cukrowej-wata-cukrowa-i5592841877.html
    Ja wzięłam taką typowo pod imprezkę ale są też bardziej "normalne" ;) nie wiem też jak to się spisze, no ale cóż.... Będzie śmiesznie ;) Pewnie na ali kosztuje z 5$ ;)

‹‹ 2192 2193 2194 2195 2196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ