Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga czasami sprzedawca sam wydłuża czas. Ale jak zostało Tobie 2-3 dni do końca to zakładaj spór i nie czekaj. Mi 7 dni przed końcem sprzedawca wydłużał ochronę ale na szczęście tego samego dnia przesyłka dotarła
-
Bagabaga wrote:Zosia kończy mi się okres ochronny jednego zamówienia. Przedłużać? Czy spór?
Napisałabym do sprzedawcy i zapytała czy wysłał i że nie doszło jesli tak to czy moze przedłużyć czas. Czytałam, ze w Chinach jakies problemy z przesyłkami mają, a po promo 11.11 i zaraz swieta to juz pewnie w ogole bedzie masakra. -
Z reszta jak Lexi pisała o sporze to tez mozna i zwrócą kasę, a wtedy jak dochodzi to bym napisała do majfrenda że doszło jednak i zeby zrobił fikcyjna aukcje (bez wysyłki produktu bo juz masz) zeby kupic i wtedy mu oddać kasę za to...,ale jednak ja zawsze przedłużam jak jest to oferta z dobrymi opiniami i zawsze dochodzi.
-
Dziewczyny nawet gdybym miała zrobić imprezę dla 3 osób, to i tak bym kupiła te wszystkie dekoracje. Będzie pamiątka na zdjęciach. Pierdolety gadżety na stole, girlandy pod sufitem, napisy na ścianach iiiiii..... balony!!! Oczywiście pompowane helem
(już nawet wyczaiłam wypożyczanie butli)
będzie bosko!
Baga of kors, że wata będzie kolorowa!już mam plan, żeby pamiętać o barwnikach jak będę kupować posypki do muffinek
Ale Ty to dobrze gadasz!wypożyczanie mojego nowego nabytku!
hmmmm...
Ja z miłością bym organizowała takie imprezy. Tylko u nas to nie jest popularne, więc raczej bym nie zarobiłaA zwłaszcza teraz by mi się to przydało, bo ch...jki w pracy po złości zlikwidowali mój etat, żebym nie wróciła
Lexi specjalnie dla Ciebie zrobiłabym test, ale boję się tak jak Baga, że popłynęwięc ten "pierwszy raz" będę starała się odwlec w czasie
no chyba że Małżon zaszaleje to dam znać
-
Mamusiu synusia moze chociaż fotka z imprezki bedzie? Bez twarzy, ale te dekoracje i ta wata
bo imprezka zapowiada sie super
Joanna wysyłam zaproszenie i napisze co i jak bo promocja ograniczona czasowo, jedna nawet bardzo
Jakby ktos jeszcze chcisl to privzniżka od kogos, przez kogos, wiec nie chce pisać na forum
Jakbys mi mogła odrazu wiadomosc napisać, bo na komórce to nie wiem jak to zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 15:53
-
Jakby ktos chciał rabat ze smyka
-25% na WSZYSTKIE UBRANIA i BUTY w SMYKU i smyk.com do 13.11.16 Laczy sie z SUPER RABATAMI inne promocje nie lacza sie Regulamin smyk.com UZYJ KOD_1000004119578 -
Zosiu, zaproszenie przyjęte
Ale się wszystkie podpaliłyśmy na te ozdoby. A gdzie to konkretnie na Allegro kupiłaś, Mamusiu_synusia? Błagam nie wyśmiejcie mnie, ale ja ani na Allegro, ani tym bardziej na Aliexpress w życiu nic nie zamawiałam
Kurcze, a Wy już o roczku myślicie? Ja w ogóle nie wiem jeszcze jak się za to zabrać -
Spoko Joanna ja też tylko myślę...
I poza tymi balonikami to nic więcej nie mam. Pomysłów też.
Chciałabym w jakiejś fajnej kawiarni zrobić, ale u nas nie ma takiej. Jakieś tylko takie pałacowe wnętrza...
Nie wiem kogo zaprosić. Nie chciałabym spędu, ale zaraz się pół rodziny obrazi.
Echhhh... -
U mnie pompy na roczek nie bedzie, gości nie mam za wielu, wiec skromnie kawa i ciasto w domu lub mały obiad i ciacho w knajpie, zobaczymy. Roczek za niecałe 3mce plus karnawał, wiec miejsce w razie co trzeba rezerwować wczesniej - tak mysle.
Joanna kod wysłany