Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia_synusia wrote:Zosia pisząc o "bardzo niemiłej kobiecie" nie zapominaj o teściowej Vayn
niestety dla mnie ona wygrywa
ale ok. Twoja tez może stanąć na podium
hahahaha
L w wiadomościach bedą mowić o moich dekoracjach na roczek
Mamusia no wiem że to je miałaś na myśli ale co to za urodzinki bez pikolo :-p
-
Juz wiem co chciałam napisac, ktoś ostatnio pytał o śniadania. To u nas najcześciej sa kaszki, ale czasem jest jajecznica czy omlet (omlet muszę moczyć w mm bo jest za suchy). Od kilku dni urozmaicam kaszki płatkami owsianymi i kukurydzianymi, próbowałam z mm ale moje dziecko nie rozumie ze płatki ma gryźć z mlekiem, on połyka płatki a mleko ciekńie bokami, troche jest zdziwiony ze nie je sie tego tak łatwo jak kaszkę ale daje rade
Ja w organizacji imprez jestem kiepska, ogólnie mnie stresują, cos tam sobie zaplanuje a potem z ńiczym sie nie wyrabiam. Pamietam jak było ze ślubem, 1,5 roku przygotowań a płytę z muzyka z pierwszym tańcem nagrywałam 2 godziny przed ceremonia, baaa ja dopiero muzykę ściągałam. Jestem nieogarnięta przy wyprawianiu imprez
-
A ja to nie za bardzo mam co wymyślać Igorowi z jedzeniem. Dziś po południu chcialam dac mu kaszke holle musli zamiast butli to nawet łyżeczki do buzi nie chciał wziąć. Od razu odruch wymiotny. Musiało być mleczko i juz.
-
L no coś Ty! Picolo będą i to 2! - brzoskwiniowy i mój ulubiony wiśniowy!
przecież to podstawa zaraz po torcie
i widzę, że masz takie podejście do ali jak ja
Dana ja uwielbiam organizować imprezkitylko nie lubię wymyślać prezentów
ale Synusiowi kupię sesję zdjęciową. Noworodkowa była boska!
Teraz podstawowe dekoracje kupiłam u jednego sprzedawcy. 2 godz przez kompem i włalai dlatego już kupiłam bo później szał świąt, w styczniu połowa sprzedawców ma urlopy bo remanenty no i załatwianie spraw w pracy. Zostaną mi tylko zakupy słodyczy
-
a ja mało co kupuję już na allegro, bo w sklepach internetowych jest dużo taniej. a jest tych sklepów teraz od groma. Kiedyś jeszcze porównywałam ceny z allegro a teraz już nawet to sobie odpuściłam. Ja za bardzo nie mam dla kogo stroić mieszkania na roczek, bo najmłodsza osoba po mojej Blance będzie miała 23 lata
-
Dziewczynki rzeczywiście szalejecie z tymi roczkami. Wata cukrowa...
Obawiam się, że u nas na imprezce w kolejce stałabym głównie jaUwielbiam watę - takie wspomnienie z dzieciństwa kiedy była tylko na jarmarkach i odpustach. Teraz nie jem jej, ale jak widzę to ślinka cieknie
-
Ale wiecie, że ja się też chyba skuszę na to urządzenie do waty. Bo u mnie w domu często są spotkania rodzinne i dużo dzieciaków i to zawsze jakaś atrakcja dla nich
Mamusia jak Ci przyjdzie to wypróbuj i daj znać
-
nick nieaktualnySzkoda, że prowadzę w tak niechlubnym rankingu jak najgorsza teściowa
Młoda babka 48l a tak mi w kość daje.
Byłam dzisiaj w tesco bo pampersy premium są w promocji, i co jak zwykle nie ma. Nie wiadomo czy będzie, w kauflandzie tak samo, żadnej paczki 4 nie było przez całą promocję
Kupiłam Poluchnie dady bo mi brakło pampków wczoraj i co, dupka czerwona
Ja nadal wyczekuję ząbkówKurka zaraz nam przeskoczy na dwucyfrową w miesiącach a żadnego zęba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 12:13
-
A potem zawsze możecie się wynajmować na imprezy i instrument się zwróci
Kurczę szkoda, że mój ma urodzinki po waszych to sama bym wynajęła. Bo kupować nie mam po co. Bałabym się, że codziennie będę watę robić.
A będziecie robić watę kolorową?Mamusia_synusia lubi tę wiadomość