Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zmówiłam balony z imieniem i cyferkę 1. Do tego niebieskie baloniki w białe kropki i jeden duży mickey. Jeszcze jakieś girlandy kolorowe i tyle. O torta poproszę kuzynki. I najpewniej będzie tęczowy. No i nad tą maszyną do waty się zastanawiam. Muffinki pewnie też upiekę bo to w zasadzie moja specjalność. Tylko muszę pomyśleć nad dekoracją.
-
Dziewczyny wrzucę zdjęcie moich cudowności, jak tylko obczaję ten fotosik
Baga ja robię w kolorystyce biało-niebieskiej. W sumie samo się wybrało bo chciałam z cyferką 1 na jak największej ilości rzeczy z jednego wzoru, żebym mogła zrobić zestaw.
Zosia postaram się wrzucić fotkę z impryJuż widzę wszystko oczami wyobraźni i aż mam ciarki
te białe baloniki z helem przywiązane na pół metrowych wstążkach do każdego niebieskiego pudełeczka z podziękowaniem, leżącym u gości na talerzykach
Joanna to prostepierwszą turę (zaraz wrzucę zdjęcie) kupiłam u kucmar_pl (ma też sklep internetowy - jest z Konina). Kolejne (jadą) zimne ognie, tekturowa ozdobna patera do muffinek, zimne ognie, wstążki, patyczki do lizaków i waty itd. u phu-image, kilka mega tanich foliowych balonów na hel u helowebalonypl no i gwóźdź programu czyli maszynę do waty i czekoladę do fondue u wiraszek
My też gości nie będziemy mieli za dużo bo robimy 2 imprezy dla każdej strony rodzin. Myślałam o restauracji ale na ciasto i słodycze to mi się nie opłaca. Tą kasę wydam na moje ozdoby, torty, słodycze i jeszcze "powinno" mi coś zostać -
Chyba, że chodziło Ci o pudełko na górze? To świeczka która kręci się i gra "sto lat"
testowałam taką na urodzinach mamy bo nie chciała zwykłych świeczek i był szał
dzieci zdębiały no i dmuchały żeby zgasić wszystkie świeczki. Na środku się ją podpala i wtedy wszyskie małe po bokach zapalają się i opadają układając się w kwiat. Na początku przez chwilę z tego środka jest fontanna
-
Tylko szkoda że nie ma na niej cyferki. Ale jest taka inna niż wszystkie. Nikt wcześniej takiej nie widział więc był szał dla dużych i małych
tylko jej minusem jest to, że ciężko ją później uciszyć
mojej mamie włączyła się jeszcze w nocy po imprezie
hahahaha a mój bratanek (5 lat) jakimś cudem potrafi włączyć ją do tej pory, oczywiście bez zapalania tylko kręci jakimś wystającym drucikiem