Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas na roczku motywem bedzie spongebob i/lub ulica sezamkowa, bo Tymoniasty lubi
nic narazie nie mam, narazie troszke tylko w glowie sobie planuje. Gosci bedzie niestety garstka..
A my dziś mamy wielkie święto - tyle czasu co byłem w brzuszku, tyle jestem z Wami - kończymy dzis 9 miesiecy, najcudowniejszych 9 miesiecy razem. Z tej okazji spam i to konkretny
. W razie pytan odrazu odpowiadam - nie przebralam go za dziewczynkę tylko za LORDA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 20:46
Biedroneczka29, Lexi150, Bruśka, tysiaa93, dana222, vayn, Mamusia_synusia, Zosia_wop, L, Joanna_88 lubią tę wiadomość
-
Milaaaa aaaaa looooveeeeeee!
Jaki słodki milord. Nie pomyslałam o dziewczynce w ogóle tylko o takim filmie "libertyn". W rękawie pewnie ukrywa chusteczkędo ocierania potu.
Bosssski kombinezon. Gadaj zaraz gdzie kupiłaśi gdzie jesteście, że macie śnieg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 22:13
Mila920 lubi tę wiadomość
-
Tymi wszystkiego cudownego! :* Słodki chłopak z niego!
Ja przyznam, że wczoraj już wysiadalam bo Mlody taka jęczybuła że szok ale dzisiaj to już chciałam go sprzedać. Non stop jęczy a jak nie jęczy to na mnie krzyczy. Niczym się nie chce bawić, nic go nie interesuje tylko wstawanie i najlepiej to już by poszedł ale nie umie i się wkurza albo wspina się na mnie i mam go brać na ręce. Nic nie mogę sama zrobić bo ten przyklejony do mnie jak rzep. Kręgosłup mam zwichrowany i ledwo żyję. Potrzebuje wolnego ale niestety trzeba czekać do wtorkuMila920 lubi tę wiadomość
-
Musiałam to z siebie wyrzucić
A tak jeszcze mi się przypomniało że byliśmy z Małym ostatnio u okulisty i faktycznie ucieka mu oczko ale to nie wina zeza a tego że prawdopodobnie odziedziczył po mnie astygmatyzm. Musimy jeszcze dokładne badanie zrobić ale wszystko na to wskazuje.i dlatego to oczko które widzi lepiej mocniej pracuje a to słabsze jest wolniejsze i wygląda to tak jakby uciekalo.
-
Biedronka no stoi pięknie, od kilku dni podnosi się z taką łatwością.. odwroce głowę na 3s, a on już przy czymś stoi, malo tego on chyba myśli ze umie juz chodzic, bo się puszcza i robi krok i spada na dupe. Chociaż np dzis przy stole (gdzie było dużo zakazanych rzeczy) stał kila minut sam bez żadnej pomocy, a rączki mial zajęte zakazana rzeczą ze stołu
. Za to ominął raczkowanie - woli pelzanie. I sam nie siada na dupe,tzn sam zrobił dosłownie kilka razy, a woli automat w postaci mamy..
Bagabaga mieszkam na Mazurach, a zimno bo blisko ruskiej granicy - zimy u nas takie, ze rzęsy i brwi zamarzaja, a w nosie masakra. Czasem i -30 się zdarzało. A śnieg mamy od dzisiaj, specjalnie dla Tymoniastego. Kombinezon kupilam na olx, uzywany reserved podobno z tamtego roku
.
Bruska laska? No raz na tydzień może tak, bo w pozostałe dni no make-up no problem
Tysia taka słodka Gabrysie na synowa biorę bez dwóch zdan!oby tylko mój Tymoniasty wrednej teściowej nie miał.. haha
oczywiście żartuje, ale czasem sama się boję ze na stare lata zaczne fisiowac i moja synowa będzie o mnie
w internetach pisała
Uwielbiam takie retro stroje, a ten nie jest zamawiany ani szyty teraz tylko ma milion lattysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podobno przelewy24 są przeciążone i dlatego nie wchodzą i można tylko kartą płacić. Ja zawsze płacę kartą a do dzisiaj mi pieniądze z przelewu nie doszły i jestem goła i wesoła
Na szczęście mnie dobra znajoma poratowała i zamówi, a ja jej puszczę potem przelew. Ale w sumie nie ma jakichś bardzo dużych wyprzedazy, zamówiłam tylko kilka opasek i portki. Miałam upatrzoną lalę metoo, która dzisiaj miała być za 16 zł, patrzę a teraz jest za 40!!! Pewnie tylko kilka sztuk w promocji było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 10:14
-
Tysia a jak mogę zapytać z jakiego banku masz konto? Mam nadzieję, że nic nie doliczą
Ja trochę pokupowałam ubranek dla Młodego ale takich większych. Wykorzystałam kupony i troszkę zaoszczędziłam ale nie jakoś specjalnie dużo.