Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tymonku samych wspaniałości słodziaku!
ubranko jest śliczne!
Mama zresztą też
Lexi ja kupiłam taką wypaśniejszą podwójną http://allegro.pl/swieczka-grajaca-niebieska-na-roczek-urodziny-6325-i6562872916.html
Kri no niestety za butlę z reduktorem będę płacić 120 i 500 kaucjaAle cóż.... Balony te duże foliowe np w zoo to kosztują ok. 15-20 zł za sztukę (a czasami drożej), a ja kupiłam po 3 zł chyba z 10. Więc i tak jestem do przodu a dzieci osikają się
no i te zwykłe też będę pompować
A jak patrzysz na te jednorazowe butle na allegro to pamiętaj, że te za 100 są na ok. 20 balonówja wypożyczam w gazach technicznych na 80-100 szt.
Biedronko ja też wrzucałam stronkę ze ślicznymi śpiworkami, ale wtedy wyskoczyła mi na fb i nigdzie nie mam dodanej. Więc jak chcesz to musisz szukać tak jak ja wczoraj szukałam strona po stronie przepisu Zosi na bezę bo kombinuję zrobić śliczniastą na moją impreLexi150, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Lexi konto mam w pko i jak pierwszy raz coś kupowałam to doliczyli około 4 zł ale potem już nigdy mi się to nie zdarzyło
Ja na hel nie będę pompować bo to drogi interes, a czasem ten hel i tak po dwóch dniach z balona ucieka. Zamówiłam nalepki, które niby przyczepia się do balona i trzymają się ściany, i patyczki na balony, żeby mogły "stać" i wystarczy -
Taki spam to my lubimy
wszystkiego najlepszego dla Tymonka
Chyba mamusie z północy dominują u nas
A ja ledwo żywa, mała obudziła sie o 5:30, ale 30min stawania ma głowie i przekimała do 7:30 (oczywiście w nocy zamiast spac udawała diabła tasmańskieg, ze łóżko na nas dwie to mało) i dopiero ma pierwsza drzemkę po walce, płaczu, krzykach i w koncu moge zjeść śniadanie...juz miałam takiego nerwa...ehhhMila920 lubi tę wiadomość
-
Nie raz juz miałam ochote kupic balonika z helem na jakiejś imprezie, ale pozniej jak zacznie sie etap chce to i tamto to bede unikać takich imprez
Czytałam gdzieś, ze od stycznia ma juz nie byc przelewów24 na Ali,ciekawe...nie lubie płacić karta, zawsze blokuje takie transakcje szybkie, nie mam do tego zaufania,boje sie ze mi konto wyczyszczą z moich milionów -
nick nieaktualnyMoje zakupy nadal czekają na opłacenie. Spróbuję jeszcze wieczorem albo jutro. Karty kredytowej nie posiadam
Ogólnie miałam w koszyku sporo rzeczy, ale cena wywindowała w górę. Także tylko połowę 'zakupiłam'
Moje dziecko śpi już 2,5h a mi się chce iść na spacer. Litości nie ma za grosz -
Vayn nie musisz miec kredytowej wystarczy "zwykła" karta
Tez jak wstanie to idziemy sie przejść. Wczoraj to sie tez u nas tak zimno zrobiło, azapowiafsja w tym roku prawdziwa zimę, niech sypie, do pracy nie trzeba jezdzic to luzik -
nick nieaktualnyMi się właśnie udało wszystko popłacić. Ostatni przelew musiałam zrobić z konta małża bo mi zabrakło kodów do przelewów. Teraz nic nie mogę zrobić nic na swoim koncie w banku bo ciągle wyskakuje przelew24 i chce dokończyć płatność. Ani z tego wyjść ani nic, myślicie że samo się anuluje po jakimś czasie?
-
Nikogo niema, ale mam chwilę to wrzucam na moment zdjęcia z 9 miesięcznej sesji. Pod hasłem listopad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 00:04
dana222, Lexi150, tysiaa93, Mamusia_synusia, vayn, Bruśka, Zosia_wop, Kri, Joanna_88, Mila920, gorgeous, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Kri czasem w sklepach z gadżetami na urodziny pompują balony helem, ale ile to kosztuje to nie wiem.
Ja za duzo nie zamówiłam na Ali, ale za to moja szwagierka zaszalała, a ze bała sie tam zamawiać to mi linki podesłała, wiec w sumie czekam na 35 paczek, nie wiem czy moj płot to wytrzyma jak ten listonosz bedzie nadal tak w niego wciskać te paczki. Tez zapłaciłam karta kredytowa, mam nadzieje ze za duzo mi tam nie nalicza