Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia a za ile te śpiworki?
Kri może masz gdzieś w okolicy stolarza to by Tobie zrobił taką brameczkę. U nas jest z jednej strony mocowana na zawiasy do ściany a z drugiej ma porządną zasuwkę do barierki drewnianej. Wygląda jak taka drewniana furtka -
Brusia ja pisałam o nim między innymi, ale ze względu na to rozpinanie na boki nie wzięłam. Nie pasował nam też kolor, bo u nas ostatni był tylklko granatowy. I średnio do szarego mi wyglądał...
A widzę, że ty wylosowałaś szary
No ale cena - powalająca. -
Ja bramkę mam z Allegro, jakość dobra, jest lekka ale my jakbyśmy mieli jakos cięższa to by nam futryny nie wytrzymały
http://allegro.pl/bramka-zastawka-barierka-schody-drzwi-na-wymiar-i6595262425.html?reco_id=7209c6dc-a5d1-11e6-a5fe-b8ca3a69b3c8&ars_rule_id=201
A niedawno rozłożyłam lozeczko turystyczne, na razie sie sprawdza, oczywiście siedzi tam tyle ile ma dobry humor, ale wczoraj udało mi sie okno w drugim pokoju umyć, a jest to mały sukcesMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jaram sie
Mój Skunksik dzisiaj przeraczkowal ze 4 kroki !!!!!!
A potem pad na brzuch i dalej na weterana. Ale może juz coś ruszy dalej...Lexi150, natalica06, Zosia_wop, tysiaa93, Biedroneczka29, Tusiaa, dana222, Mamusia_synusia, Kri lubią tę wiadomość
-
Zabezpieczenia mam z Ali, piekarnik narazie zakleilam bo łapie za rączkę i sie podciąga, wiec tym samym otwiera to wydaje sie mocne, z szuflad dolnych odkręciliśmy juz uchwyty bardziej przez to ze są metalowe i maja ostre kanty, wiec baliśmy sie, ze sie nadzieje. Za to miękkie nakładki na narożnik niestety ciagle sie odkleja, choc dam tylko naklejki z dwoch stron, a nie na wierzchu bo boje sie, ze mi zniszczą meble...
A bramkę tez bym chciała, bo u mas w mieszkaniu nie ma drzwi oprócz łazienki i małego pokoju, wiec nie ma nawet jak zamknąć i chodzi zamna wszędzie, musze cos pomysleć, kojec moglibysmy miec, ale brak Miejsca.
A dresik z Ali przyszedł juz 3.11 tylko małż awizo wziął, bo myślał ze do niego i dzis sie dopiero skapnął, ze to do mnie, fajny, cena ok, za tą co teraz jest to bym nie kupiła, bo jakość raczej pepcowa, spodnie lepsze niz bluza.
Chce jeszcze kupic jakis zestaw na roczek, ale teraz podnieśli ceny i trzeba czekać na obniżki, mogłam to wczesniej zrobić, bo zaraz swieta to tez pewnie szał z cenami bedzie -
Ma ktos torbę do wozka la millou? Czy jest warta swojej ceny? Moja torebka sie rozwaliła prawie, do wozka nie mam żadnej i bym zrobiła zakup 2w1, bo edyt: to są jednak pingwiny albo łapacze snów mogłyby służyć jako zwykła torebka plus mozna przyczepić do wozka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 21:29
-
Tuli przypomniało mi sie Twoje pytanie o dentystę . My nie byliśmy i pierwsze słyszę, ze z takim małym dzieckiem sie chodzi
u mnie w przychodni bilansu 9mc dziecka tez nie ma...choc słyszałam od koleżanki, ze tez była, a u nas cisza w eterze nikt nas nie zapraszał
-
Zdrówka dla Gabrysi
slicznotka .
Brusia te śpiworki to chyba resztka no nie ? W ulotce one były ohoho i jeszcze trochę czasu temu.
Biedroneczko po dobmo po roku można próbować z krowim. Zresztą te ze sklepu to takie krowie ze szok więcej wody niż mleka pewniehehe co innego jakby się wydoilo od krowy
ja mam kojec taki podobny do turystycznego ale jest duży jak ad ue złoży i nie ma materaca tak jak w turystyczny h tylko twarda "podloga" .
A ja z pokoju do przedpokoju mam stopień i od razy schody i Kubą ładnie może przyrypac w rógpcha się na schody . W przedpokoju szuflady i też staje przy nich i otwiera. Do kuchni przejście które Noe jest zamykane i się zaczyna wspinaczka szuflady, bujaczek, skoczek, narożnik, stołki, krzesła, cerata długa , grzejnik
mało kiedy go wpuszczam na przedpokój i do kuchni ze względu na zimne płytki. Pod domem mamy piwnicę i ogólnie słabo ocieplony dom
także też mam niezbyt ciekawie
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Po wstawaniu o 5- tej godzin pobudka o 7 wydaje sie jakbym wygrała na loterii
Kri jeszcze mi sie przypomniało, ze moja siostra wejście na schody blokuje synowi taką duza piłką siedziskiem, choc nie wiem czy Florka by zaraz nie wpadła, zeby przez nią przejść, ale u siostry działa
Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość