X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, a jak tam sie placi? Trzeba miec karte kredytowa?

ex2bx1hp35w324su.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Miechu! :-D zeby ten słodki uśmieszek nigdy nie schodził z tej ślicznej buzi :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla solenizanta gratulacje kolejnych zębów a mnie dopiszecie bo mi się mleczak rusza i mnie wkurza ale żal mi go wyrwać. A widzę że 8 to nie tylko u mbie takie głupie że wychodzą i przestają i tak w kółko. Dziewczyna na grupie mnie zainspirowała do zrobienia tablicy manipulacyjnej i wiem co mały dostanie pod choinkę. Super zabawkę własnoręcznie wykonana. Już się doczekać nie mogę zapachu kleju farby i młotka w ręku.

tulipanna lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko chyba się szykuje do jakiegoś skoku. Dziś minął dzień pod znakiem piszczenia, jęczenia, jojczenia i wszystkiego podobnego, a jak miała iść spać to się kładła na brzuch i brała nogi pod siebie i nie wiedziała co z nimi zrobić i zaczynała płakać, albo próbowała siadać - udaje jej się z leżenia podnieć jeden bok, że jak jej podam rękę do drugiej rączki to usiądzie i tak przez 1,5 h zanim zasnęła, za każdym razem. Ręce mam do samej podłogi!!
    Aaa kupiłam Blance zabawkę, bo mi brakowało do darmowej przesyłki za 20zł - taki pałąk z okręgami, chociaż chwilę się dziś czymś zajęła, mega jej to podpasowało. Kupiłam też jej wreszcie tą miskę z przyssawką muszę się jeszcze zastanowić co dostanie jutro do jedzenia własnoręcznie o ile nie będzie zrzędzić tak jak dziś, bo wtedy nic nie zje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 21:17

201602111680.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez szaleje za zwierzętami. My mamy psa, jak go widzi to go chce łapać, tylko ze jak juz uda sie złapać to tak mocno ze ta biedna psina az piszczy, dlatego tez rzadko do nas na gore ja wpuszczam, do tego ma długa sierść i bym musiała sprzątać dwa razy dziennie. Dzisiaj byliśmy u znajomych co maja psa z krótka sierścią wiec pełzał za nim próbował złapać ale sie nie dało. A wczoraj byliśmy u kuzynki ktora ma chomika i kanarka, to jak tylko zobaczył te zwierzątka to zaraz do nich przypelzal, chomika dotykał jednym paluszkiem tak delikatńie o dziwo a kanarka w klatce tez dotknął a ile przy tym radości.

Jak czytam o Waszych poronieniach to miałyście smutne wtedy święta. Ja na szcźescie nie mam takich doświadczeń i w sumie żadna z kolezanek tez nie, No chyba ze nic nie powiedziały, wręcz przeciwnie mam kilka kolezanek w tym ja udało nam sie w pierwszym cyklu zajść w ciąże.

Sto lat dla Miecha!!!

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska bo mńie tak ciekawi czy jak Tobie teraz wypadnie mleczak to wyrośnie Ci stały ząb? Bo mo wypadły daaawno i dopiero ostatnio sie dowiedziałam ze dorośli tez mogą mieć jeszcze mleczaki.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna z jakością różnie. Z tego co dziewczyny na fejsowej grupie aliexpress pisały to czasem jest tak, że jest taki sam ciuch a dwie różne aukcje, a jakość zupełnie inna. Ja mam kartę kredytową i tak płacę ale można też płacić przez przelewy24. Najlepiej zaczekaj na Zosię i ona lepiej wytłumaczy bo to chyba od Zosi zaczął się u nas szał na aliexpress :D

Dana święta 2014 to były zdecydowanie najgorsze święta w moim życiu. Ale te będą najwspanialsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 21:45

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz ja mam już tego stałego za mleczakiem. Z tym że ja mam tak walniete żeby że moje mleczaki mają korzenie. Wypadły mi 4 i dentyści mówili to 4 rosną i wejdą na miejsce a to się okazało że urosły i 3 które nie wpadły i 4 które wypadły. Ale chirurdzy nie podjęli się wyrwania 3 mlecznych bo się bali że są powiązane korzeniami i że stracę obie wersje. I mm czekać aż same wypadna i tak czekam jutro minie 28 lat.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misza wszystkiego dobrego!

Dzis zrobiłam kisiel z kompotu bardzo smakował, za to wcześniejszym obiadem pluła, a ja specjalnie robiłam obiad pod Malucha, a tu pogardziła ;)

Poszła spac o 20, 21:30pobudka, kolejna 22, jeszxze dojdzie do tego ze bedzie mi spac tylko na rękach. Zebow nie widze, co ją tak budzi nie mam pojecia. Mamy takiego durnego sąsiada, juz ma 2 laske, poprzedbia z dzieckiem uciekła do innego, ale mniejsza o to do rzeczy - tak sie głośno zachowują, krzyczą, imprezy robią, ze unas w drugim pokoju wszystjo słychać, a zwracanie uwagi nic nie daje i musimy mieszkać w jednym, paranoja :(

Joanna mozesz płacić przez przelewy24 wystarczy miec zwykle konto w banku

Lexi tez mamy te ogrodniczki z liskiem, a to drugie chyba zamawiałas po mnie, ale do mnie jeszcze nie doszło

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, zachecilyscie mnie, jutro czegos poszukam na tym Ali.

Zosiu,a nie myslalas o wezwaniu policji? Co zrobic jak sasiedzi nie daja normalnie zyc

ex2bx1hp35w324su.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna jak juz zaczniesz z ali to nie będziesz mogła przestać hihi :D a o wezwaniu policji też pomyslalam.

Edit: to był mój 6000 post, kiedy tyle nastukalam heh :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 08:30

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9 miesięcy byłam w brzuszku i od 9 miesięcy jestem juz na świecie... :)

7ffcb2a20d266ce9gen.jpg

Bruśka, Lexi150, Roberta, Mamusia_synusia, Mila920, dana222, Zosia_wop, natalica06, Tusiaa, L, Kri, Biedroneczka29, vayn, gorgeous lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia,Ty to masz niezle z tymi zebami faktycznie:/ niektorym na miejsce takich mleczakow nie wyrastaja stale zeby, bo nie ma zawiazkow. Ja nie mam wcale 8 ale zawiazki mam,raczej mi juz nie wyjda. Chyba:)
    Gabrysia! Pieknosc! 100lat i dla Miszki:)
    My dzis idziemy na bilans 9-ciomoesieczniaka:) na szczescie Jagoda zasnela teraz bo mamy o 11:30 czyli zaraz po karmieniu. Wtedy bylby dramat bo by byla spiaca.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysiu ślicznotko, wszystkiego dobrego! :*

Brusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :D

Tak Zosia, zamawialam po Tobie. Ale też już miałam taki numer, że zamówiłam balony na roczek i komplet czapka+komin. Kumpela zamowila to samo jakiś tydzień poltora po mnie i dostala juz dawno a ja dopiero wczoraj 7 dni przed końcem ochrony.

tysiaa93, Bruśka lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi buzi buzi :*
    Brusia buzi buzi :*

Ależ ta nasza Tysia pięknie zawsze układa te cyferki ;)

tysiaa93, Bruśka lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia wszystkiego dobrego z okazji urodzin :)

Mamusia mama zawsze pięknie układa a córa rozwala :D Coraz trudniej te miesięczne zdjęcia robić ale jeszcze 3 miesiące :D

Bruśka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Kochane jesteście. Dziękuję Wam bardzo. Po kaszy udajemy się szukać spiworka do wózka.
    Tak myślałam że to cuksy u Gabrysi ale byłam bez soczewek. Miłego dnia. U nas w centralnej Polsce mróz Total!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia jaka słodka, najlepszego Myszko!

Brusia jeszcze raz wszystkiego naj naj :)

Moje dziecko broi od rana, chętnie go komuś na godzinę sprzedam

Bruśka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi piękniunia wszystkiego dobrego :*

Brusia wszystkiego naj naj naj spełnienia marzeń :*

Bruśka, tysiaa93 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia znam to. Ja mam wydrukowane kartki z datą i miesiącami. Od 3 miesięcy na koniec każdej "sesji" są rwane w centymetrowe strzępy i jedzone ;)

‹‹ 2188 2189 2190 2191 2192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ