Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat dla solenizanta gratulacje kolejnych zębów a mnie dopiszecie bo mi się mleczak rusza i mnie wkurza ale żal mi go wyrwać. A widzę że 8 to nie tylko u mbie takie głupie że wychodzą i przestają i tak w kółko. Dziewczyna na grupie mnie zainspirowała do zrobienia tablicy manipulacyjnej i wiem co mały dostanie pod choinkę. Super zabawkę własnoręcznie wykonana. Już się doczekać nie mogę zapachu kleju farby i młotka w ręku.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko chyba się szykuje do jakiegoś skoku. Dziś minął dzień pod znakiem piszczenia, jęczenia, jojczenia i wszystkiego podobnego, a jak miała iść spać to się kładła na brzuch i brała nogi pod siebie i nie wiedziała co z nimi zrobić i zaczynała płakać, albo próbowała siadać - udaje jej się z leżenia podnieć jeden bok, że jak jej podam rękę do drugiej rączki to usiądzie i tak przez 1,5 h zanim zasnęła, za każdym razem. Ręce mam do samej podłogi!!
Aaa kupiłam Blance zabawkę, bo mi brakowało do darmowej przesyłki za 20zł - taki pałąk z okręgami, chociaż chwilę się dziś czymś zajęła, mega jej to podpasowało. Kupiłam też jej wreszcie tą miskę z przyssawką muszę się jeszcze zastanowić co dostanie jutro do jedzenia własnoręcznie o ile nie będzie zrzędzić tak jak dziś, bo wtedy nic nie zjeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 21:17
-
Moj tez szaleje za zwierzętami. My mamy psa, jak go widzi to go chce łapać, tylko ze jak juz uda sie złapać to tak mocno ze ta biedna psina az piszczy, dlatego tez rzadko do nas na gore ja wpuszczam, do tego ma długa sierść i bym musiała sprzątać dwa razy dziennie. Dzisiaj byliśmy u znajomych co maja psa z krótka sierścią wiec pełzał za nim próbował złapać ale sie nie dało. A wczoraj byliśmy u kuzynki ktora ma chomika i kanarka, to jak tylko zobaczył te zwierzątka to zaraz do nich przypelzal, chomika dotykał jednym paluszkiem tak delikatńie o dziwo a kanarka w klatce tez dotknął a ile przy tym radości.
Jak czytam o Waszych poronieniach to miałyście smutne wtedy święta. Ja na szcźescie nie mam takich doświadczeń i w sumie żadna z kolezanek tez nie, No chyba ze nic nie powiedziały, wręcz przeciwnie mam kilka kolezanek w tym ja udało nam sie w pierwszym cyklu zajść w ciąże.
Sto lat dla Miecha!!!
-
Joanna z jakością różnie. Z tego co dziewczyny na fejsowej grupie aliexpress pisały to czasem jest tak, że jest taki sam ciuch a dwie różne aukcje, a jakość zupełnie inna. Ja mam kartę kredytową i tak płacę ale można też płacić przez przelewy24. Najlepiej zaczekaj na Zosię i ona lepiej wytłumaczy bo to chyba od Zosi zaczął się u nas szał na aliexpress
Dana święta 2014 to były zdecydowanie najgorsze święta w moim życiu. Ale te będą najwspanialszeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 21:45
-
Widzisz ja mam już tego stałego za mleczakiem. Z tym że ja mam tak walniete żeby że moje mleczaki mają korzenie. Wypadły mi 4 i dentyści mówili to 4 rosną i wejdą na miejsce a to się okazało że urosły i 3 które nie wpadły i 4 które wypadły. Ale chirurdzy nie podjęli się wyrwania 3 mlecznych bo się bali że są powiązane korzeniami i że stracę obie wersje. I mm czekać aż same wypadna i tak czekam jutro minie 28 lat.
-
Misza wszystkiego dobrego!
Dzis zrobiłam kisiel z kompotu bardzo smakował, za to wcześniejszym obiadem pluła, a ja specjalnie robiłam obiad pod Malucha, a tu pogardziła
Poszła spac o 20, 21:30pobudka, kolejna 22, jeszxze dojdzie do tego ze bedzie mi spac tylko na rękach. Zebow nie widze, co ją tak budzi nie mam pojecia. Mamy takiego durnego sąsiada, juz ma 2 laske, poprzedbia z dzieckiem uciekła do innego, ale mniejsza o to do rzeczy - tak sie głośno zachowują, krzyczą, imprezy robią, ze unas w drugim pokoju wszystjo słychać, a zwracanie uwagi nic nie daje i musimy mieszkać w jednym, paranoja
Joanna mozesz płacić przez przelewy24 wystarczy miec zwykle konto w banku
Lexi tez mamy te ogrodniczki z liskiem, a to drugie chyba zamawiałas po mnie, ale do mnie jeszcze nie doszło -
Brusia,Ty to masz niezle z tymi zebami faktycznie:/ niektorym na miejsce takich mleczakow nie wyrastaja stale zeby, bo nie ma zawiazkow. Ja nie mam wcale 8 ale zawiazki mam,raczej mi juz nie wyjda. Chyba:)
Gabrysia! Pieknosc! 100lat i dla Miszki:)
My dzis idziemy na bilans 9-ciomoesieczniaka:) na szczescie Jagoda zasnela teraz bo mamy o 11:30 czyli zaraz po karmieniu. Wtedy bylby dramat bo by byla spiaca.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Gabrysiu ślicznotko, wszystkiego dobrego! :*
Brusia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Tak Zosia, zamawialam po Tobie. Ale też już miałam taki numer, że zamówiłam balony na roczek i komplet czapka+komin. Kumpela zamowila to samo jakiś tydzień poltora po mnie i dostala juz dawno a ja dopiero wczoraj 7 dni przed końcem ochrony.tysiaa93, Bruśka lubią tę wiadomość