Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila bardzo mi się czaszki podobają oczywiście obczaiłam tylko nie w mojej kolorystyce
Tysia współczuję twojej koleżance. Dobrze, że ma ciebie to jej pomożesz w trudnej chwili - choć pewnie jej się wydaje, że ona ma najorzej na świecie i nikt jej nie rozumie - zwłaszcza koleżanka z dzieckiem. Mi się tak wydawało. A to już 2 lata miną za tydzień jak straciłam pierwszego dzidziusia.
-
Lexi właśnie patrzyłam na te spodenki i mi się bardzo spodobały, bo lisi motyw mi się podoba. Fajnie, że polecasz. A ta promocja z 11.11 mnie dodatkowo kusi
Ile zapłaciłaś za swoje? Rzeczywiście się opłaci po promo?
Dziewczyny szykujecie się coś na to święto Ali? Ja mam w koszyku parę rzeczy i tak jakoś na razie zwlekam do tego 11.11. -
No mój szaleje za naszym kotem i za kotami u dziadków, ale to stare koty i nie głupie - schodzą mu z drogi. Jak u sąsiadów był to wpadł w szok, że kot nie tylko pozwala mu się dotknąć, ale też sam do niego przychodzi i się łasi :o
A psa ma u drugich dziadków i mimo to jak jakiś zaszczeka to płacze. Szok. Ale w lato chcemy mu przygarnąć szczeniaczka aby się od małego ze zwierzakami chował i uczył obowiązków. -
My też mamy niechodki na zimę.
No ja póki co kłopotów z tarczycą nie mam. Ale za to PCO i problemy z krzepliwością także też niewesoło.
L najgorsze że to wszystko tak na raz. Jak przez tyle czasu nic nie było a tu nagle bum. -
Baga mi wyszło niecałe 19zł także jak kupisz 11.11 to cena będzie bardzo podobna. A jakość naprawdę fajna. Tylko trzeba brać większe tak na 24 miesiące moim zdaniem bo tam nawet jest info żeby brać rozmiar większe. Na 18 miesięcy to tak na teraz. Ja jeszcze się skuszę i kupię większe.
-
No i jeszcze dostałam taki dresik z reniferami. Też fajny materiał. Ale rozmiar 13-18 miesięcy to będzie jakieś 86. Póki co za duże.
https://pl.aliexpress.com/item/Kids-Baby-Winter-Christmas-Clothes-Set-Newborn-Baby-Boys-Girls-Warm-Outfits-Deer-T-shirt-Hoodie/32729028152.html?spm=2114.13010608.0.0.Ww7GWd&detailNewVersion=&categoryId=31008 -
Baga ja pierwszą ciążę też straciłam, przestało bić serduszko. W grudniu miną dwa lata. A teraz mam zdrowe dziecko. Więc mam nadzieję, że jak dojdzie do siebie to będę dla niej dobrym przykładem, że po poronieniu uda się zajść i zdrowo urodzić. Teraz muszę być przy niej i wspierac.
A z Ali na 11 mam jakieś kupony ale nie wiem jeszcze czy coś kupię. Wszystko co chciałam już dawno pozamawiałam, ozdoby na roczek też. W koszyku mam króliczka metoo i może jeszcze domówię jedną lalkę metoo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 14:54
-
Lexi-Twoj Syn bedzie chyba ewenementem jak mu teaz wyjdą kły,bo one wychodza okolo 16-18 miesiaca wiec pozno dosc
Baga,nasz tez ma przerwe miedzy zebami,my oboje z Lubym mamy,ale siostra stomatolog powiedziala mi ze moze byc tak,ze wyjdzie reszta i sie scisna. No i to ze krzywo na razie wychodza to tez nic nie znaczy.
Wpisujecie w ksiazeczki przeglady dentystyczne? Kiedys pytalam ale nikt mi nie odpisal;) -
Tuli no mogą też to być czwórki ale na bank nie dwójki. Pewna nie jestem ale ma tak opuchnięte i nie da się dotknąć więc coś się tam kroi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 16:46
-
Nasz jeszcze u dentysty nie był i na razie nie ma co z nim iść i tak sobie nie da zajrzeć. Może jak się troszkę to wszystko uspokoi to pójdziemy.
Tysia przytul swoją przyjaciółkę ode mnie! ;( Doskonale wiem jak to boli. Dopiero jak doczeka się zdrowego Dzidziusia będzie mogła spojrzeć na to z innej perspektywy. Ale warto przejść wszystko. A grudzień chyba dla wielu z nas będzie okresem wspomnień. Jeden z moich Aniołków też wtedy Nas opuścił -
Mój u dentysty tez nie był, wiec nic nie wpisuje.
A ma tak jak Lexi mówi takie gulki w miejscu kłów. Jego kuzynce w jego wieku wyszedł kieł, wiec może to nie jest aż takie rzadkie...
TO MÓJ SZATAŃSKI POST - 666!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 19:34
-
My też jeszcze nie byłyśmy u dentysty. A każdy dentysta się nadaje do takiego malucha czy musi być jakiś dziecięcy?
Oo sto lat dla Miszy! Gdyby nie Lexi to nawet bym nie zauważyła, mało spostrzegawcza ostatnio jestemA mamuśka też nic nie pisała
-
Dzięki moje drogie! No nie chwaliłam się jakoś tym razem
Ale nie zapomniałam. Dostał auto - polecam SmilyPlay mówiące autka. Nie są jakieś drogie a można dokupować tory i łączyć różnie potem.
Jak się wyrobię wrzucę zdjęcia z miesięcznej sesji
Mamusia mój to uparty był i siedział o 2 tyg dłużejA dzisiaj też ząbka zaliczyliśmy - także wliczamy się w wysyp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 18:23
Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość