Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to dopisuje sie do ząbkujących, jak nie moja corka to ja
juz tez ze 2lata wychodzi głupia ósemka i tak przebiła sie troche i stoi w miejscu. Juz mysle zeby sie jej pozbyć, ale teraz przy kp i milonie pobudek na razie odpuszczam temat.
Tysia no przykre wieści, u mnie ostatnio wszystkie w ciazy krwawią, ale fasolka daje radę...uda sie Twojej następnym razem!
Biedroneczko jak mała widzi psa to wydaje z siebie dzikie odgłosy, ostatnio byliśmy u znajomych i tam zawsze był jakis mały piesek to z oka nie spuszczała, ale dotknąć sie bała i jak podchodził blizej to piszczała, skakała, machała rączkami -
ja na śniadanie daję kaszkę, jajko, kiełbaskę, serek, jogurt itp. ostatnio dałam jej też kawałek chleba z masłem - to jej smakowało najbardziej
Co do zwierząt to dobrze, że nasz kot śpi 90% dnia, bo jak Blanka go widzi to nie ma jedzenia, spania, zabawy tylko piszczenie i turlanie się za kotem. Na szczęście nic jej nie robi nawet jak go ciągnie za ogon czy za wąsy, futro, ale staram się ich obu pilnować, bo nie wiem kiedy kot jednak zdecyduje się jej coś zrobić, a z drugiej strony też ze względu na kota nie chciałabym żeby mała robiła mu krzywdę. Na psy aż tak nie reaguje, może dlatego że mamy kota i wie co to jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 10:32
-
my sie meldujemy po ponax tygodniowej nieobecnosci
gratulujemy nowych zabkow
maly zrobil mega postepy. chodzi przy meblach i ladnie sie bawi z innymi dziecmi i super zachowuje sie przy gosciach
po zmianie czasu u nas lepiej spi od ok 19,30-20 do 7,15 z kilkoma pobudkami tak jest od tygodnia u mamy. mam nadzieje ze jak wrocimy do nas to sie nie zepsuje. wydaje mi sie ze przez to ze wstaje i "chodzi" bardziej sie meczu17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tysia czasem parówkę, a czasem uda mi się kupić jakąś, która nie jest wędzona ale ma dużo mięsa w składzie, mama też mi zrobiła kilka sztuk z cielęciny, ma zrobić więcej, bo nie wiedziałyśmy czy będą jej smakowały i czy jest sens robić więcej. Powiem szczerze, że niełatwo znaleźć dobrą kiełbasę dla takiego malucha, ale od czasu do czasu się uda. Kiełbaskę dostaje raz max 2 razy w tygodniu
-
L ja nie kupowałam bucików, ale póki moje dziecko nie chodziłoby na zewnątrz to nie kupiłabym z twardą podeszwą, moim zdaniem dla stópek lepiej że jak najpóźniej poczują "prawdziwe" buty
ale to moja subiektywna opinia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 11:16
L lubi tę wiadomość
-
Ja musiałam kupic wiązane buty bo niechodki mu spadały. Ociera stopą o stopę i bach, po buciku.
Ciężko utrzymać ciążę a być w niej jeszcze trudniej. Choroba XXI wieku niestety. Ciekawa jestem ile z Was ma problem z tarczycą. Nie mam koleżanki z rocznika 86-88 która nie miałaby chorej tarczycy. -
A i ostatnio dostałam kilka przesyłek z ali i mogę Wam polecić świetne ogrodniczki. Są i dla dziewczynek i dla chłopców. Super materiał. Mięciutkie i milutkie i przesłodko wyglądają. 18miesięcy to takie 80 może małe 86.
https://pl.aliexpress.com/item/Lato-dzieci-romper-Boys-baby-Dziewczyny-bawe-niane-szelki-Jumpsuit-spodnie/32676219879.html?spm=2114.13010608.0.0.AV6O13
-
Krimój Księciunio siadanie opanował nawet nie wiem kiedy. On rano wstaje i bach... Nowa umiejętność!
Ale w sumie ciesz się. Odkąd Mały siada to w nocy jest sieka. Na śpiocha siada pierdylion razy i muszę go kłaść żeby nie upadł.
Co do ząbków, to chyba normalne że są nierówne końcówki. U nas są fale
Na śniadanko jest kaszka na mleczku oczywiście łycha stoi, a na kolację mleczko z kleikiem, też ledwo leci przez smoka do kaszek.
Już nie mogę doczekać się tej imprezki na roczek. Normalnie chyba rozwiesimy dekoracje i zaczniemy obchody miesiąc wcześniejhahahaha Biedronko specjalnościowe dla Was
http://allegro.pl/show_item.php?item=5959680575
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 14:09
-
A co do zwierząt to jest szał. Mamy yorka. No i ma ciężki żywot. Mały jak go widzi to od razu idzie do niego żeby go uszczypnąć
ja mi się uda go złapać to jest ok a jak nie to chichra się na calą dzielnicę
Ale pieseł jest przyzwyczajony bo już dwóch bratanków wcześniej go "przerobiło". Kochał dzieci ale teraz woli schodzić im z drogi
-
Roberta wrote:Ja musiałam kupic wiązane buty bo niechodki mu spadały. Ociera stopą o stopę i bach, po buciku.
Ciężko utrzymać ciążę a być w niej jeszcze trudniej. Choroba XXI wieku niestety. Ciekawa jestem ile z Was ma problem z tarczycą. Nie mam koleżanki z rocznika 86-88 która nie miałaby chorej tarczycy.
Ja jestem rocznik 86 i problemów odpukac z tarczyca nie mam.
-
Witam sie z wami dziewczęta w ten deszczowy dzionek!
Nam się dziś ukazała górna jedynka, więc zęby rosną nam na wątuniu jak po deszczu. Tak wyłaziła i wyłaziła i sie cofała - chyba się nie mogła zdecydować. Wczoraj zjadł obiad ładnie, dzisiaj też, więc zaglądam a tak koniuszek mówi "heloł"Ale przerwę to będzie miał między zębami....
tysiaa93, Mamusia_synusia, Tusiaa lubią tę wiadomość