Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Miszkaaa na allegro to koszt ok 100-200 zł
nie akurat taki model ale rzuciłam okiem tak ogólnie...
Ja mam co prawda dom parterowy ale duży i rozmieszczony dość pokrętnie więc w salonie nie słyszałabym płaczu dziecka
dlatego nianie też kupimy na 100%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:38
-
Wiecie co, śmiało mogę powiedzieć, że moje dzisiejsze samopoczucie jest najgorsze jak do tej pory

Jestem taka do dupy
bolą mnie jelita, mam wzdęcia, odbija mi się nieładnie, boli głowa, jestem zmęczona i płaczliwa... chyba to dla mnie początek prawdziwych objawów... których tak bardzo chciałam z resztą...
No i dopadł mnie lekki przedwizytowy stresik -
Pianistka wrote:Wiecie co, śmiało mogę powiedzieć, że moje dzisiejsze samopoczucie jest najgorsze jak do tej pory

Jestem taka do dupy
bolą mnie jelita, mam wzdęcia, odbija mi się nieładnie, boli głowa, jestem zmęczona i płaczliwa... chyba to dla mnie początek prawdziwych objawów... których tak bardzo chciałam z resztą...
No i dopadł mnie lekki przedwizytowy stresik
Czyli 100% ciąży kochana
Pianistka, miszkaaa lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
nick nieaktualnyNo mojej koleżanki córka ma 3miesiace i już 4razy miała w nocy bezdech, raz taki ze jej dobudzić nie mogli. Uważam że wolę kupić monitor oddechu niż później płakać że tego nie zrobiłam.kada24 wrote:Na badanie tętna to będę mieć co piątek w szkole rodzenia jak będę chodzić hihi aha mam świetna wiadomość moja bratowa tez w ciąży termin na 2 luty hihi razem sobie pochodzimy w ciąży:) i jeszcze jedno ja nie kupowałam nawet monitoru oddechu bo po co szkoda wywalić kasę
Super ze masz z kim spędzać ten ciążowy czas. Kimś kto Cię rozumie;p bo moich humorow nikt nie rozumie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:56
Skierka lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Ohhh, łatwo Ci mówić, Ty już to przeżywałaś więc wiesz co Cię czeka... dla mnie każdy kolejny dzień jest zagadką...
Ale przynajmniej przestałam się martwić... Oby do jutra...
Jutro będę wiedziała... albo A albo B 
Chciałam Cię tylko uspokoić
Pianistka lubi tę wiadomość

-
Nie ma innej możliwościPianistka wrote:wiem, dziękuję... ale ja już mam taki charakter że zawsze wszystko przeżywam

Mam ogromną nadzieję, że jutro po wizycie podzielę się dobrymi wiesciami, że maluszek urósł i że serduszko nadal bije...
W nagrodę dla maluszka możesz mu kupić jakiś ciuszek
-
Pianistka wrote:wiem, dziękuję... ale ja już mam taki charakter że zawsze wszystko przeżywam

Mam ogromną nadzieję, że jutro po wizycie podzielę się dobrymi wiesciami, że maluszek urósł i że serduszko nadal bije...
Już trzymam kciuki! Tak samo jak za resztę dziewczyn wizytujących jutro

-
Pianistka my mamy honde ntv jesli niczego nie przekrecilam, taki turystyk, a wy czym smigacie?
ja jezdze tylko jako pasazer, bo jedyna nasza wycieczka w odwrotnych rolach skonczyla sie zle, a mogla duzo gorzej :p i ogolnie moj Najmilszy chcial mnie po tej wycieczce wsadzic na skuter hehe. Dzisiaj mialam taka wielka ochote pojechac gdzies na wycieczke, bo zawsze co niedziele gdzies sie wybieralismy, a ze mieszkamy na mazurach to mamy dookola piekne miejsca, ja tylko ogladam i ahy i ohy cwicze
ale poki nie pogadam ze swoim Ginkiem to sie nie odwaze 
O jaka tabelke chodzi?:p caly czas ktos wspomina, a ja nic takiego nie moge znalezc

-
Mila920 wrote:Dzisiaj mialam taka wielka ochote pojechac gdzies na wycieczke, bo zawsze co niedziele gdzies sie wybieralismy, a ze mieszkamy na mazurach to mamy dookola piekne miejsca, ja tylko ogladam i ahy i ohy cwicze

Ahhh jak Ci zazdroszczę tych Mazur
Kocham Mazury!

-
Mila, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, gdy je przyjmiesz, wyslę Ci link do tabelki

A co to MC to my też mamy Honde
Ale choppera, honda shadow 1100
Wcześniej mieliśmy jeszcze suzuki bandit 600 ale sprzedaliśmy 
Skierka, dzięki za wsparcie...
Tysia, nie chcę kupować nic na siłę ale jeśli cos szczególnie wpadnie mi w oko to na 100% się skuszę!
-
Mila920 wrote:Skierka no jest pieknie
ogolnie mieszkalam juz nad morzem, potem w duzym miescie, ale moja miescinka na Mazurach jest najlepsza 
Byłam w kilku miejscach na Mazurach i tamten klimat dla mnie, to inny świat. Ani morze, czy góry tego dla mnie nie mają...Uwierz,że planując kiedykolwiek urlop w Pl mam właśnie zamiar wynająć domek gdzieś w zaciszu na Mazurach i tak odpoczywać z rodziną. Na prawdę mam gdzieś taki straszny sentyment do tego regionu

-
Pianistka wrote:wiem, dziękuję... ale ja już mam taki charakter że zawsze wszystko przeżywam

Pianistka na pewno! A patrząc na objawy to nie mam żadnych wątpliwości
Co do detektora to raczej nie jestem za tym z tych powodów, co napisałyście właśnie
Nianię przy Oli mieliśmy, ale jakaś lipna była, jedna z tańszych z allegro i słabo działała, ale w dużych domach polecam
monitora oddechu nie miałam, pewnie jak nie urodzę wcześniaka to kupować nie będę, choć przydałoby się, bo ja mam świra, jeśli chodzi o sprawdzanie oddechu u dziecka, nawet 2,5-letniego
Pianistka lubi tę wiadomość
-
Pianista dzieki:) chopper fajna sprawa, mozesz troszke pohalasowac i nikt nie patrzy na Ciebie jak na hama, no bo to w koncu chopper:-D
Moj Najmilszy ostatnio rozgladal sie za innym motorem, kaske zbieral, chcial zainwestowac w cos lepszego, no ale w obecnej sytuacji pieniazki przydadza sie na wazniejsze sprawy
i powoli zaczyna to do niego dochodzic, ze on mezczyzna nie jest juz NAJWAZNIEJSZY we wszechswiecie,nawet mi go troche szkoda hehe
Skierka zapraszam na mazury
moj facet pracuje w porcie jachtowym, jak na mazury to i pozeglowac koniecznie trzeba
wlasnie w taki sposob moj Najmliszy mi sie oswiadczyl, na srodku jeziora
bajka normalnie, ja chce jeszcze raz!:p

-
Jak dobrze w domku....
Kot ze szczęścia tak zawodzi ze mu chyba atuty głosowe powycinam;-)
Dla mnie Mazury to magia,taka najprawdziwsza.... Nigdzie nie czułam się lepiej, kilka razy w roku tam jesteśmy i choć morze robi na mnie ogromne wrażenie to serce zawsze jest na Mazurach:-)
W tym roku też jedziemy, zawsze dzielimy sobie na jeden dzień plażowania/wędkowania i jeden objazdówka.
Juz nie mogę się doczekać...
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot

dam zlecenie siostrze niech popatrzy w Niemczech, tam elektronika jest dużo tańsza niż w Pl