X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miszkaaa na allegro to koszt ok 100-200 zł :) nie akurat taki model ale rzuciłam okiem tak ogólnie...
    Ja mam co prawda dom parterowy ale duży i rozmieszczony dość pokrętnie więc w salonie nie słyszałabym płaczu dziecka :) dlatego nianie też kupimy na 100%

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:38

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze popatrzeć na allegro. Na Tel trochę nie wygodnie a mąż okupuje ciągle kompa. :P dam zlecenie siostrze niech popatrzy w Niemczech, tam elektronika jest dużo tańsza niż w Pl

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, śmiało mogę powiedzieć, że moje dzisiejsze samopoczucie jest najgorsze jak do tej pory :(
    Jestem taka do dupy :( bolą mnie jelita, mam wzdęcia, odbija mi się nieładnie, boli głowa, jestem zmęczona i płaczliwa... chyba to dla mnie początek prawdziwych objawów... których tak bardzo chciałam z resztą...
    No i dopadł mnie lekki przedwizytowy stresik

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Wiecie co, śmiało mogę powiedzieć, że moje dzisiejsze samopoczucie jest najgorsze jak do tej pory :(
    Jestem taka do dupy :( bolą mnie jelita, mam wzdęcia, odbija mi się nieładnie, boli głowa, jestem zmęczona i płaczliwa... chyba to dla mnie początek prawdziwych objawów... których tak bardzo chciałam z resztą...
    No i dopadł mnie lekki przedwizytowy stresik

Czyli 100% ciąży kochana :)

Pianistka, miszkaaa lubią tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh, łatwo Ci mówić, Ty już to przeżywałaś więc wiesz co Cię czeka... dla mnie każdy kolejny dzień jest zagadką...
    Ale przynajmniej przestałam się martwić... Oby do jutra... :) Jutro będę wiedziała... albo A albo B :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Na badanie tętna to będę mieć co piątek w szkole rodzenia jak będę chodzić hihi aha mam świetna wiadomość moja bratowa tez w ciąży termin na 2 luty hihi razem sobie pochodzimy w ciąży:) i jeszcze jedno ja nie kupowałam nawet monitoru oddechu bo po co szkoda wywalić kasę
    No mojej koleżanki córka ma 3miesiace i już 4razy miała w nocy bezdech, raz taki ze jej dobudzić nie mogli. Uważam że wolę kupić monitor oddechu niż później płakać że tego nie zrobiłam.

Super ze masz z kim spędzać ten ciążowy czas. Kimś kto Cię rozumie;p bo moich humorow nikt nie rozumie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:56

Skierka lubi tę wiadomość

• Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Ohhh, łatwo Ci mówić, Ty już to przeżywałaś więc wiesz co Cię czeka... dla mnie każdy kolejny dzień jest zagadką...
    Ale przynajmniej przestałam się martwić... Oby do jutra... :) Jutro będę wiedziała... albo A albo B :)

Chciałam Cię tylko uspokoić :)

Pianistka lubi tę wiadomość

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka wrote:
    Chciałam Cię tylko uspokoić :)
    wiem, dziękuję... ale ja już mam taki charakter że zawsze wszystko przeżywam :D
    Mam ogromną nadzieję, że jutro po wizycie podzielę się dobrymi wiesciami, że maluszek urósł i że serduszko nadal bije... :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Mam ogromną nadzieję, że jutro po wizycie podzielę się dobrymi wiesciami, że maluszek urósł i że serduszko nadal bije... :)
    Nie ma innej możliwości :D W nagrodę dla maluszka możesz mu kupić jakiś ciuszek ;D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:

Już trzymam kciuki! Tak samo jak za resztę dziewczyn wizytujących jutro :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka my mamy honde ntv jesli niczego nie przekrecilam, taki turystyk, a wy czym smigacie?:-) ja jezdze tylko jako pasazer, bo jedyna nasza wycieczka w odwrotnych rolach skonczyla sie zle, a mogla duzo gorzej :p i ogolnie moj Najmilszy chcial mnie po tej wycieczce wsadzic na skuter hehe. Dzisiaj mialam taka wielka ochote pojechac gdzies na wycieczke, bo zawsze co niedziele gdzies sie wybieralismy, a ze mieszkamy na mazurach to mamy dookola piekne miejsca, ja tylko ogladam i ahy i ohy cwicze :-) ale poki nie pogadam ze swoim Ginkiem to sie nie odwaze :(

O jaka tabelke chodzi?:p caly czas ktos wspomina, a ja nic takiego nie moge znalezc :D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila bo tabelka jest prywatna :D Zaproś którąś do przyjaciółek to dostaniesz info :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Dzisiaj mialam taka wielka ochote pojechac gdzies na wycieczke, bo zawsze co niedziele gdzies sie wybieralismy, a ze mieszkamy na mazurach to mamy dookola piekne miejsca, ja tylko ogladam i ahy i ohy cwicze :-)

Ahhh jak Ci zazdroszczę tych Mazur :) Kocham Mazury!

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skierka no jest pieknie :-) ogolnie mieszkalam juz nad morzem, potem w duzym miescie, ale moja miescinka na Mazurach jest najlepsza :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 21:17

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, gdy je przyjmiesz, wyslę Ci link do tabelki :)
    A co to MC to my też mamy Honde :) Ale choppera, honda shadow 1100 :) Wcześniej mieliśmy jeszcze suzuki bandit 600 ale sprzedaliśmy :)

Skierka, dzięki za wsparcie... :)

Tysia, nie chcę kupować nic na siłę ale jeśli cos szczególnie wpadnie mi w oko to na 100% się skuszę! :D

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Skierka no jest pieknie :-) ogolnie mieszkalam juz nad morzem, potem w duzym miescie, ale moja miescinka na Mazurach jest najlepsza :-)

Byłam w kilku miejscach na Mazurach i tamten klimat dla mnie, to inny świat. Ani morze, czy góry tego dla mnie nie mają...Uwierz,że planując kiedykolwiek urlop w Pl mam właśnie zamiar wynająć domek gdzieś w zaciszu na Mazurach i tak odpoczywać z rodziną. Na prawdę mam gdzieś taki straszny sentyment do tego regionu :)

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:

Pianistka na pewno! A patrząc na objawy to nie mam żadnych wątpliwości :)

Co do detektora to raczej nie jestem za tym z tych powodów, co napisałyście właśnie :)

Nianię przy Oli mieliśmy, ale jakaś lipna była, jedna z tańszych z allegro i słabo działała, ale w dużych domach polecam :) monitora oddechu nie miałam, pewnie jak nie urodzę wcześniaka to kupować nie będę, choć przydałoby się, bo ja mam świra, jeśli chodzi o sprawdzanie oddechu u dziecka, nawet 2,5-letniego ;)

Pianistka lubi tę wiadomość

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianista dzieki:) chopper fajna sprawa, mozesz troszke pohalasowac i nikt nie patrzy na Ciebie jak na hama, no bo to w koncu chopper:-D
    Moj Najmilszy ostatnio rozgladal sie za innym motorem, kaske zbieral, chcial zainwestowac w cos lepszego, no ale w obecnej sytuacji pieniazki przydadza sie na wazniejsze sprawy :D i powoli zaczyna to do niego dochodzic, ze on mezczyzna nie jest juz NAJWAZNIEJSZY we wszechswiecie,nawet mi go troche szkoda hehe

Skierka zapraszam na mazury :-) moj facet pracuje w porcie jachtowym, jak na mazury to i pozeglowac koniecznie trzeba :) wlasnie w taki sposob moj Najmliszy mi sie oswiadczyl, na srodku jeziora :) bajka normalnie, ja chce jeszcze raz!:p

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze w domku....

Kot ze szczęścia tak zawodzi ze mu chyba atuty głosowe powycinam;-)

Dla mnie Mazury to magia,taka najprawdziwsza.... Nigdzie nie czułam się lepiej, kilka razy w roku tam jesteśmy i choć morze robi na mnie ogromne wrażenie to serce zawsze jest na Mazurach:-)

W tym roku też jedziemy, zawsze dzielimy sobie na jeden dzień plażowania/wędkowania i jeden objazdówka.
    Juz nie mogę się doczekać...

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z rodzicami w dzieciństwie całe Mazury zjeździłam, więc mam do nich sentyment, ale jednak morze kocham najbardziej :D i to nie tylko polskie morze, każde kocham ;)

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ