Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mój A. Dostanie z pracy i ja też będę się zapisywać do pracy swojej bo karencja za urodzenie dziecka to 6miesiecy a ja rodze za 8:D zawsze 3tysiaki do przodu;)Biedroneczka29 wrote:Agnesia tez szukam z mężem ubezpieczenia zeby dostac kase jak urodzę

A ja jutro rano jadę na badania
-
A ja jem dużo słodyczy i owoców... ale jakos tak nie sugeruję się tym...Doti87 wrote:Hej hej dziewczyny
ale mnie zmulilo na spanie... Jak o 14 przysnelam to dopiero oczy otworzyłam hihihihi
A ja czuję że chłopak będzie. Taka ochotę mam na wszystko co jest słone bardzo. Bo od słodyczy mnie odrzuca aż...
Czytałam że moment zapłodnienia jest ważny jesli chodzi o płeć dziecka... kochając się w okresie okołoowulacyjnym wychodzi chłopak... a my serduszkowaliśmy dzień przed owu, w dzień owu i dzień po... a wcześniej było kilka dni przerwy bo dużo pracowaliśmy i nie było kiedy...
-
Doti87 wrote:A ja czuję że chłopak będzie. Taka ochotę mam na wszystko co jest słone bardzo. Bo od słodyczy mnie odrzuca aż...
W poprzedniej ciąży też tak miałam
W moim przypadku smaki o niczym nie świadczą, ale samopoczucie już tak
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Pianistka wrote:Czytałam że moment zapłodnienia jest ważny jesli chodzi o płeć dziecka... kochając się w okresie okołoowulacyjnym wychodzi chłopak... a my serduszkowaliśmy dzień przed owu, w dzień owu i dzień po... a wcześniej było kilka dni przerwy bo dużo pracowaliśmy i nie było kiedy...

Metoda Shettlesa w ostatnich czasach została mocno podważona. Jest to ponoć jeden z 7 czynników mających wpływ na płeć. Ja zaś na swoim przypadku miałam różnie, bo o ile z dwiema pierwszymi córkami i synkiem metoda ta się potwierdziła, tak jednak już w ostatniej ciąży wstrzeliliśmy się w o+12 (czyli tui bardziej zagrało ph śluzu)

-
Ja odnośnie płci w tej ciąży już kiedyś pisałam, że nie mam nawet odwagi prorokować. Mimo wszystko to zawsze temat intrygujący
A wiesz Doti,że mój mąż chciał pierwszą córeczkę? Na prawdę

-
Skierka wrote:Ja odnośnie płci w tej ciąży już kiedyś pisałam, że nie mam nawet odwagi prorokować. Mimo wszystko to zawsze temat intrygujący
A wiesz Doti,że mój mąż chciał pierwszą córeczkę? Na prawdę 
mój mąż też zawsze chciał dziewczynkę
Ale teraz wszystko jedno
Abym tylko szczęsliwie urodziła i dziecko było zdrowe
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj już się dobrze czułam a dziś znowu katar kichanie i ból głowy i zatok i 37.1 nie wiem czy przeczekać to przeziębienie czy isc jutro do rodzinnej?
co pierwsze wyjdzie w simsach:)