Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też sikam cały czas, to był pierwszy objaw ciąży u mnie

Deliliah ja uwielbiam spać na brzuchu, ale od pozytywnego testu nie śpię, po pierwsze, żeby się przyzwyczaić, a po drugie jakoś tak psychicznie nie umiem
no i bolące piersi przeszkadzają 
Fajnie, że jutro tyle wizyt, będą emocje
-
No co do ceny też nie wiedziałam, że aż tyle kosztuje
chyba jednak znajdę inny model w przyzwoitszej cenie...
Ja mam wrażenie że na dole brzuch zrobił się lekko spiczasty ale to dopiero 8 tydzień o.o chyba to autosugestia albo po prostu jem za dużo
Tak czy siak w Lindexie mają super spodnie takie luźne na gumie więc jutro sobie kupię
na pewno się przydadzą
-
No ja na szczęście jeszcze stanika nowego kupować nie musze. A boje się tego cholernie bo juz mam bardzo duże piersi i jak mi jeszcze urosną to o ja pierdziele... Jedynie mąż będzie się cieszył hihihihi jak narazie nic mnie nie bolą, nie powiększają się więc jest dobrze.
-
No lindex to jeden z moich ulubionych sklepów...
Skierka, polecam. Mają super bieliznę 
No i przede wszystkim ceny są dla każdego
Ja nie lubię drogich ubrań bo szybko mi się nudzą i często jest tak że kupuję bluzkę, noszę kilka miesięcy i oddaję do kontenera bo już mi się nudzi 
Doti, ja kupowałam staniki 80E... teraz to nie wiem jaki kupię bo już mi się piersi wylewają ze starych
-
Ja na szczęście staniki mam z poprzedniej ciąży odłożone, tak samo inne ciuchy, więc za dużo kupować nie muszę

Pochwalę się: za tydzień jedziemy do Mielna
bardzo się cieszę, bo chcieliśmy się wybrać nad morze, a nie wiedzieliśmy czy się uda, bo z kasą ciężko. No i okazało się, że znajomy męża ma domek w Mielnie i wynajmie nam bardzo tanio
Skierka, Doti87, Pianistka, miszkaaa lubią tę wiadomość
-
Zosiu super z tym wyjazdem! Jak jest okazja, to trzeba skorzystać

Powiem Wam,że czasem to aż dziwne, co ciąża robi z kobietą
W I ciąży nabawiłam się mega odrzutu od pieprzu. Minęło prawie 7 lat i od tamtej pory wszystko, tylko nie pieprz. No wyczuwałam na kilometr wszędzie
Dziś robię krokiety. Doprawiam farsz i nagle.....Pieprz! Muszę go dać
Hahahaha...a myślałam,że nic mnie już nie zaskoczy
Mąż się ucieszy, bo wreszcie nie będzie musiał pieprzyć wszystkiego tylko na talerzu
zosiaaa lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Skierka no trzeba korzystać

Z tym pieprzem nieźle
ale tak to jest, że w ciąży wszystko się zmienia, ja kiedyś kochałam upały, po pierwszej ciąży wolałam już trochę niższe temperatury, a teraz nie przeszkadza mi wcale taka pogoda jak jest teraz (15 stopni i zachmurzone), za to upałów nie znoszę
kobieta zmienną jest, a w ciąży to już na maksa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 14:11
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak się rozciąga to czuję takie bóle pochodzące pod miesiączkę. A tr w nocy to taki bol jak czasami za przeproszeniem sraczke się ma tylko mocniej boli jakby ktoś mnie napompowal;) pije już herbatkę z kopruMagda79 wrote:A jakiego typu masz bóle? Mi sie wydaje ze mnie tez brzuch boli bo macica sie podobno rozciaga, a moze to wzdecia?ja k to odroznic? Tez biore nospe plus magnez z wit B6.
-
No ja polubiłam musztardę, której wcześniej nie znosiłam

Zosiaa, super że odpoczniecie nad morzem
Ja chętnie bym doświadczyła upałów bo co mi po morzu do którego mam 100 metrów od domu jak zimno
10 stopni, wieje... Ale morze a morze to różnica... bałtyk jest ciepły a morze norweskie jest zimne strasznie... wiatr taki wieje że głowę przy samej d**** urywa
Na szczęście rodzice mieszkają nad bałtykiem i u nich jest teraz ok 17 stopni więc się wygrzeję
Skierka, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam to samo...Agnesia wrote:Jak się rozciąga to czuję takie bóle pochodzące pod miesiączkę. A tr w nocy to taki bol jak czasami za przeproszeniem sraczke się ma tylko mocniej boli jakby ktoś mnie napompowal;) pije już herbatkę z kopru
ale po wizycie w toalecie przechodzi