Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:A co do objawów... czy nadmierne pocenie wam doskwiera? Cały czas się pocę i nie jest to sprawką pogody bo u mnie jak na złość 10 stopni...
Dokładnie! W kółko otwieram okna wszędzie, choć u nas upałów też nie ma
Ja w poprzedniej ciąży kupiłam kołyskę. Jedyne, co zdążyłam i miałam ją sprzedać, bo początkowo nie planowałam więcej dzieci, ale wciąż ją mam i chyba jeszcze bardziej mi się podoba. O taka
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
U mnie też... ściany białe, jedna w salonie jest szara... no i na jednej ścianie cegła dookoła kominka...Bianka* wrote:Fajny ten bujak

Ja mam białego Eames'a na płozach
Też kocham styl skandynawski
Mój dom do pomieszanie stylu minimalistycznego ze skandynawskim. Biel, szarości, czerń i naturalne drewno 
Ale styl skandynawski ma 2 rodzaje. ja je nazywam skandynawski nowoczesny i skandynawski stary
ten stary to duże, drewniane masywne meble a nowoczesne to biel + metal... Ja mam właśnie białe lakierowane meble, proste. jedynie krzesła są w czarnej skórze z metalowymi nogami w kształcie "c". w sumie takie bujane... 
-
Dzięki dziewczyny! Jutro wszystkie 3, które wizytujemy uspokoimy się, nie ma innej opcji!

Pianistka! Super ten bujaczek! Co to za firma???
A powiedzcie mi dziewczyny, śpicie ciągle na brzuchu? Ja do ciąży nie umiałam inaczej zasnąć, jak ja brzuchu, a teraz mam pewne obawy... mimo, że to początek, to jakoś się stresuje, że przygniatam Okruszka
-
Mi ta kołyska ma bardziej służyć jako pierwsze łóżeczko, bo nie mam w zwyczaju bujania maluszka, ale życie często weryfikuje moje zamiary, więc kto wie....może i opcja bujania się przyda

Pianistko takie wielofunkcyjne sprzęty są super!

-
Deliliah wrote:
A powiedzcie mi dziewczyny, śpicie ciągle na brzuchu? Ja do ciąży nie umiałam inaczej zasnąć, jak ja brzuchu, a teraz mam pewne obawy... mimo, że to początek, to jakoś się stresuje, że przygniatam Okruszka
Ja nigdy tak nie śpię, ale wydaje mi się,że póki co fasolce nic nie grozi. Nim się obejrzysz, sama poczujesz,że czas zmienić pozycję

-
Delilah, nie wiem co to za firma niestety
znalazłam kiedyś w internecie zdj ale nie pamiętam gdzie 
Ja co do spania na brzuchu nie mam nic mądrego do powiedzenia bo NIGDY nie śpię na brzuchu... jest mi tak zwyczajnie niewygodnie i zawsze śpię na boku, głównie na lewym... ale i tak ja się strasznie wiercę więc i na lewym, i na prawym śpię...
bardzo szybko ciało mi drętwieje jeśli nie zmieniam pozycji snu...
-
Dziewczyny, miałam pytać... Czy w tym momencie odczuwacie że wasze dotychczasowe jeansy zrobiły się przyciasne? Ja niestety tak... wiem że to kwestia wzdęć ale mam tak wielki brzuch że jest mi zwyczajnie niewygodnie... Jutro po usg idę kupić sobie chociaż 2 pary luźnych spodni typu haremki bo nie daje rady w jeansach... oczywiscie gdy gdzieś wychodzimy to ok, ale w domu chodzę w dresie a w pociągu nie wysiedzę w jeansach...
-
Pianistko ja zaczynam czuć dyskomfort, więc pomału odstawiam wszystko, w czym mi nie wygodnie. Wiadomo,że nie jest to jeszcze kwestia ciążowego brzuszka u mnie, ale dyskomfort okropny

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A jakiego typu masz bóle? Mi sie wydaje ze mnie tez brzuch boli bo macica sie podobno rozciaga, a moze to wzdecia?ja k to odroznic? Tez biore nospe plus magnez z wit B6.Agnesia wrote:A mnie o 4obudzil znów ten okropny ból
martwię się że biorę tyle nospy ale bez niej nie daje rady z tym bólem
2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz? -
Sliczny fotel, tez mi sie podobaja takie bujane:) Myslalam na poczatku ze no z 1tys bedzie kosztowal, ale zeby az tyle!Deliliah wrote:Pianistka... znalazłam: http://fabrykaform.pl/Normann_Copenhagen_fotel_bujany_era_wysoki-p35363.html ...
Poza moim zasięgiem finansowym
2014 ISCI1
cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?

13.08.2014