Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati ja też mam nieustający stan podgoraczkowy:-( i o ile na początku mojorganizm traktował ten stan jak chorobę (ja juz przy 36.7 mam dreszcze jest mi zimno i chodzę rozbita) to teraz widzę ze to moja normalna temp.Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
zosiaaa wrote:Ja z rodzicami w dzieciństwie całe Mazury zjeździłam, więc mam do nich sentyment, ale jednak morze kocham najbardziej
i to nie tylko polskie morze, każde kocham 
Ja właśnie z dzieciństwa mam taki sentyment do Mazur
cudowny,letni czas...
Mam nadzieje ze moje dzieciaki równie miło będą wspominały nasze wyprawy;-) 13.30
zosiaaa, Skierka lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Mila920 wrote:e-ness zawsze zastanawiam sie nad Twoim podpisem, naprawde trafilas szostke w dniu swoich urodzin czy to jakis cytat?:-p
Szóstka w totka to nic do szczęścia jakie mnie spotkało
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
??????????? A o co chodzi...Sylka wrote:Pianistka pięknie grasz

Tzn domyślam się, że na pianinie ale skąd możesz wiedzieć? :d
Mila, mój mąż kupił tego choppera a sprzedał suzuki ok miesiąc przed tym, gdy dowiedział się że będzie tatą... i co powiedział? "dobrze, że kupiłem sobie motor, za miesiąc już byś mi nie pozwoliła" xD
-
W tabelce w ostatnich zmianach wyświetla się twoje imię i nazwisko, a jak na to klikniesz to pokazuje się, że wpisywałaś dane do nicka PianistkaPianistka wrote:a dlaczego???

Ja na to kliknęłam z ciekawości i o
Pewnie niektóre znalazły cię dlatego na fejsie
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
e-ness to juz nie mam wiecej pomyslow co ta szostka moze oznaczac :-p
Pianistka jak napisalas o swoim mezu to jakbym swojego lubego slyszala 'teraz to juz mi nie pozwolisz zmienic motoru:(' OMG to chyba jasne! tymbardziej ze mamy nienajgorsza, ale dosc srednia sytuacje finansowa
oni maja jadra i to wszystko przez to (tak zawsze mawia moja mama)
. Mnie jaraja motory bardzo i sama mialam w planach kupic sobie cos malego do nauki, ale sa rzeczy wazne o wazniejsze :-p
Zjadlam juz 3 talerz rosolu tego dnia, czy to cos zlego ze tak bardzo mi smakuje, ze moglabym zabic za jeszcze troche?:p niedawno wazylam 45kg, przed ciaza chcialam unormowac sobie bmi i wazylam jakies 55kg, a juz teraz okolo 2kg przybralam (w 6tyg really?!) nie poznaje samej siebie i moich mozliwosci jedzenia takich ilosci:-)

-
zosiaaa wrote:Wystarczy dobrze przyjrzeć się tabelce

Ładna dziewczyna z Ciebie

Za komplementy dziękuję, jednak chyba to sprawka Twoich buzujących hormonów
nie uważam się za ładną i szczerze mówiąc mało mi na tym zależy. Nie mniej jednak dziękuję 
Co do Waszych odkryć...
Dobra, ogarnęłam... mój adres mailowy ^^ ale nie mogę się wylogować bo wtedy wylogowuje mnie z całego google... no tak, Monkey mnie podpuściła żebym była autorką tabelki