Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocieszyłyście mnie....serio
Co prawda u mnie to nie są zachcianki, tylko kombinowanie co by weszło, skoro nic mnie nie korci. Myślę i dumam i potem już jest jak pisałam....normalnie sama siebie mam dość
Zrobiłam dziś krokiety z barszczykiem, ciasto z rabarbarem i babkę cytrynową i nic z tego nie zjadłam
No gorzej ze mna jak z babą w ciąży

Pianistko czekam na dobre wieści z wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&
Max ja bym wizytę przełożyła, bo zawsze to w razie W mniej stresu, ale Ty kochana zrób jak uważasz i jaka jest Twoja potrzeba
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
Witam po weekendzie
ja już w drodze do pracy, mój wydłużony przez L4 weekend niestety dobiegł końca. Miejmy nadzieję, że szefową będzie w dobrym humorze dziś, bo jak nie jest to najbardziej się to nie wiem czemu na mnie odbija 
Podczytywałam Was w weekend, ale czasu na udzielanie się nie miałam za wiele. Dziś znów od 4 nie śpię
wszyscy mądrzy mówią żeby wysypiać się przed porodem, jak tak dalej pójdzie to mi chyba to nie wyjdzie
Poza bezsennością, to nadal pobolewa mnie brzuch jak na @ i mam straszne gazy. Zobaczymy jak będę w pracy wytrzymywać, albo raczej jak inni w pracy będą wytrzymywać że mną 
Tym pozytywnym akcentem kończę życząc wszystkim udanego dnia. Trzymam kciuki i powodzenia na dzisiejszy wizytach i badaniach
-
Witam dziewczynki!

ja jednak nie pospałam... o 7 obudził mnie ból brzucha... gazy i biegunka
ale po wizycie w toalecie ból przeszedł...
Dzisiaj u położnej chyba zapytam o coś na wzdęcia bezpiecznego dla ciężarnych bo to masakra jest... zwłaszcza, że czeka mnie 9 godzinna podróż pociągiem... gdybym tylko w przedziale była sama to spoko, ale przez wzgląd na innych pasażerów... zapytam
Pewnie i tak mi powie żebym zmieniła dietę bo to Norwegia... kraj unikania leków i lekarzy...
-
Dzień dobry
nie mogę się dobudzic, chodzę snieta jak mucha, energii mi brakuje i tylko się przelałem z kąta w kat zamiast zająć się robota
Pianista trzymam kciuki za wizytę i spokojnej podróży
#
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Ja mam chorobę lokomocyjną i pisanie/czytanie nie wchodzą w grę
zawsze mam z tym problem, co ja będę robić w podróży.
Nawet metrem nie jeżdżę jak mam wybór bo też mi w nim niedobrze
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Super!pati87 wrote:Właśnie wyłączyłam tvn a tam nie ma już mojego programu dd tvn

W czwartek juz wizyta u ginekologa. Ale ten czas szybko leci
Pati, ja w tym dniu co Ty jesteś miałam pierwszą wizytę na której zobaczyłam serduszko!
pati87 lubi tę wiadomość