Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pali wcale się nie dziwię,że masz obawy. Ja znowu w ciąży synkiem brałam dużo silnych leków i urodził się absolutnie zdrowy. Być może mieliśmy po prostu szczęście? Mimo wszystko teraz, po ostatniej ciąży popadam w lekka paranoję, więc leków żadnych nie tykam,chyba że lekarz stwierdzi inaczej. Ilekroć moje dzieci łapią teraz infekcje,to już mam paraliż
Rozumiem Cię doskonale.
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
pati87 wrote:w srode i czwartek podobnie sie czulam ale mi przeszlo i mialam spokoj przez piatek i sobote, od wczoraj znowu to samo mam, bol zatok i glowy, katar i kichanie, mam nadzieje ze mi przejdzie, poki co odpoczywam i leze
A inhalacje? Ja bardzo je sobie cenię i dla siebie i dla dzieci

-
Pati to najważniejsze,że gorączki nie ma. Zdrówka dla Ciebie jak najwięcej
Ja jak zachodziłam w tę ciąże (dokładnie
) to miałam straszny atak zatok ( od dziecka choruje) i juz się bałam,że skończę na antybiotyku. Na szczęście inhalacje pomogły

-
nick nieaktualnyJa się dowiadywać możesz espumisan ;p tylko nie wiem czy jest też w NorwegiiPianistka wrote:Witam dziewczynki!

ja jednak nie pospałam... o 7 obudził mnie ból brzucha... gazy i biegunka
ale po wizycie w toalecie ból przeszedł...
Dzisiaj u położnej chyba zapytam o coś na wzdęcia bezpiecznego dla ciężarnych bo to masakra jest... zwłaszcza, że czeka mnie 9 godzinna podróż pociągiem... gdybym tylko w przedziale była sama to spoko, ale przez wzgląd na innych pasażerów... zapytam
Pewnie i tak mi powie żebym zmieniła dietę bo to Norwegia... kraj unikania leków i lekarzy... -
w takim razie zbieram sie do apteki po prenalen krople, dobrze ze mam bliskoIriss wrote:Prenalen ma też krople do nosa dla ciężarnych, teraz mi się przypomniało

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę bardzo pozytywnie, ale jak tutaj zaczyna się pisanie o pustych jajach niebijacych serduszkach to moje pozytywne myślenie dopada zwątpienie.
Wizytę miałam 16.06 ale mam ciaze młodsza dziś 5t5dWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 11:00
-
nick nieaktualny
-
A ja sama nie wiem na co mam smaki.. raz mam na jedno za chwile na zupełnie coś innego n co wcześniej bym się nie popatrzyła. Ciąża i jej uroki
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie sama się powstrzymuje żeby nie iść na to dodatkowe USG. Normalnie mnie to nie martwi tylko jak zaczynają dziewczyny pisać o tych pustych jajach itd. sama omijam te tematy w necie żeby nie wyszukiwać u siebie objawówIriss wrote:No to bardzo wcześnie, więc normalne że musisz poczekać
. Może jak Cie to martwi, to idź szybciej na to usg kolejne, tak jak niektóre z dziewczyn 

Pianistka wybacz musiałam zobaczyć jak grasz. CUDOWNIE!
i to prawda że jesteś piękna:)
-
nick nieaktualny
-
Ja barszcz gotuje zawsze na warzywnym wywarze i dodaje jabłek. Mam jeszcze kilka krokietow i barszcz,ale ochota juz mi przeszła
Teraz za to zachciało mi się przez Was chinszczyzny i dziś zatem zrobię! Muszę tylko dokupić kilka rzeczy.....Aaaa.....jesteście potworne

-
Matko dziewczyny! Głodna się przez Was zrobiłam i sama nie wiem co bym zjadła, czy barszcz, czy chińszczyznę, czy krokiety. A tu jeszcze tyle czasu do powrotu do domu i przygotowania czegokolwiek z rzeczy na które mnie naszło.
Mnie teraz zemdliło po jabłku
No i zasypiam na siedząco. Chcę do domu!