Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj Gabrysia odwiedziła Polcię i razem poszły oglądać ciężarówkę coca coli
Gabrysię w wózku zmoglo i przegapila atrakcje
Ale jak wracalismy do domu zajechalismy tam jeszcze raz i zalapala się na foto z mikolajem
Polciu i ciociu Jolu, dziękujemy za super wieczór i "kolację przy świecach"
hihi :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 23:55
d84, vayn lubią tę wiadomość
-
Jejku jam mi się dziś dobrze spało jak zasnelam po 22 to obuudzilam się o 6 i myślałam że to środek nocy no ale radość krótko trwała bo 5 min później jasiek już wstał. Choinkę może ubierzemy dziś. Jak ja uwielbiem te dekoracje.
Zazdroszczę Wam spotkania no i ciężarówki.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
My nie mamy co prawda ciężarówki coca-coli ale w tym roku wyjątkowo piękne ozdoby w centrum miasta. Cały parczek na głównym placu ubrany i drzewka przypominają kulki ze światła, choinki w głównych miejscach miasta, bombka przez która mozna przejść przed UM i najlepsza jest stara wieża nieczynnego kościoła przyozdobiona, ze tworzy czapkę Mikołaja
U was pewnie tez pięknie:)Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Tysia kolacją przy świecach ciężko to nazwać - raczej kolacja przy lampie z Twojego telefonu haha
Super, że macie fotkę z mikołajem. Ja się cieszę że chociaż z ciężarówką mam
Kurde dziewczyny prąd nam dzisiaj dopiero o 8 włączyli. Ja jestem wykończona psychicznie, spać w nocy nie mogłam bo sprawdzałam czy już działa. No tak się bałam, że nawet dziecku mm nie będę mogła zrobić... dramat. Pola spała z nami bo ogrzewanie też siadło, mąż się bał że mała zmarznie ale i tak było ponad 20 stopni w mieszkaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 09:47
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Mila dobrze, ze Ci pomogli w szpitalu, schudłaś to był jakis objaw, a mnie "tylko" brzuch boli i to tak jakbym miała w nim ciało obce i wszyscy mnie zlewają, moze jakbym miała jeszcze jakies inne objawy to by sie zlitowali nade mną.
Jeszxze znalazłam butki ale niechodki
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32299079637/32299079637.html
Czekam na te fotki ze spotkaniafajnie, ze blisko siebie mieszkacie
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Rany dziewczyny moja mama musi wrócić do pracy wiec ja musze zrezygnować z mojego pół etatu, nic się nie dzieje nawet mi się odechciało pracy po tym miesiącu ale moja szefowa nie będzie zadowolona, dziś jej powiem trzymajcie kciuki