Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj Gabrysia odwiedziła Polcię i razem poszły oglądać ciężarówkę coca coli
Gabrysię w wózku zmoglo i przegapila atrakcje
Ale jak wracalismy do domu zajechalismy tam jeszcze raz i zalapala się na foto z mikolajem
Polciu i ciociu Jolu, dziękujemy za super wieczór i "kolację przy świecach"
hihi :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 23:55
d84, vayn lubią tę wiadomość
-
Jejku jam mi się dziś dobrze spało jak zasnelam po 22 to obuudzilam się o 6 i myślałam że to środek nocy no ale radość krótko trwała bo 5 min później jasiek już wstał. Choinkę może ubierzemy dziś. Jak ja uwielbiem te dekoracje.
Zazdroszczę Wam spotkania no i ciężarówki.
tysiaa93 lubi tę wiadomość

-
My nie mamy co prawda ciężarówki coca-coli ale w tym roku wyjątkowo piękne ozdoby w centrum miasta. Cały parczek na głównym placu ubrany i drzewka przypominają kulki ze światła, choinki w głównych miejscach miasta, bombka przez która mozna przejść przed UM i najlepsza jest stara wieża nieczynnego kościoła przyozdobiona, ze tworzy czapkę Mikołaja

U was pewnie tez pięknie:)
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Tysia kolacją przy świecach ciężko to nazwać - raczej kolacja przy lampie z Twojego telefonu haha

Super, że macie fotkę z mikołajem. Ja się cieszę że chociaż z ciężarówką mam
Kurde dziewczyny prąd nam dzisiaj dopiero o 8 włączyli. Ja jestem wykończona psychicznie, spać w nocy nie mogłam bo sprawdzałam czy już działa. No tak się bałam, że nawet dziecku mm nie będę mogła zrobić... dramat. Pola spała z nami bo ogrzewanie też siadło, mąż się bał że mała zmarznie ale i tak było ponad 20 stopni w mieszkaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 09:47
-
Mila dobrze, ze Ci pomogli w szpitalu, schudłaś to był jakis objaw, a mnie "tylko" brzuch boli i to tak jakbym miała w nim ciało obce i wszyscy mnie zlewają, moze jakbym miała jeszcze jakies inne objawy to by sie zlitowali nade mną.
Jeszxze znalazłam butki ale niechodki
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32299079637/32299079637.html
Czekam na te fotki ze spotkania
fajnie, ze blisko siebie mieszkacie
-
Rany dziewczyny moja mama musi wrócić do pracy wiec ja musze zrezygnować z mojego pół etatu, nic się nie dzieje nawet mi się odechciało pracy po tym miesiącu ale moja szefowa nie będzie zadowolona, dziś jej powiem trzymajcie kciuki

bardzo to Ninka odczuwa? Bo u mnie nocki ciężkie.