Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Roberta mnie boli prawy dolny róg i promieniuje do pachwiny, ciągnoe o mam wrażenie ciała obcego. Ale przy pasożytach to bym raczej traciła w koncu na wadze, a to juz 4 lata z przerwa na ciaze i 4mce po...ide do gina jeszcze raz zapytać
Byłyście w smyku outlet? Bo u nas jest, ale ostatnio Młoda tak marudziła, ze juz na kolejne piętro nie dotarłam -
Tuli dla przykładu stoliczek fp na stronie 246 a stacjonarnie 299.
Dziś jadę do smyka. Mam nadzieję, że będzie jeszcze bo z tego co widziałam tylko jedna sztuka była
D jak będę to zerknę ale jak chodziłam wczoraj to akurat w tym smyku nic z dumela nie widziałam.
Tuli w Auchan były czapeczki, skarpetki, rajstopki i różne ubranka świąteczne.
A my we wtorek jedziemy na sesjęNasza pierwsza.
tulipanna, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Tuli tak są inne zazwyczaj w stacjonarnym wyższe, ale jak jest promo to czasem się opłaca. Ciekawe czy między sklepami też się różnią.
Tuli a propona jakiejś fotce widziałam że masz mebelki z ikei mammut ten stoliczek i krzesełka od jakiego wieku to się nadaje, bo to da córy lubego chyba, czy dla Jagody już?
Budują ikee koło mnie będę mieć do niej 10min pieszo ale dopiero w 201817/2/2016 B
11/3/2018 I -
Natali tyle że ja nie mam bonu do smyka a bon do jednej galerii handlowej. A tam dziecięcy tylko smyk.
Chciałam zamówić stoliczek przez neta z odbiorem w danym sklepie i wtedy mogłabym zapłacić bonami ale to za duży gabaryt i nie ma możliwości odbioru w sklepie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 10:16
-
Przyszło moje zamowienie z hm takie zakupy to mozna robic dżiny i bluza za 35zl tak by mogło buc zawsze
A ja mam karte podarunkowa ze smyka i nie potrafię nia zapłacić online, bo tam trzeba podać pin, Aka PINu nie mam żadnego, dzwoniłam, ale standard 10min wiszę na tel i ciagle czekaj i czekaj, nie na moje nerwy -
D kiedys ni przysłali zły rozmiar spodni i posalam do nich to mi odpowiedzieli za 2 mce...
Biedroneczko fakt kiepskie sa takie bez cyrkoji mozna kupic za 15-20 zł "troche" sobie za nie policzyli
Moze ma zalando poszukaj, tam czesto mozna dorwać takie perełki. Piękne, ale tylko na chwile niestety noga szybko bedzie rosła -
syn kolezanki zaraził sie od swojej kuzynki. dla przykładu we wtorek (w tamtym tyg) u niej byli a ja dopiero obsypało w tamta sobote. Także zarazała a nikt nie wiedział , ze jest chora rzadnych objawów. Kolezanka z synem była u nas w tamtą niedziele a jej synowi chyba w srode (w tym tyg) w buzi wyskoczyły te krostki czy jak to tam nazawac. Także zarazał pewnie . Mam nadzieje jednak ze sie Kuba nie zarazi. Mam nadzieje że zrozumiale napisałam
Póki co czekam i obserwuje.Kubuś
-
Zosiu, tez mam karte podarunkowa i z tego co wiem na necie tym sie nie da zaplacic. Nr karty to tej smyk i spolka a nie takiej podarunkowej. Ja tez pinu nie mam do niej. Zamawialam online z dostawa do Janek i tam placilam karta.
Nawet nie wiedzialam ze ceny sa onne na stronie i stacjonarnie. Przyszedl mi dzis sms z e smyka ze 20proc na wszystkie zabawki a na strnie darmowa dostawa.
D, dla Jagody jeszcze Mamuty za duze, mamy krzeselko ale to wlasnie jest Julki krzeselko. -
O Tuli to nie wiedziałam, wydawało mi sie że to opcja płacenia karta podarunkowa.
Tusia oby sie nie zaraził, koleżanki corka przechodziła jakos jak miała rok z haczkiem i nie wie gdzie sie zaraziła, bo dzieci w koło zdrowe, chyba ze na placu zabaw lub w sklepie -
Dziewczyny u Was też tak ciemno? Co za dzień pochmurny. Idę biorę się za zupę małemu i nam obiad podszykuje cis dzień xiekawie się nie zapowiada bo mąż zły humor ma. Prasowanie mnie czeka jeszcze bo w przyszłym tyg nic nie zrobię bo popoludniowki. I trzeba ogarnąć ale tak n fest to chyba w niedzielę co by już we wtorek brudem nie zarosnac. Jak zacznę jyz dziś sprzątać.
Myszko kciukasy trzymam. Szkoda że tak wyszło.