X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi dzięki za próbę:D

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi i Polcia super! Ciężarowa chca cola rządzi :) choc lepiej zeby juz tego prądu nie kradła, dawali darmowe cole chociaż? ;)

Moja reaguje na dzieci, na placu zabaw, czy kak przedszkolaki idą na spacer czy teraz jak jest era lodowiska to lubi sie patrzeć, ale relacji nie nawiązuje, z synem siostry to chciała go podotykac, a on uciekał, pozniej bawili sie kazdy sobie

vayn lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :)

Teraz w tesco ruszyła wyprzedaż, właśnie mama dzowniła że 5 pak body za 18 zeta dorwała :) No i oczywiście kolejne paczki premium care do promocji kupione :P Masakra jak będziemy wracać od rodziców to w bagażniku 9 paczek pampków trzeba będzie zmieścić :P

Za mną dzisiaj z pracy dzownili, żebym przyszła wypełnić wniosek urlopowy. Oczywiście padło pytanie czy wracam :) Przemilczałam, powiedziałam że przyjdę i porozmawiamy. Eh dotarło do mnie że to lada moment :(

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D no to nie ładnie z tą praca, ale budżetówka i zmiana władzy to inni chętni na dane stanowisko. W Warasxawue bez problemu znajdziesz nowa prace.
    Vayn a Ty wracasz do pracy?

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej... Ale to swinstwa robia ci pracodawcy.. U mnie na szczescie zadnego z tym problemu.. Ale bardzo wspolczuje tym z Was ktore z marszu nusza szukac pracy...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D84,ja jutro moze skocze do Janek to spojrze w tym smyku

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu tak, od kwietnia muszę sobie jakąś nową znaleźć. DO swojej nie chcę wracać mimo że oni na mnie czekają i liczą.

Właśnie do mnie koleżanka się odezwała, ta o któej często Wam tutaj wspominam - synuś z 19 stycznia. Zapytałam jakie mm pija, to odpowiedziała że on od 2 tyg pije zwykłe krowie w butli :) Także ja myślałam, że odważna jestem jeśli o pokarmy chodzi, ale ona to mnie na łeb na szyję bije

• d84 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Zosia o prace się nie martwię bo na pewno znajde jakąś ale o czas i to że między dziećmi będzie różnica pewno 3-4 lata a nie max 2 jak chciałam

o Tuli dzieki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:02

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama do mnie załamana dzwoniła :/ Mój brat sobie 2 tyg temu złamał oba środkowe palce w dłoniach, nastawiali mu je i teraz przed świętami mają przyjść na kontrol. Mama dzisiaj z jego rtg poszła do innego chirurga i ten załamany. Stwierdził, że mu ten palec bardziej połamali niż był i że to się tylko na operację nadaje. Bo "niestety" złamał samą końcówkę palca, jak to powiedział szkoda że nie złamał go sobie dalej. EH nie dość że moją mamę okradli niedawno - zginęło złoto i srebro, to jeszcze takie coś przed świętami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:04

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn bo tak często jak coś się sypie to na raz. Ale później same szczęśliwe zdarzenia są dla równowagi więc będzie dobrze.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super zdjecia :) Dziewczyny naucza sie , że trzeba sie dzielic zabawkami hehe :)

a ja tak mysle , nie wiem moze zle . No ale co to mleko krowie ze sklepu ma za składniki. Zadnych witamin ani nic. Ja mysle że może do 1,5 roku jak nie dłuzej bede podawac mm o ile Kuba zechce pic. Przynajmniej wiadomo, że witaminy jakies ma :P

Vayn współczucia dla brata :/

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Witam was wieczorową porą. A przynajmniej tak wyglada bo ciemno u nas jak u Brusi.

Co tak krótko te zdjęcia?! :) na szczęście sie załapałam :) w przerwie w pracy :)

Superanckie dziewczynki - co tam ciężarówka cola coli - przy ich urodzie blednie:) fajnie spędziliście czas widze. To co ze przy świecach:) u mnie często nie ma pradu:( wiec jestem przyzwyczajona. A tez mam wszystko na prąd, nawet herbaty niema jak zrobic wtedy.

Mojemu tez jest obojętnie jakie dziecko - wszystkie lubi :) no ale niestety rówieśnika do zabawy nie ma :(

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze chciałam napisać apropos zdjęć wczorajszych. Dzieki Zosiu ze wrzuciła swoje foto sukni. Piękna. Taka okazała ale ze smakiem. Na pewno wyglądałaś zjawiskowo :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja tak samo, mm jak najdłużej. Ona stwierdziła, że skoro po krowim nic mu się nie dzieje to szkoda kasy na bebilon

No właśnie mój brat to takie dziecko w sumie jeszcze - 14 lat. Mama nie wie jak mu to ma powiedzieć, że najpewniej czeka go operacja.

No właśnie Lexi same dobre zdarzenia - nasz przyjazd na święta :D

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia zgadzam sie z tobą ze to mleko krowie z kartonów z supermarketu na pewno nie jest tak bogate jak mm. Dlatego myśle zostawić małemu mm nawet jak juz jeden posiłek krowo-mleczny wprowadzę.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn biedny brachol. Nie dość ze ból. To potem indywidualne nauczanie albo takie zaległości ze hej. Albo jedno i drugie. Jak on to zrobił?!

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ze nie wypada ale chciałam sie pochwalić apropos rękodzieła :
    nu4icv9i6nvm_t.jpg

Myśle ze z bucikami z cekinów nie byłoby tak źle.... tylko komu tu robić.... :)

vayn, Lexi150, Tusiaa, dana222, Mamusia_synusia, d84, Mila920, Zosia_wop, tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga czyży fani Metallic? :) Bardzo charakterystyczne "M" :D Nasz pierwszy taniec był do ich utworu, w obrączce też mamy ten tytuł wygrawerowany z datą ślubu <3

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do dzieci. ostatnio u nas był kuzyn Kuby. Tez ma na imie Kubuś i jest 2 msc i tydzien młodszy :D siedzieli odwróceni do siebie. Kazdy sobie cos tam robił. Mój sie rozbrykał i chciuał mu zabrac smoczka. Zabrał mu tez chrupka kukurydzianego bo swojego pozarł hehehe :D Raz moze złapali sie za rece :D
    Mój Kuba do kolezanki córki (4lata) tuli sie, wchodzi na nią :D ciagnie za włosy :D
    Na syna kolezanki ( 1rok i 7msc ) zabieraja sobie smoczki nawzajem, niekapka, butelki :D kradną jedzenie. Mój Kuba właził na syna kolezanki hehe ogólnie srednio sie bawili razem.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga a no na basenie, mieli płynąć na plecach. Są takie metalowe startery, a że on ma długie palce to mu tam gdzieś utknęły niefortunnie no i jak wystartował to Ała szarpnął i złamał

‹‹ 2300 2301 2302 2303 2304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ