Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi i Polcia super! Ciężarowa chca cola rządzi
choc lepiej zeby juz tego prądu nie kradła, dawali darmowe cole chociaż?
Moja reaguje na dzieci, na placu zabaw, czy kak przedszkolaki idą na spacer czy teraz jak jest era lodowiska to lubi sie patrzeć, ale relacji nie nawiązuje, z synem siostry to chciała go podotykac, a on uciekał, pozniej bawili sie kazdy sobievayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
Teraz w tesco ruszyła wyprzedaż, właśnie mama dzowniła że 5 pak body za 18 zeta dorwałaNo i oczywiście kolejne paczki premium care do promocji kupione
Masakra jak będziemy wracać od rodziców to w bagażniku 9 paczek pampków trzeba będzie zmieścić
Za mną dzisiaj z pracy dzownili, żebym przyszła wypełnić wniosek urlopowy. Oczywiście padło pytanie czy wracamPrzemilczałam, powiedziałam że przyjdę i porozmawiamy. Eh dotarło do mnie że to lada moment
-
D no to nie ładnie z tą praca, ale budżetówka i zmiana władzy to inni chętni na dane stanowisko. W Warasxawue bez problemu znajdziesz nowa prace.
Vayn a Ty wracasz do pracy? -
nick nieaktualnyZosiu tak, od kwietnia muszę sobie jakąś nową znaleźć. DO swojej nie chcę wracać mimo że oni na mnie czekają i liczą.
Właśnie do mnie koleżanka się odezwała, ta o któej często Wam tutaj wspominam - synuś z 19 stycznia. Zapytałam jakie mm pija, to odpowiedziała że on od 2 tyg pije zwykłe krowie w butliTakże ja myślałam, że odważna jestem jeśli o pokarmy chodzi, ale ona to mnie na łeb na szyję bije
-
nick nieaktualnyMoja mama do mnie załamana dzwoniła
Mój brat sobie 2 tyg temu złamał oba środkowe palce w dłoniach, nastawiali mu je i teraz przed świętami mają przyjść na kontrol. Mama dzisiaj z jego rtg poszła do innego chirurga i ten załamany. Stwierdził, że mu ten palec bardziej połamali niż był i że to się tylko na operację nadaje. Bo "niestety" złamał samą końcówkę palca, jak to powiedział szkoda że nie złamał go sobie dalej. EH nie dość że moją mamę okradli niedawno - zginęło złoto i srebro, to jeszcze takie coś przed świętami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:04
-
Ale super zdjecia
Dziewczyny naucza sie , że trzeba sie dzielic zabawkami hehe
a ja tak mysle , nie wiem moze zle . No ale co to mleko krowie ze sklepu ma za składniki. Zadnych witamin ani nic. Ja mysle że może do 1,5 roku jak nie dłuzej bede podawac mm o ile Kuba zechce pic. Przynajmniej wiadomo, że witaminy jakies ma
Vayn współczucia dla brataKubuś
-
Cześć dziewczynki. Witam was wieczorową porą. A przynajmniej tak wyglada bo ciemno u nas jak u Brusi.
Co tak krótko te zdjęcia?!na szczęście sie załapałam
w przerwie w pracy
Superanckie dziewczynki - co tam ciężarówka cola coli - przy ich urodzie blednie:) fajnie spędziliście czas widze. To co ze przy świecach:) u mnie często nie ma pradu:( wiec jestem przyzwyczajona. A tez mam wszystko na prąd, nawet herbaty niema jak zrobic wtedy.
Mojemu tez jest obojętnie jakie dziecko - wszystkie lubino ale niestety rówieśnika do zabawy nie ma
-
nick nieaktualnyTusia ja tak samo, mm jak najdłużej. Ona stwierdziła, że skoro po krowim nic mu się nie dzieje to szkoda kasy na bebilon
No właśnie mój brat to takie dziecko w sumie jeszcze - 14 lat. Mama nie wie jak mu to ma powiedzieć, że najpewniej czeka go operacja.
No właśnie Lexi same dobre zdarzenia - nasz przyjazd na święta -
nick nieaktualny
-
a co do dzieci. ostatnio u nas był kuzyn Kuby. Tez ma na imie Kubuś i jest 2 msc i tydzien młodszy
siedzieli odwróceni do siebie. Kazdy sobie cos tam robił. Mój sie rozbrykał i chciuał mu zabrac smoczka. Zabrał mu tez chrupka kukurydzianego bo swojego pozarł hehehe
Raz moze złapali sie za rece
Mój Kuba do kolezanki córki (4lata) tuli sie, wchodzi na niąciagnie za włosy
Na syna kolezanki ( 1rok i 7msc ) zabieraja sobie smoczki nawzajem, niekapka, butelkikradną jedzenie. Mój Kuba właził na syna kolezanki hehe ogólnie srednio sie bawili razem.
Kubuś
-
nick nieaktualny