X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym te dwie przebrzydle hieny wrzuciła do beczki polała benzyna i podpaliła !spalialabym kurwa żywcem!!!!nie ma litości dla takich besti!na czole maja wytatuowane Patole! Biedna dziewczynka juz nie cierpi juz nikt jej nie uderzy jest otoczona aniołkami <3 nic mnie tak nie wkurza jak takie potwory znęcają sie na bezbronnym niewinnym dzieckiem.

Ja swoja suknie ślubna ju dawno bym sprzedała bo chętnych osob jest ale kazda ma za duzo kg :) chyba poczeka na siostrę :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu a te bóle to masz od dawna czy dopiero po cesarce?
    Polecam Wam ten przepis na świąteczny makowiec, trochę roboty jest ale pysznyyy :)

http://www.mojewypieki.com/przepis/makowiec-zawijany

vayn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroncia pokaż zdjęcia sukni :)

Roberta ja robie zawsze z przepisu saute na youtube :-)

Zosia mój aliguru :D kupiłam sukienki 3 dni temu i w trackingu są w "locie do Polski" a moje paczki z 11 i kilka innych nadal pokazuje że wysłane i tyle. Jeszcze do mnie nie lecą? Utknęły tam w tych Chinach czy co :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 20:58

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki vayn! Super laski :-) fajnie macie, ze możecie się spotkać. A Poli to chyba zawsze gorąco? Zauważyłam, ze najczęściej body na krotki. Ja swojego Tymoniastego też lekko ubieram :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś pierwsza część balonów dostałam literki :) zamówiłam 11.11 doszło dziś vayn ja właśnie przy tych balonach miałam że są jeszcze w Chinach a dziś przybyły a te co niby są w Polsce od 4 dni jeszcze nie dotarly

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masakra dziewczyny z tym co sie teraz dzieje z tą agresja wobec dzieci, dzis tez w tv mówili o pobitej 3miesiecznej dziewczynce z która mama przyszła na szczepienie, a ona kość czaszki miała złamana no brak słów!

Roberta w marcu beda 4 lata odkąd zaczęło mnie bolec, tylko dziwnym trafem w ciazy przeszło i wróciło 4m po porodzie dlatego znow ide do gin

Vayn mi tez te z 11.11 niektóre przyszły nawet w 2 tyg i ciagle schodzą, a trzy paczki z października przedłużyłem czas i dwie dzis do mnie dotarły w koncu. Jak widze, ze sprzedawca duzo ma zamówień na ten produkt i feedbecki to przedłużam i w zasadzie zawsze przychodza, w zeszłym toku było to samo, nie wiem od czego to zależy, niby tez z 11.11 miały byc wysłane priorytetowo, ale ile w tym prawdy nie wiem. Została mi jedna czas przedłużony jak nie dojdzie to wtedy zakładam spor.

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila no takie gorące dziecko z niej :P ciepło mamy w domu także śmiga w bodziakach. Aczkolwiek od 2 dni z wielką miłością nosi ten kombinezon królika ze zdjęcia. Dzisiaj mi go przyniosła żebym jej założyła :)

Hmm no nie ukrywam że dreszczyk emocji przy zamawianiu jest, a podobno jeszcze większy przy otwoeraniu paczuszek. Ja chcę tego uczucia! :P szkoda że nie znałam tego w ciąży

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn proszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 04:10

Lexi150, Mamusia_synusia, vayn, Bruśka, Zosia_wop, tysiaa93, Mila920, L, Tusiaa, d84, Bagabaga lubią tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jasna cholera! Biedronka no aż mi mowę odjęło.. piękni Wy, kiecka świetna.. moja sesja to tak biednie wygląda przy Twoich fotkach :p

Getry wygrał wszystko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 21:39

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn też chciałam powiedzieć że leginsy rulez ;)
    Super kiecka i zdjęcia :)

Zobaczcie jakie ładne znalazłam
    https://www.facebook.com/Handmade-4-baby-546918605494236/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 21:44

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ekstra! Getry mega tez mi sie rzuciły w oczy, nogi chudziitkie to i efekt jest :)

W ogole moja sesja zdjęciowa była m.in. na obskurnej klatce schodowej :P moze i ładne zdjęcia ale moja facjata to tragedia :P

Mamusiu synusia fajne wzory tam mają nowoczesne i noe takie słodko pierdzace jsk to bywa na takich ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 22:03

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia Ty masz fotelik 9-25kg ?

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOo Biedronka ale piękne zdjecia, nigdy mi sie nie podobały takie "piórkowe" suknie ślubne a u ciebie super wygląda.

Ale Polcia i Gabrysia dostały komplementow <3

A ja chyba posprzedaję ciuchy po Gabrysi bo mi sie dluuuugo nie przydadza, a leży wszystko w kartonach. Wczesniej mi było szkoda ale chyba dojrzalam do tej decyzji :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko piękna sesja i oczywiście piękni Wy :)

Tysia nie mów hop :) różnie to może być. Zresztą zawsze możesz parę najładniejszych powybierac i zostawić a resztę sprzedać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 22:19

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ja zawsze na przysłowiowe oko gotuje. Zalewam aby zakryć mak. Potem doglądam i jak trzeba dolewam. A jak mi kiedyś za rzadkie wyszło to na sitko ponprostu. Nigdy nie przegotowalam jeśli o to chodzi i tak sie zastanawiam czy sie da... ?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka super kiecka i super sesja! Znajomo wygląda - czy to robił ktoś z naszych okolic? :)

Zosia jak twoja facjata nie taka to co ja mam powiedzieć? :/ śliczna jesteś.

Zosia_wop lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po Miechulu tez ciuchów tych najulubienszych nie sprzedaje choć wiem, ze conajmniej dwa lata poleżą w workach i moze bedą niemodne albo mole jeż jedzą....

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 9 grudnia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje dziewczyny :)Baga co masz na mysli piszac znajomo haha??zdjecia robily fotografki z Zg :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo podobne (to z balonami) widziałam u kogos znajomego. Byc moze u koleżanki z pracy - ona jest z ZG.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia właśnie dlatego mi sie podobały te zestawy :)

Aaaaa no właśnie.... zapomniałam napisać o naszych Księżniczkach! Jak zwykle boskie <3 będą łamać serca, oj będą.... ;)

‹‹ 2302 2303 2304 2305 2306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ