Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to bym te dwie przebrzydle hieny wrzuciła do beczki polała benzyna i podpaliła !spalialabym kurwa żywcem!!!!nie ma litości dla takich besti!na czole maja wytatuowane Patole! Biedna dziewczynka juz nie cierpi juz nikt jej nie uderzy jest otoczona aniołkami
nic mnie tak nie wkurza jak takie potwory znęcają sie na bezbronnym niewinnym dzieckiem.
Ja swoja suknie ślubna ju dawno bym sprzedała bo chętnych osob jest ale kazda ma za duzo kgchyba poczeka na siostrę
-
nick nieaktualnyBiedroncia pokaż zdjęcia sukni
Roberta ja robie zawsze z przepisu saute na youtube
Zosia mój aligurukupiłam sukienki 3 dni temu i w trackingu są w "locie do Polski" a moje paczki z 11 i kilka innych nadal pokazuje że wysłane i tyle. Jeszcze do mnie nie lecą? Utknęły tam w tych Chinach czy co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 20:58
-
No masakra dziewczyny z tym co sie teraz dzieje z tą agresja wobec dzieci, dzis tez w tv mówili o pobitej 3miesiecznej dziewczynce z która mama przyszła na szczepienie, a ona kość czaszki miała złamana no brak słów!
Roberta w marcu beda 4 lata odkąd zaczęło mnie bolec, tylko dziwnym trafem w ciazy przeszło i wróciło 4m po porodzie dlatego znow ide do gin
Vayn mi tez te z 11.11 niektóre przyszły nawet w 2 tyg i ciagle schodzą, a trzy paczki z października przedłużyłem czas i dwie dzis do mnie dotarły w koncu. Jak widze, ze sprzedawca duzo ma zamówień na ten produkt i feedbecki to przedłużam i w zasadzie zawsze przychodza, w zeszłym toku było to samo, nie wiem od czego to zależy, niby tez z 11.11 miały byc wysłane priorytetowo, ale ile w tym prawdy nie wiem. Została mi jedna czas przedłużony jak nie dojdzie to wtedy zakładam spor. -
nick nieaktualnyMila no takie gorące dziecko z niej
ciepło mamy w domu także śmiga w bodziakach. Aczkolwiek od 2 dni z wielką miłością nosi ten kombinezon królika ze zdjęcia. Dzisiaj mi go przyniosła żebym jej założyła
Hmm no nie ukrywam że dreszczyk emocji przy zamawianiu jest, a podobno jeszcze większy przy otwoeraniu paczuszek. Ja chcę tego uczucia!szkoda że nie znałam tego w ciąży
-
nick nieaktualnyO jasna cholera! Biedronka no aż mi mowę odjęło.. piękni Wy, kiecka świetna.. moja sesja to tak biednie wygląda przy Twoich fotkach :p
Getry wygrał wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 21:39
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko ekstra! Getry mega tez mi sie rzuciły w oczy, nogi chudziitkie to i efekt jest
W ogole moja sesja zdjęciowa była m.in. na obskurnej klatce schodowejmoze i ładne zdjęcia ale moja facjata to tragedia
Mamusiu synusia fajne wzory tam mają nowoczesne i noe takie słodko pierdzace jsk to bywa na takichWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 22:03
-
OOo Biedronka ale piękne zdjecia, nigdy mi sie nie podobały takie "piórkowe" suknie ślubne a u ciebie super wygląda.
Ale Polcia i Gabrysia dostały komplementow
A ja chyba posprzedaję ciuchy po Gabrysi bo mi sie dluuuugo nie przydadza, a leży wszystko w kartonach. Wczesniej mi było szkoda ale chyba dojrzalam do tej decyzji