Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baga nie ja jedyna mam takie zdjecie z balonami
mala dzis usnela o 19:40 przespala ciagiem tylko 1,5h i juz zaliczylysmy trzy pobudki,wstanie pomarudzi daje cyca pomemla i spi dalej.Dwie pobudki w przeciagu 15minut wow!zapewne zaczyna sie meksyk z zabkami. jak dobrze ze maz zaczal urlop i rano moge spac
dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 23:04
-
A no i zapomniałam się pochwalić. Wczoraj mój Synuś po raz pierwszy sam stanął przy pchaczu i zrobił kilka kroczków.
Dumna ja
Bruśka, tysiaa93, vayn, Kri, natalica06, Zosia_wop, Biedroneczka29, Mamusia_synusia, Tusiaa, Mila920, dana222 lubią tę wiadomość
-
Specjalnie dla Ciebie superoferta Pampers z aktywna karta Rossne!
Pampers Active Baby (rozne rozmiary) za 40,99 zl oraz Pampers Premium Care (rozne rozmiary) za 42,99 zl. Wez z polki i zaplac taniej z karta Rossne! Zapraszamy do drogerii Rossmann takiego smsa dostałam -
Ni oczywiście nie widziałam fotek. Buuu. Pamiętacie jak się wrzucało jakie ciuszki się kupiło, jak byłyśmy w ciąży:-) tak mi się przypomniało jak Brusia wrzuciła.
A z tym Tesco to śmiesznie jest bo na półce cena inna niż jak z dostawą do domu.
U nas tragedia, nie chciał zasnąć a potem po godz się obudził i krzyk i cycek nie chodzenie nie. Nie wiem ocb. I najgorsze ze siada na siedząco w środku nocy z automatu. Raz że się rozbudza i płacze, dwa ze niebezpieczne to jak z nami śpi. -
Kri u nas to samo jest od jakichś 2 miesięcy. Raz zdarzają się lepsze nocki ale ogólnie jest ciężko. Od ok 2 w nocy do 5 zawsze meksyk. Później przysypia. Ostatnio camilia na niego działa i go uspokaja. Także jak dostanie to śpi lepiej. Ale też nie chcę codziennie dawać bo raz że to drogie a dwa nie chcę żeby się przyzwyczaił. No i cały czas obstawiam zęby. Dziąsła napuchnięte a ślina leci jak z kranu. Śliniaki dosłownie wykręcać można.
-
Dzieńdoberek
Biedronko to co ze nie jedyna, ale jakie ładne. Jak fotograf ma swój patent to pewnie na wielu klientach wypróbowuje.
Brawo dla Igorka!mój pchacza nie wymaga. Zaoszczędze bo szaleje z pudłem na ozdoby świąteczne. Pcha czasami przed siebie a fajne ma kolka takie spowolnione to mu jakos to idzie.
-
Kri i nas to samo z siadaniem, ledwo sie obudzi i juz siedzi, a noc tak jak u Lexi obudziła sie 1:30 i tak sie kręciła do 3 niby spi i siada, kładzie sie mija minuta i siada ehhh w dodatku jak sie kręciła, a ja leżałam na plecach to mi wtoczyła sie na brzuch i tak chciała spac, a ja chora i chciałam zeby jak najdalej mnie była i niby spi, ale oko otwiera i sprawdza czy jestem.
Nauczyła sie wchodzić na kanapę bez podpórki i schodzi w sekundzie, teraz strach bo mam nisko parapet i wchodzi mi na okno, wiec nawet boje sie pokoju opuszczać, bo jak wejdzie na kanapę to siedzi na samym skraju
Wiecie, ze tez miałam niec fotkę z balonami, ale ktos ukradłtzn robiliśmy w parku na karuzeli takiej starodawnej na konikach i przywiązaliśmy balony do plotka i za chwile juz nie było
Baga ja na swoich zdjęciach nie podobam sie sobie i tyle, moj nos to tragediaa Ty to nie badz ws siebie taka krytyczna! Zdjęcia widziałam i ładna jestes dziewczyna, nie wiem co chcesz od siebie?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 11:03
-
Co to był za czas jak dziecko położone tylko leżało i miauczało cichutko co najwyżej...
ale bez kitu, martwiłam się, że z płaskiego nie siada to teraz mam! I ładnie też wstaje i robi pozycję jogi "psa"
idziemy niedługo na sesję świąteczną, zabieramy brata ciotecznego. Miłego weekendu laski!
-
mojej znajomej córka do 5 r.ż. budziła się na mleko w nocy i jak jej mama nie chciała jej dać, to płakała i mówiła do niej: mamusiu proszę Cię daj chociaż stówkę
chyba każda matka by zmiękła
ale przyjdzie czas że nam dzieci wyrosną i zobaczymy na drzwiach: nie wchodzić.
Tusiaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Zosiu jak masz kompleks nosa a masz możliwość to idz sobie na operacje naprawde człowiek czuje sie po niej jak nowo narodzony.Na nikogo nie patrz bo to Twoja twarz i Ty masz sie sobie podobać i czuc dobrze.
Baga No w koncu miałam najlepsze fotografki w Lubuskim
Moja corcia w nocy wstaje często i popłakuje na bank zabki dokuczają.Dziewczyny i za każdym razem podanej jej cyca ona sobie pociągnie troszke i usypia i nie wiem czy dobrze robie ze za każdym razem cycka daje,dzis chyba wodę w butelce wezmę na noc. -
Natali rozbroił mnie ten tekst heheh
U nas w nocy to samo. Wstawac musze po sto razyw nocy bo siada i tylko słysze jak wali głowa wszczebelki albo w karuzeleA co najlepsze ze nieraz kładzie sie i za chwiole bach leci na poduszke nieprzytomny
Zreszta ja czesto wstaje bo mi sie tak odkrywa ze jak jest przykryty kocykiem i kołdra to zaraz to wszystko jest pod nim .Spi jak paragraf ze az mnie boli jak to widze. Strach go ruszyc bo zaraz sie budzi wiec przykrywam ggo stosem kocyków a poźniej tylko zabieram z łózeczka jak którys wolny hehe
Wczoraj go ubrałam w gruby polarkowy pajac i ładnie spał . Obudził sie na jedzenie ok 5:40 i spał do 8:30 do momentu az go mąż przykrył kocemnie mineła sekunda a Kuba juz stoi i gada
i tak dał pospac. Zreszta mi sie głupoty sniły, co chwile do toalety bo mam @ i wkur.. mnie spoanie w podpaskach. zaraz mysle ze mi przesiaknie . Najlepiej by było jkabym pampersa ubrała on ma taka pojemnosc ze nigdy by mi nie przesiąkło heheheheh
Kubuś