Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baga nie ja jedyna mam takie zdjecie z balonami

mala dzis usnela o 19:40 przespala ciagiem tylko 1,5h i juz zaliczylysmy trzy pobudki,wstanie pomarudzi daje cyca pomemla i spi dalej.Dwie pobudki w przeciagu 15minut wow!zapewne zaczyna sie meksyk z zabkami. jak dobrze ze maz zaczal urlop i rano moge spac
dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 23:04
-
A no i zapomniałam się pochwalić. Wczoraj mój Synuś po raz pierwszy sam stanął przy pchaczu i zrobił kilka kroczków.
Dumna ja
Bruśka, tysiaa93, vayn, Kri, natalica06, Zosia_wop, Biedroneczka29, Mamusia_synusia, Tusiaa, Mila920, dana222 lubią tę wiadomość
-
Specjalnie dla Ciebie superoferta Pampers z aktywna karta Rossne!
Pampers Active Baby (rozne rozmiary) za 40,99 zl oraz Pampers Premium Care (rozne rozmiary) za 42,99 zl. Wez z polki i zaplac taniej z karta Rossne! Zapraszamy do drogerii Rossmann takiego smsa dostałam
-
Ni oczywiście nie widziałam fotek. Buuu. Pamiętacie jak się wrzucało jakie ciuszki się kupiło, jak byłyśmy w ciąży:-) tak mi się przypomniało jak Brusia wrzuciła.
A z tym Tesco to śmiesznie jest bo na półce cena inna niż jak z dostawą do domu.
U nas tragedia, nie chciał zasnąć a potem po godz się obudził i krzyk i cycek nie chodzenie nie. Nie wiem ocb. I najgorsze ze siada na siedząco w środku nocy z automatu. Raz że się rozbudza i płacze, dwa ze niebezpieczne to jak z nami śpi. -
Kri u nas to samo jest od jakichś 2 miesięcy. Raz zdarzają się lepsze nocki ale ogólnie jest ciężko. Od ok 2 w nocy do 5 zawsze meksyk. Później przysypia. Ostatnio camilia na niego działa i go uspokaja. Także jak dostanie to śpi lepiej. Ale też nie chcę codziennie dawać bo raz że to drogie a dwa nie chcę żeby się przyzwyczaił. No i cały czas obstawiam zęby. Dziąsła napuchnięte a ślina leci jak z kranu. Śliniaki dosłownie wykręcać można.
-
Dzieńdoberek

Biedronko to co ze nie jedyna, ale jakie ładne. Jak fotograf ma swój patent to pewnie na wielu klientach wypróbowuje.
Brawo dla Igorka!
mój pchacza nie wymaga. Zaoszczędze bo szaleje z pudłem na ozdoby świąteczne. Pcha czasami przed siebie a fajne ma kolka takie spowolnione to mu jakos to idzie.
-
Kri i nas to samo z siadaniem, ledwo sie obudzi i juz siedzi, a noc tak jak u Lexi obudziła sie 1:30 i tak sie kręciła do 3 niby spi i siada, kładzie sie mija minuta i siada ehhh w dodatku jak sie kręciła, a ja leżałam na plecach to mi wtoczyła sie na brzuch i tak chciała spac, a ja chora i chciałam zeby jak najdalej mnie była i niby spi, ale oko otwiera i sprawdza czy jestem.
Nauczyła sie wchodzić na kanapę bez podpórki i schodzi w sekundzie, teraz strach bo mam nisko parapet i wchodzi mi na okno, wiec nawet boje sie pokoju opuszczać, bo jak wejdzie na kanapę to siedzi na samym skraju
Wiecie, ze tez miałam niec fotkę z balonami, ale ktos ukradł
tzn robiliśmy w parku na karuzeli takiej starodawnej na konikach i przywiązaliśmy balony do plotka i za chwile juz nie było 
Baga ja na swoich zdjęciach nie podobam sie sobie i tyle, moj nos to tragedia
a Ty to nie badz ws siebie taka krytyczna! Zdjęcia widziałam i ładna jestes dziewczyna, nie wiem co chcesz od siebie?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 11:03
-
Co to był za czas jak dziecko położone tylko leżało i miauczało cichutko co najwyżej...
ale bez kitu, martwiłam się, że z płaskiego nie siada to teraz mam! I ładnie też wstaje i robi pozycję jogi "psa"
idziemy niedługo na sesję świąteczną, zabieramy brata ciotecznego. Miłego weekendu laski!
-
mojej znajomej córka do 5 r.ż. budziła się na mleko w nocy i jak jej mama nie chciała jej dać, to płakała i mówiła do niej: mamusiu proszę Cię daj chociaż stówkę
chyba każda matka by zmiękła
ale przyjdzie czas że nam dzieci wyrosną i zobaczymy na drzwiach: nie wchodzić.
Tusiaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Zosiu jak masz kompleks nosa a masz możliwość to idz sobie na operacje naprawde człowiek czuje sie po niej jak nowo narodzony.Na nikogo nie patrz bo to Twoja twarz i Ty masz sie sobie podobać i czuc dobrze.
Baga No w koncu miałam najlepsze fotografki w Lubuskim
Moja corcia w nocy wstaje często i popłakuje na bank zabki dokuczają.Dziewczyny i za każdym razem podanej jej cyca ona sobie pociągnie troszke i usypia i nie wiem czy dobrze robie ze za każdym razem cycka daje,dzis chyba wodę w butelce wezmę na noc. -
Natali rozbroił mnie ten tekst heheh

U nas w nocy to samo. Wstawac musze po sto razyw nocy bo siada i tylko słysze jak wali głowa wszczebelki albo w karuzele
A co najlepsze ze nieraz kładzie sie i za chwiole bach leci na poduszke nieprzytomny 
Zreszta ja czesto wstaje bo mi sie tak odkrywa ze jak jest przykryty kocykiem i kołdra to zaraz to wszystko jest pod nim .Spi jak paragraf ze az mnie boli jak to widze. Strach go ruszyc bo zaraz sie budzi wiec przykrywam ggo stosem kocyków a poźniej tylko zabieram z łózeczka jak którys wolny hehe
Wczoraj go ubrałam w gruby polarkowy pajac i ładnie spał . Obudził sie na jedzenie ok 5:40 i spał do 8:30 do momentu az go mąż przykrył kocem
nie mineła sekunda a Kuba juz stoi i gada
i tak dał pospac. Zreszta mi sie głupoty sniły, co chwile do toalety bo mam @ i wkur.. mnie spoanie w podpaskach. zaraz mysle ze mi przesiaknie . Najlepiej by było jkabym pampersa ubrała on ma taka pojemnosc ze nigdy by mi nie przesiąkło heheheheh
Kubuś