Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia mój Księciunio tez śpi wszędzie, wiec żadne przykrycie nie wchodziło w grę
wiec najpierw były welurowe pajace, a teraz udało sie i śpi w śpiworku
oczywiście nie przeszkadza mu to we wstawaniu i raczkowaniu
Biedronko też jestem zdania, że po co w dzisiejszych czasach męczyć się psychicznie (zwłaszcza z nosem), skoro można zoperować. Moja koleżanka załatwiła sobie z NFZ, że niby miała krzywą przegrodę
A przyznać się, czy któraś robiła cycki? -
Mamusiu szczerze to na NFZ nie poszłabym,strach ze moze byc gorzej jak przed haha
chociaz u mnie gorzej juz byc nie mogło
ja na cycki poszłabym ale jakos mam dziwne myśli ze rak by mnie dopadł wiem chore to .No i nie wiem czy potrafiłabym zyc z czymś w piersiach.Jak juz to bym swoim tłuszczem wypełniła którego brak
-
Biedronko teraz szpitale prywatne tez operują w ramach NFZ. Ja miałam operację torbieli w Medicoverze za free
Powiedz mi, jak ma sie operacja do raka? Przecież nie złapiesz go zarażając się w szpitalu
No właśnie ciekawa jestem, jak ten przeszczepiony tłuszcz utrzyma się w cyckach? Nie spali się podczas ćwiczeń? -
Mamusiu mi nie chodzi ze załapie go będąc w szpitalu
chodzi mi ogółem o raka piersi albo ze cos sie tam strasznego porobi.Nie mam pojecia czy tłuszcz sie nie spali podczas ćwiczeni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 14:43
-
Tuli fenks, juro zobaczę czy jest w smyku w wolapark.
Ja to się powaznie zastanawiam nad operacja ale zmniejszenia cycków hehe
Złożyłam mojemu dziś prezent od babci pod choinkę ten stoliczek 2 stronny i bawił się bardzo długo nim, wieczorem go chowam i na święta dostanie dopiero.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
jak któras chce kupic maxi cosi tobi to jest promocja w sklepie nodik są po 599 szary i niebieski, tydzień temu był czerwony. Co weekend tam jakieś promo jest. Śledzę od jakiegoś czasu ceny fotelika i taniej nie widziałam.
http://nodik.pl/foteliki-samochodowe-foteliki-9-36-kg-c-36.html17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczko myslalam o operacji, ale mąż uważa ze to głupota, ze przesadzam i szkoda pieniędzy, ze sa ważniejsze sprawy. Troche bałabym sie tez, bo ja mam ciągły katar, ale nie potrafię oddychać buzia i nie wiem jak bym to zniosła. Mogłam myślec o tym przed założeniem rodziny jak nikt mi do portfela nie zaglądał. Poza tym teraz wydaje juz fortunę na to zeby doprowadzić sie do stanu używalności po ciazy, no tragedia co mi sie dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 17:43
-
mamy kolejne dwa zęby, tym razem na górze, czyli w sumie już 6
Zosia pamiętaj, że żyjesz dla siebie nie dla męża i nie zawsze musisz mu we wszystkim ustępować, ale oczywiście to nie znaczy, że musisz iść na operacje
Mi chciał edno dać skierowanie na usg piersi, ale miałam krótko przed ciążą no i b. krótko karmiłam, więc się wymigałam.
Mamusia_synusia, Bruśka, Lexi150, vayn, tysiaa93, Tusiaa, marissith, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość