Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri tak chcę to posprzedawać, dużo miejsca zajmują a niedługo trzeba uzupełnić garderobę na lato i dodatkowa kasa się przyda. Szybko drugiego dziecka się nie spodziewam więc te male ciuchy mi niepotrzebne
Tez na Ali zamawiam rozmiary sporo na zapas i wszystko przychodzi ok, jedynie pizamka mogłaby być trochę wieksza bo jest opięta na brzuszku
Tusiaa od wzoru i rozmiaru zależy cena, często ten większy rozmiar jest droższy niż ten mniejszy. Więc cena się waha
-
Dziewczyny bedzie pierwszy ząbek prawa górna dwójka badz trojka prawie ze juz sie przebiła
lewa tez idzie ale mniej widoczna ale widac
Lexi150, Tusiaa, L, tysiaa93, Bruśka, Mamusia_synusia, vayn, Kri, dana222, Zosia_wop, natalica06, d84 lubią tę wiadomość
-
Mamusia_synusia wrote:Tuli ale ten rozmiar to bierzesz na teraz? Bo ten zestaw jest bardziej na lato, więc pewnie będzie już za mały
-
nick nieaktualnyLexi widziałam Twoje recenzje!
Ja na ali chyba wszystko zaduże brałam, no ale letnie ciuchy zamawiałam.
Moja jak zje o 21 tak dostaje kaszke o 9/10. Prześpi całą noc na 210mm. To chyba rekompensata za te 9 miesięcy cycowania co 2h :p
Dzisiaj Polka miała 2 drzemki po 3h. I teraz mi brzęczy, nie wiem czy ją coś boli czy niewyspana?
Dzisiaj dotarło zamowienie z tesco do mojej mamy. Tak przy głupocie znalazlam na jakiejś śmiesznej stronie kod rabatowy i odjeło od zamówienia 20zł :p
Natali raczkuje naprzemiennie nóżkami aczkolwiek jak gdzieś bardzo się śpieszy to czasem tylko prawą się odpycha. Chyba więcej siły ma w niej :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 20:38
-
Lexi widziałam recenzje super ten komplecik. U nas dziś choinka ubierana mamy strażnika i jak stoi to nie podejdzie. Strażnikiem jest tańczący mikołaj a się go boi bo strasznie głośno gra. Jutro zaczynamy ciężki tydzień. Mój syn zostawił właśnie 80 ml mlwja z kasza szokkkkkkk.
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Gratki dla Sifijki!
Czyli zostajemy ostatni na polu bitwyno cóż moze odziedziczy zeby po mnie - jeszcze nigdy nie brałam znieczulenia u dentysty
Mamusiu synusia brałabym najwiekszy rozmiar, ja teraz tez juz biore tylko 19-24 przychodza niektóre bardzoooo duże niektóre na 80, 86 trzeba opinie poczytać, ale ten zestaw i nawet na jesień byłby dobry, a jak nie to bym sprzedała. Aaaa no i biore za duże, bo wiem, ze tak czy siak sie przydachoćby nawet na prezent kiedys komuś...no ale nie wiem czy widzisz shipping 2,5$ czyli razem daje dyszkę
Dzieki recenzji Lexi widze dodatkowo Tysie, Vayn, Brusie ktos jeszcze?vayn, Bruśka, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Brusia dobry pomysł
ciekawe jak długo bedzie sie go bał. Mój jak sie czegos boi albo go denerwuje to podchodzi i traca to reka az sie przewraca
O ja Brusia wspołczuje. oby wyszły szybko i bez przebojów nocnych
U nas órne dwójki i jedynki sa. Dolne jedynki i czekam na dwójki.Kubuś
-
A ja oczywiście nie widziałam recenzji Lexi, ale widziałam recenzje Tuli. Ładna kurteczka:)
Tak w nawiązaniu do wcześniejszych pytań i zastanowien - mój synio jest przykładem, ze sie mozna od starszego nauczyć. Po każdym spotkaniu z kuzynem umiał więcej. Dzisiaj uczył go ze nie wolno dotykać prądu, bo to "poważna sprawa i prąd kłuje" -
Myszko to jeszcze raz dodaje dwa razy z przeglądarki i aplikacji
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32640839307/32640839307.html
https://m.aliexpress.com/item/32640839307.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productSubject=32640839307&
No trzeba trzeba lajkowacciekawe gdzie nasz największy obczajacz cos milczy bedzie szukac kompleciku