Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalica masz taki cichy inhalator? Moj jak huknie to nie ma szans zeby nie obudził śpiącego dziecka. Ja mam dzis niagare z nosa i oczu, a niedługo musze sie do lekarza zbierać masakra, nic mi nie pomaga zamiast lepiej to gorzej
jak byłam u laryngologa na cito i i to sie pytałam to sie zaśmiał i mowi, a co pani by chciała ehhh
-
Zosia mam cichuteńki, że ledwo go słychać, nie wiem do czego można porównać. Specjalnie kupiliśmy taki co ma najmniej dB bo z naszym wierciuchem inaczej niż przez sen to wiadomo, że nie dałoby rady. Teraz jak śpi czasem jej nim robię zamiast psikania wodą morską.
Baga niektóre z Was tu obczaiłam, ale Ciebie jeszcze niemuszę nadrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 11:02
-
Biedroneczko dokładnie
taki typowy Polaczek przez okno wyjrzeć, sąsiadów podejrzeć, ale w domu okna pozasłaniać żeby inni nic nie widzieli
Mila taki:
http://www.aptekagemini.pl/inhalator-neb-300-membranowy.html
gdzieś w necie znalazłam go taniej niż w gemini tylko nie pamiętam już teraz gdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 11:44
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny takie głupie pytanie mam
Odebrałam te kalendarze wszystko fajnie, ale teraz zastanawiam się jak to wysłać. Największy format kopert bąbelkowych u nas na poczcie to a3 - zamałe. Byłam w papierniczym nie ma większych, moga być - za 2 tyg wcale mnie to nie urządza. Jak to zapakować? Niby dostałąm taką jedną tekturową teczuszkę, no ale to tylko na 1 kalendarz i będzie wysłany jako paczka. Będziemy wysyłać też do Anglii to mi już babka wyceniła na 56 zł wysyłkę kalendarza.... Zastanawiam się w co to spakowac żeby poszło jako list, i żeby się temu nic nie stało
-
Sto lat Tymciu :* Mama pięknie opisała twoje osiągnięcia
Kuzwa mój komputer chyba w najbliższym czasie wyzionie ducha, a taka jestem do niego przyzwyczajona
Vayn moze kup folie bombelkową, owin szczelnie kalendarz a potem w zwykłą kopertęvayn, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Vayn mozesz jeszcze kupic taka tubę i zwinąć ten kalendarz w rulon? Albo tak jak pisze Tysia owiń w reklamówkę i folie albo tekturę sztywna podłóż najlepiej zeby sie nie gięlo, ja jak cos sprzedaje to zawsze tak robię cos z niczego. A gdzie pytałaś o koszty? Moze zobacz gdzieś indziej?
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O Tymonek duuzo zdrówka
wiedziałam , że zapomniałam o czyms
U nas dzisiaj nocka niby ok, niby średnio . Młody poszedł spac o 19:30 i obudził sie koło 3 chyba albo napwet po 2 . Zaczał wstawac , gadać, nie chciał spacwziełam go do łózka pampersa przebralam bo był taki zasikany że szok. Pokładał sie to na mnie to na męza, to gdzies na łózku. W koncu zasnał troche wiec przełlozyłam go do łózeczka, dałam butle z woda i poszedł spac:D chyba myslał, że to mleko bo przekrecałam niekapkiem góra, dół żeby sparwdzic czy sie nie leje spod zakretki
Pożniej obudził mnie męża budzik o 4:40 . Jak zwykle musiałam go kopnąc , zeby sie obudził i to wyłaczył bo inaczej by Kube obudził. Obudził sie na mleko o 6:10 i spalismy do 9
No własnie Vayn możesz tak jak Tysia mówi zapakować i ewentualnie owinąc strechem czy jak to sie tak piszeMila920 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
kupiłam z samego rana tą arke noego, tak więc pożytek z wczorajszego mega deszczu zaoszczędziłam 4zł heheheh
W aptece obkupiłam się w rzeczy do walki z katarem
dana
wpisz w wysuzkiwarce xxxxxxxxxxxxxxxx to 1sze w zielonej kurtce to jaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 16:35
17/2/2016 B
11/3/2018 I