Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
D niestety bite 40 min, chyba że mój Księciunio tak reaguje
Właśnie myślałam, żeby oprócz inhalacji i maści majerankowej coś mu jeszcze podać ale po wapnie kiedyś wymiotował a wit. C teraz strasznie go szczypie w te biedne dziąsełkaZwariuje!
Ale faktycznie Lexi, będę mu dawać ten nurofen co 8 h. Chyba nawet na katar pomógł (albo mam omamy) bo miał świeczki do pasa i jakoś sucho się zrobiło (?)
-
nick nieaktualny
-
Brusia no teraz to i ja jestem ciekawa zdjęcia straszaka
Właśnie dam tą wit do mleczka. Thanks
D z katarem i teraźniejszą gorączką to ja nie pójdę do przychodni, bo tam można złapać wszyyyystko. Od bólu gardła po sraczkęmój Księciunio chyba sam się załatwił liżąc podeszwę mojego buta
No i plus zęby, więc jest lipa
-
Mój m. Miał dziś chrzest bojowy, poszłam na zakupy a Blanka mu się tak obsrala ze aż pod pachami było
musiał ją kąpać
ona na zęby zawsze gorączka i rozwolnienie a idą nam górne jedynki na raz
) trul mi pół dnia ze widziałam i uciekłam do sklepu. Poza tym ma od zeszłej środy urlop i rano on wstaje do małej, wyspałam się jak mops do 10 przez tyle dni
ale wszystko co dobre niestety się kończy
-
A jak w ogóle u Was z kąpielą? Wy kąpiecie czy tatusiowie? Mój od samego początku kąpie Igora i tak zostało. Ja tylko jak jego nie było. A teraz już nie mam siły Młodego dźwigać i jak Małża ostatnio nie było to Młody miał dzień brudaska. Ostatnio nawet przejął ubieranie po kąpieli, karmienie i usypianie
-
U nas na zmianę zależy komu się chce albo kto akurat nic nie robi, ostatnio częściej mąż bo ona lubi się bawić jak się kapie wiec on z nią się wyglupia. Ja ostatnio to prawie codziennie jestem bliska zawału jak on ją podrzucę do góry, wykręcić na wszystkie strony nosi do góry nogami, a ten mały skrzat się zaciesza jak wściekły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 19:18
-
Tysia w środę idę. Samopoczucie w porządku. Ale ostatnio się pochwaliłam, że nie mam mdłości i od wczoraj mnie nie odstępują.
Poza tym chce mi się spać i jak Igor robi drzemki to ja też się z nim kładę
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ja kąpie Kube od pon do pt jak męza nie ma
a jak on jest to kąpie te 3 albo 2 razy . Ostatnio przyjechał a ja szłam z małym do łazienki a on krzyczy ja go wykapie
No i jak go kąpie to ubiera, kładzie do łózeczka i daje butle . No i sprzata po kapieliKubuś
-
Natalica No to u mnie jest dokładnie tak samo,od soboty maz zaczal urlop
No i codziennie mała bierze jak tylko sie corcia wyśpi a mamusia spi do 10,10:30 jak sie wyspie to wstaje
No i u nas to potrwa do konca Lutego!auuuuu<3 od razu człowiek inaczej funkcjonuje
Lexi oby mdłości sobie poszły.U nas Np jak ja kapie to maz przygotowuje do snu i odwrotnie
Tysia to wez ty sie za tego chłopa i ustaw go do pionu ,w koncu to tez jego dziecko.