Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka wrote:Tymi najlepszego!!!! Dana ja nie umiem Cie zlokalizować
Ja tez pokorzystalam i zaprosiłam, weszłam na ostatnio dodane u D84 i jak rozpoznałam dzieci to pozwoliłam sobie zaprosić hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 22:11
Bruśka, d84, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
U nas od poczatku Luby kapie a w dni koedy jest jego Corcia to kapia razem,wycieraja,smaruja,wybieraja ubranie i ubieraja. Gotowy "Produkt Jagodowy" dostaje do wyzywienia:-) moze ze 3-4 razy ja kapalam. 19:00 to dla Lubego swietosc, czas kapania,zawsze jest wtedy w domu.
-
Biedroneczko jak Ty potrafisz człowieka wkur*** do lutego...to brzmi jakbyś wygrała w totka
my czasem jak kąpiemy to od początku do końca czasem jedno kapie drugie oporzadza, różnie tez ze sprzątaniem zabawek i po kąpieli, różnie tez z usypianiem nocnym, jakoś tak jak nie ma "napisane" kto ma to robić to nie ma spiny i zgrzytów. Poza tym czasem jestem zmęczona i mi się zwyczajnie nie chce tego robić, chłopu tez ma prawo się czasem nie chcieć. Pochwaliłam się dziś mamie jaka mama labe, to pół dnia chodził dumny jak paw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 21:15
-
nick nieaktualnyTysia Pola też dzisiaj w porywach 30 minut pospała. Zaraz dostanie mm, kąpiel o 22 i mam nadzieję że spać grzecznie pójdzie
Odkąd Pola sama siedzi to kąpię ją sama.. znaczy myjemy ją wspólnie a później ona się bawi w wodzie 20/30 minut. Ja siedzę obok z telefonem w reku i nadrabiam forumowe zaległości -
Vayn , szalona
ja Kuby nie odstepuje bo czasem sie slizga albo za bardzo woda mu nogi uniesie i sie przewraca.
Dzisiaj mi nie chciał zasnac odrazu po kapielino ale w koncu po 30 min udało sie go uspac i smacznie chrapał
Roberta ja własnie gdzies czytałam że to ze ma sie mdłosci czy nie ma to wcale nic nie znaczy . w sensie czy dobrze sie rozwija czy zleMoje niektóre kolezanki nie wiedza co to mdłosci w ciazy ani wymioty a ciaze od poczatku prawidłowo sie rozwijały
No ale żeby nie było łatwo musza nieraz meczyc bo by sie zapomniało , że sie jest w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 21:37
Kubuś
-
dziewczyny na jaki rozmiar powinnam zamówic jak moje dziecie nosi cos 80cm a chciałabym na wiosne
https://pl.aliexpress.com/item/summer-kids-romper-baby-Boys-Girls-cotton-Jumpsuit-suspenders-pants/32624149158.html?spm=2114.56010108.12.13.sE0pRM
Która zamawiała może to ?
https://pl.aliexpress.com/store/product/New-fashion-Baby-Boy-Girls-Bib-Pants-Overalls-Bear-Print-Harem-Pants-Long-Trousers-0-3Y/625208_32291074234.html?spm=2114.12010608.0.0.lQEteNWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 21:48
Kubuś
-
nick nieaktualnyTusia ja też jestem blisko, a Polka kąpie się jeszcze w plastikowej
nasza ma takie wypustki antypoślizgowe w środku
Ja mdłości nie miałam.. do 16tc nie czułam ciąży bo ani nic nie odczuwałam ani brzucha nie było widać. Później z bezproblemowej ciąży miałam co miałam
Lexi a chcialabyś braciszka czy siostrzyczkę dla Igusia?