Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha szał na fb, ja się zastanawiam czemu tego nie zrobiłyśmy wcześniej?
Lexi zobacz ile poruszenia wywołała Twoja recenzja - swoją drogą bardzo dobra. Zamówiłam też tego pajaca
Dalej nie wymyśliłam co z tymi kalendarzami, mogłam pomyśleć i na wysyłkę wziąć w formacie a4... No ale trudnoTusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje lutowki
Jeżeli ktorejs się podoba cos na babelu.pl to w prezencie ode mnie ma spersonalizowany kod na darmową dostawę od 50zl na gwiazdkepiszcie na priv jeżeli tylko któraś chce
-
nick nieaktualny
-
D powinno się podawać od 38, od 39 lekarz. Mojemu też właśnie zaczęła rosnąć temp (37,8 ) i już dałam nurofen, bo zaczyna działać po 40 min.
chyba muszę kupić w czopach wtedy działa po 20 min. A każda minuta płaczu jest na wagę złota
Zwłaszcza, że to temp nie jednorazowa tylko już od wczoraj ma więc dlatego nie czekałam do 38
Myszko JUŻ 26? Hahahaha.... to Ty młoda d..pa jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 16:46
-
nick nieaktualny
-
No od tem ale i od dziecka. Mój przy jedynkach miał niecałe 38 stopni a pokładał się bidulek bo siły nie miał. Po leku od razu inne dziecko.
Ostatnio czytałam artykuł, że powinno się podawać leki dopiero jak temp zbliża się do 39 stopni ale dla mnie to trochę przesada. Dziecko ma tyle cierpieć? Tym bardziej, że tak jak Vayn pisze jak mnie boli głowa to też biorę tabsa a nie czekam aż samo przejdzie. Poza tym nurofen działa przeciwzapalnie więc przy przeziębieniu nawet jak nie ma temp to lekarka kazała podawać przez dwa dni co 8 godzin.