Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn absolutnie nie ma znaczenia co będzie. Fajnie by było mieć dziewczynkę do strojenia ale równie fajnie jak będzie drugi chłopak. Przynajmniej mam wszystkie ubranka
Ja z Igorem pierwszy trymestr ciężko przetrwałam. Ale później juz było lepiej. Ale z kolei później był problem z przedwczesnymi skurczami od 18 tc. Mam nadzieję że ta ciąża będzie mniej problemowa.
Moje Dziecię dziś spało w poprzek z nami. Głowa na mojej poduszce a nogi na głowie Mężavayn lubi tę wiadomość
-
Lexi trochę zazdroszczę tego przeżywania drugiej ciąży
to musi być jednak coś zupełnie innego, wydaje mi się ze bardziej nawet bogatszego
A mąż mi cały czas drugie proponuje ze względu tez na ta praceale okresu nie mam pewnie i tak zajść by się nie udało do knca macierzyńskiego no i boję się żeby mnie to przytloczylo trochę
-
nick nieaktualnyLexi ja to jeśli już to chciałabym drugą córeczkę
Wczoraj mąż mówił, że kurka po co będziemy kupować większy samochód że przecież Polka niuedługo wyrośnie z wózka. No to ja mu takim chłodnym tonem, a co z drugim dzieckiem... Dziewczyny myślałam, że on mi na zawal zejdzie w tym momencie"ALe że jak to, jakie 2? Od kiedy chcesz? Kiedy zdanie zmieniłaś?"
Także ten no...
Dzisiaj mam wizytę u ginka, chciałam brać antyki już, ale dupa mam @ od sobotyTakże dopiero w przyszłym miesiącu
Pola mi coś marudzi strasznie od ranaChyba ząbki dokuczają, bo widać różnicę jakie były wczoraj te jedynki, a jakie "wielkie" są dzisiaj
Tysia!~Udało mi się kupić moją pierwszą cebulkęGetry za 0.01 czarne w czachy sztuk 2. Jeśli wyśle to Gabrysia i Polka będą miały takie same
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Vayn mój to mi wczoraj wypalił, że on na jedno dziecko nie był przygotowany a co dopiero na dwójkę
No ale już po ptokach, mógł myśleć wcześniej
Natali mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Może w najmniej spodziewanym momencie. Moja przyjaciółka też szybko zaczęła się starać o drugie, ale nic nie wychodziło. I straciła nadzieję a tu tydzień przed powrotem do pracy okazało się, że w ciąży
Myszko a mi się wydaje, że właśnie się drugiej ciąży tak nie przeżywa. Tzn może to z czasem przyjdzie. Ale póki co to najważniejszy jest Igor i to o nim muszę myśleć przede wszystkim. A fasolinka musi sobie jakoś z tym wszystkim poradzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 10:16
-
W koncu udalo mi sie znalezc chwilke, oto moj 10miesieczniak(juz od calych 3 dni):
[Tu byly Niuniowe foty]
Bo jak spamowac, to juz konretnie!
Nocka tragiczna..ledwo zyje. Niunia budzila sie caaaaala noc co 30 min.. dopiero nad ranem 1,5h ciagiem przespal.. Przez te zmeczenie cos mi na glowe pada, bo znowu mam schize, ze w ciazy jestem..brzuch mnie boli tak samo jak w ciazy, plamilam jak przy implantacji, no ale to byloby niemozliwe, a nawet jesli to za wczesnie na takie objawy, bo okres dopiero za tydzien,poltora.. Boli mnie podbrzusze, chyba powinanm sie wybrac do "grzebacza" bo tak go ktoras z Was nazwalaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 21:24
Lexi150, natalica06, szara myszka, Zosia_wop, tulipanna, Mamusia_synusia, Kri, dana222, vayn, tysiaa93, d84, Bruśka, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Tymonek śliczny!
Tez bym chciała nawet przezywać jeszcze raz ciąże, ale z moim stanem zdrowia to ja nie wiem kiedy by ti miało nastąpić. Puki sie nie wyleczę to nie ma szans, po drugiej ciazy to az strach myślec co by było. Wczoraj u gin wyszło, ze mam płyn w macicy niewiadomo skad, raczej nie było owu, wiec świadczy o jakiejś patologii ehhh jeszcze tego mi brakuje.
A moj Maluch nauczył sie wrzucać klocuszki do garnuszka, takze jest postęp, juz nie tylko wywalaMila920, natalica06, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość