Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamusiu a to ja sobie zdaję sprawę, że tutaj nie tylko my czytamy
Liczę, że jakieś psychiczne osoby nie czytają naszego wątku i nie próbują nas zlokalizować w realuBo były i takie na innych forach, które sobie za punkt honoru postawiły sobie identyfikację użytkowników ;d
-
Ja p...dole! Załamałam się totalnie. Właśnie wrzucili mi do systemu wynik badań moczu Małego ;(
K...wa normalnie prawie wszystko tam ma a powinno być ujemne ;( leukocyty, białko, glukoza, ciała ketonowe i erytrocyty ;( Jakaś sieczka ;( dobrze, że lekarka umówiła mi wizytę na 19 -
dobrze ze ten lekarz dziś, a idziesz prywatnie?
ile u Was wizyta u pediatry kosztuje?
przyszedł mi właśnie fotelik maxi cosi tobi z tego sklepu nodik i wszystko ok nie mogę się do sklepu doczepić. Co weekend mają obniżkę na jakieś modele. Mój kupiłam 350 zł taniej niż w sklepie najbliżej mnie i 150-100+ taniej niż w innych na necie więc oszczędność spora. Nie mam zamiaru małego jeszcze w nim wozić, ale wg mnie na przełomie roku są najtaniej bo wyprzedają tak jak samochody i wózki.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
https://pl.aliexpress.com/item/children-girls-kids-lovely-plaid-partten-tutu-skirt-pink-princess-skirt-for-girls-clothing-2-7Yeays/32621883850.html?spm=2114.13010608.0.0.EjI8WW&detailNewVersion=&categoryId=31111
Spódniczka za około 5 zł. Może slepa jestem ale nigdzie nie widzę rozmiarówki. Wzięłam 3tWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 16:32
-
Ja to dzis nie mialam sily sie wyczolgac na spacer:/ zimno,mroz taaaki:/ Ledwo widze na oczy:/ ide dzis spac razem z Jagoda ob19. Noc byla fatalna:/ ryyyk taki jak dalam wode,ze sobie nie wypbrazacie...rada nie rada bylo mleko a po nim znow ryyyk...dzis chyba dam mleko na noc a nie kasze... Bo skoro po laszy i tak nie spi cala noc to jaki to sens...
A wlasnie! Co do kaszy! Kupilam gryczana ze sliwka z Nestle.. Ale jest fajna! I przez to ze ze sliwka to problemow z kupa nie ma. -
Zosia aliguru! Weź mi powiedz proszę, jak chcę aplikację Ali zainstalować to muszę podać nr karty. Czyli przez apke to płatności tylko w taki sposób? Ja jakoś nie ufam na tyle ludziom żeby podawać te nr, przelewy24 jakoś bezpieczniejsze mi się wydają.
-
Na apce też można przez przelewy. Wybieramy "Inna metoda płatności" a później "pay via site" czy coś takiego.
Ja znajduje na kompie, wrzucam do koszyka, kupuję przez apkę (bo zazwyczaj parę groszy taniej) ale nie płacę, tylko płacę normalnie na kompie.Kri lubi tę wiadomość
-
Aaa może cos zakupie :d skoro Wy wszystkie kupujecie heheh
Kupowała któras z Was fotelik 9-18kg bo chyba jednak wezme taki. Jak tak to jaki? po piwerwsze bo sie fajniej rozkłąda i głowa nie bedzie tak latac a po drugie bo poźniej i tak bede musiała kupic jakis fotelik. No i po trezcie bo jak bedziemy miec drugie dziecko to jedno bedzie jezdzic w tym a drugie w nowym większymKubuś