Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No jak nic nie znajdziemy to chyba moja mama będzie na jeden tydz przyjeżdżać a drugi nie wiem co. Haha fantazja nas poniosła. Niania kosztuje tyle samo co i plzlobek jak nie więcej jeśli ma kwalifikacje bo za 1200 pracować nie będzie. A mi zależy żeby dziecko miało kobtakt z innymi integracja w grupie. Fakt może choroby przynieść ale to tylko go zahartuje. No i jeszcze taka niania nic nie zrobi trzeb uszykowac ubrania ugotować itp.
-
Roberta jak tam jestes zadowolona z fotelika?
A my dzis z mezem musielismy jechac na 4h na kurs,mala zostala z ciocia o ktorej kiedys w spominala,ze jak tylko ja widziala to od razu beczala.Od jakiegos czasu juz naszczescie jej to minelo,ale do dzis bylo tak,ze nie mogla brac jej od razu na rece tylko po czasie.Wiecie jak ja to przezywalam,ze musze ja zostawic balam sie ze bedzie plakac i bedziemy musieli wracac.Wracalam do domu prawie ze uschnieta z tesknoty i przekonana,ze mala jak mnie zobaczy to bedzie przeogromna radosc.Mylilam sie popatrzyla na mnie nawet raczek nie wyciagnela.Bylam w szoku,ale to dobry znak przed pojsciem do pracyBruśka, Zosia_wop, vayn lubią tę wiadomość
-
Boedroneczko u nas jest wlasnie faza, ze nie chce do nikogo pójść. Dzis z mężem pojechałam do teściowej i chvial wejść do sklepiku, a ona wzięła mała do domu, a tam 2 min happy i potem ryk, no ale tez jej nie zna za bardzo. Ale moze inaczej byłoby u nas w domu. W każdym badz razie jak ide nawet do taty i jego żona chce bardzo sie z nia bawic i nosi i prowadzą no wszystko robi conona lubi to nie i tak do mnie ciągle przychodzi i chce żebym ja ja nosiła. Mam nadzieje, ze minie, a u reszty z Was jak to wyglada?
-
Zosiu to zapewne minie.Za tydzien bedziemy w Polsce to zobaczymy jej rekacje
tutaj to bala sie tej cioci jej meza i syna jak tylko ich widziala to od razu zaczynala plakac.
zosiu a powiedz mi prosze jak na Ali wchodze w "sledz przesylke"to mam taka wiadomosc your package Depart From Original Country co ona oznacza?bo ta kropeczke mrugajaca ktora tam pokazuje dlugosc trasy nie jest jeszcze na koncu?
no dziewczyny bylam w szoku :)jestem z Niej dumna ze szok -
Zosia twoja na razie przoduje mój to potem powtarza, wiec sie zacznie i u mnie to niedługo. Na razie mnie nie odstępuje i wspina po nogach albo po czym kolwiek. Jest mama mama mama. Ostatnio mi przy inkasencie tak koszulkę naciągnął, ze cycki mi wyszły.
Mój to juz pełnymi zdaniami mówimam teraz jak Vayn kiedyś - jest nienażarty i jego ulubione zdanie to "mniam da!" A jak sie juz serio wścieknie to " mama mniam da! Da mniam damniam damniam damniam!"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny aż z łazienki wybiegłam... Pola śmieje się na głos od wielkiego dzwonu a tu taka radość, śmiechy z łóżeczka. No coś pięknego, oczywiście nagrałam
rozbawił ją tak garnuszek, zawsze mu nos wciskała żeby coś mówił, a teraz.'odkryła' że mówi jak paluszkiem wciśnie guziczek w każdym kształcie
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
No super Polcia!!
Jak z mężem nie chce zostac to juz w ogole dramat
Baga naciąganie koszulki u nas tez jest tylko pi to zeby cycek sie odkrył, a am am to ja chyba nigdy nie usłyszęostatnio nie chce wiecej niz pare łyżeczek i macha rekami i wszystko spada na ziemie, no chyba ze jest do raczki to sie bawi i tez wyrzuca jak sie zaczyna nudzić, ostatnio większość jedzenia ląduje w koszu.
-
Jeszcze ja pomolestuje . Wybaczcie mi
a ktos sie zdecydował na fotelik tyłem montowany ?
Moje dziecko na mój widok wcale sie nie cieszy. wychodze z domu patrzy na mnie , robie mu papa a on sie patrzy i usmiechawracam popatrzy na mnie i dalej sobie gdzies idzie , cos robi
moze dlatego ze nie jestem z nim sama cały czas tylko są moi rodzice, brat.
Dzisiaj sie smiał jak go karmiłam łyzeczką. Zblizałam łyzke do ust i zabierałam a taki zadowolony był, tak sie smiał hehehzawsze płacze jak sie jedzenie konczy. Nierazz daje mu dodatkowa ilosc no ale ilez mozna. Chodzi poźniej i mu sie odbija a czasem jeszcze rzygnie i na to siadzie
Kubuś
-
nick nieaktualnyJa to tylko makowce i krokiety będę wiozła 400km :d
Najdziwniejsze to może nie jest, ale u mnie nigdy się nie pościło. Oczywiście mój jeszsze wtedy niemąż wniebowzięty bo to taki antyrybny typ. Zamiast rybki kotlet i szczęśliwy
Dla Poli moja mama gęś będzie piekła na wigilię bo ta uwielbia, no i zupa rybna -
U nas był czas ze beczala na wszystkich, ale zaczęliśmy prawie co tydzień kogoś do nas zapraszać, teraz nawet do listonosza ręce wyciąga
z moim m to woli być niż ze mną bo on się tylko z nią bawi, podrzucę wygina na wszystkie strony, a ja zawsze mam coś do zrobienia, mam czasem wrażenie, że jak ktoś idzie po klatce to ona patrzy w drzwi i na niego czeka, bo jak już wróci to nie patrzy się w drzwi. A najlepsza zabawa u nas to wylegiwanie się na łóżku, wystarczy że się tam z nią położę i juz się chichra jak szalona, mogłaby cały dzień tam leżeć.
A no i niania kosztuje mniej więcej tyle co prywatny żłobek, bo do państwowego to nie mam ani najniższej krajowej, ani nie jestem pseudo samotna matka, wiec szanse mam może z 1 %. Dwie panie na 5 dzieci? To albo te panie coś nie teges albo ten żłobek kosztuje z 2 tys, licząc koszty 2 pracowników, powiedzmy 2,5 tys, brutto to jest po 1000 zł od dziecka za same pensje, a do tego utrzymanie przedszkola i zarobek właściciela, wiec albo to drogo, albo jakaś ściema.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 22:47
-
Najdziwniejsza potrawa co zawsze wszyscy sie dziwią to kompot z truskawek z makaronem - musi byc na swieta potem jem jeszcze przez 3 dni i gotuje drugi raz na sylwestra
vayn lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co myslicie o takich cichobiegach te sa na jesien zima:
https://pl.aliexpress.com/item/New-Cotton-Lovely-Baby-Shoes-Toddler-Unisex-Soft-Sole-Skid-proof-0-12-Months-Kids-infant/1809320494.html?scm=1007.13339.33317.0&pvid=69446c7a-a6d9-4c6d-bb88-a919c35dd585&tpp=1&detailNewVersion=&categoryId=200000942
a ja zamowilam takie:
https://pl.aliexpress.com/item/2015-spring-and-summer-cute-light-pink-baby-girls-lovely-owl-shoes-bow-slip-on-frist/32305126643.html?spm=2114.13010608.0.0.qnBwHW&detailNewVersion=&categoryId=200000942
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 22:49