Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a najdziwniejsze coś co jadłam tzn usiłowałam zjeść bo było ohydne to teściowa wujka zrobiła na ciepło zupę z szuszonych śliwek, bo jak wujek stawał w konkury do ciotki z 30 lat temu, to ona mu to dała i zachwalał i sobie przypomniała o tym pare lat temu i sie dowiedziała że ściemniał hahha nikt poza nią i ciotką tego nie zjadł
dzwoniłam do pracy jak mój nieszczęsny wniosek o przedłużenie umowy to się dowiedziałam że utknął u radców prawnych bo sobie moje koleżanki z pokoju z HR z nim poradzić nie mogły, a przepis jasny jak ch**** na którym się oparłam.
Ale stwierdziliśmy że się nie zabezpieczamy i będzie co ma być, najwyżej będziemy coś kombinować. ale płodność mi chyba jeszcze nie wróciła.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ja sie tez bardzo cieszę jak Michał zasnie najpóźniej o 20:30, mam wtedy czas dla "siebie" tzn mogę poprasować, sprzątnąć kuchnie a i teraz wieczorami wyszywam 3 małe obrazki świąteczne bo chce wysłać takie oryginalne kartki.
U nas na wigilii pierogi z kapusta i grzybami, barszcz, ryba w jarzynach, ryba pieczona, makówki, tata jeszcze dzieli jabkiem i każdy bierze jeszcze orzecha włoskiego zeby sprawdzic czy bedzie sie zdrowym cały rok
Mnie ostatnio wzrusza reklama z lidla, jak jest mowa ze te święta bedą całkiem inne i pokazują dziecko
D84 biedna ciocia, chciała dobrze hehe
-
Cebula dla dziewczynek!!! Komplet przez apke 1,87$!
https://m.fr.aliexpress.com/item/32540211027.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productSubject=2015-new-Minnie-t-shirt-pants-suit-arrival-Girls-Clothing-set-baby-girls-2pcs-set-casual&af=27180&cv=5857343&cn=2oi628uuwi4hlttfeyoygfjmfqf6ojtp&dp=v5_2oi628uuwi4hlttfeyoygfjmfqf6ojtp&afref=http://m.facebook.co&aff_platform=one-link&aff_trace_key=121c39357dd54c49af4f77fa7ef3f48c-1481704158421-00437-eub6yrrBy&Zosia_wop, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
U nas potrawy tradycyjne: karp, sledzie, barszcz czerwony, kompot z suszu, serniki, makowce i pierogi ruskie. Dla mnie wigilia to nie swieta bo ja ryb nie moge jesc wiec nie poszcze:)
Brusiu,nie wiem czemu Jagoda sie tak budzi ale dzis bylo juz ok. Dwojki dolne w natarciu mamy, wiec moze dlatego. -
Nic nie mówcie o budzeniu sie.. budzi sie srylion razy w nocy, nie mam nawet 2h snu pod rząd.. bo w nocy tylko mama może przytulać..jak tata weźmie to wygina się jak paragraf i mnie szuka..no i nam 4 zęby idą naraz, narazie wyszedł tylko jeden.. drugi prawie prawie a jedynki myślę, ze jeszcze to potrwa. Także kawa to najlepszy przyjaciel, wypijam 3-4 dziennie i jakoś leci
Robiłam test, jedna kreska glupia ja znowu sobie ciąża urojona wbijam do głowy. A tak w ogole miała nóż któraś z Was takie plemienia jedno-dwu dniowe bardzo bardzo niewielkie? Tak tydzien przed miesiaczka? Nie wiem może nadzerke mam, muszę się wybrać do grzebacza, a tak mi się nie chce..
Lexi trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
-
mila po ciąży to czasem są jazdy z okresem ja to w ogóle miałam już chyba z 3 ale nie takie normalne tylko właśnie plamienia 2 regularne co ok 28 dni i jedno po 21 i teraz ciekawe co będzie
do kiedy planujecie ubierać dzieci w bodziaki? Bo zastanawiam się czy kupować na przyszłe wiosnę/lato z krótkim rękawem?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D dokładnie nad tym samym się zastanawiam i chyba będę ubierać body, póki nie będzie chodzić, wtedy wygodniej, bo jak łazi na 4 to jej się koszulki ściągają, a później już koszulki. Taki przynajmniej mam plan w teorii
zobaczymy co wyjdzie w praktyce
-
Ja miałam przez prawie caly miesiąc chyba okres. Raz mocniej, raz slabiej po 7 dni, potem 1-2 dni przerwy i znowu żywa krew. Biorę Cerazette wiec może dlatego:P
Biedroneczko Mikołaj jeździ jeszcze w starym foteliku. Ogólnie to malo jeździmy autem bo mamy wszędzie blisko.
-
No właśnie nie jestem. Badałam progesteron i był ładny poziom więc nie brałam. Ale chyba trzeba będzie. Z resztą biorę przeciwzakrzepowe więc od tego też mogą być cuda na kiju. Już nie wspomnę jakie mi się siniaki robią. Wystarczy że lekko się gdzieś uderzę.
-
Leci trzymam kciuki za Was!
Biedroneczko moze chodzi o takie buciki do nauki chodzenia i raczkowania one sa podobne do tamtych i popularne tylko wiadomo z innego materiału jak te na ali
http://bobuxpolska.pl/bobux/soft-sole/silver-panda
U nas nie do pomyślenia np zeby na wigili były ziemniaki, ale co region to obyczaj
Tuli dzieki za linka kupione moze przyśle
A ja dzis musze isc z awizo po pusta kopertę jak debil z reszta chyba listonoszka mi nie dała pierwszego awizo bo to juz ponaglenie, jaj wariat bede stac w kolejce po folie haha ale bez tego nie zwrócą mi tych groszy, a ka Chińczykowi za darmo nie dam -
Ja tez trzymam kciuki i melduj sie
Póki plamienia brazowe to ok ale wiem że strach jest. mój tez róznie w nocy, raz spi innym razem nie i tak w kółko. Dzisiaj obudziłs ie o 5:00 kładłam go a ten wstawał
w koncu zrobiłam mleko i niby zasnał na 30 min i poźniej znowu wstawał. Normalnie komedia wstawałam do niego setki razy. W koncu przysnał ale za jakis czas znowu wstał właczyłs obie karuzele pokrecił sie i niby usnał. Tylko ze mój spi raz dziennie. Jak nie pojdzie spac o 15 albo po to juz go nie kłade bpo poźniej problem z zasnieciem ma. Kłade go w godzinach 19:15 -19:40
zaczełam czytac blog 8 gwiazdek czy jakos tak i zgłupiałam. z tymi fotelikamitam głównie preferuja tyłem do kierunku jazdy.
Kubuś
-
nick nieaktualnyTuli ja kupiłam 2 na 18 i 24m
Mam nadzieję, że wyśle
Pola zasnęła po północy...no ale miała drzemkę od 19 do 20.30 więc co się dziwić. Ja miałam wizytę u gina to mąż z nią do babci poszedł. Jak wracaliśmy to nam zasnęła w samochodzie
Dzisiaj wstała jakaś taka marudząca, śpi od 2 godzin. Nie wiem co się dzieje, czy ta pogoda tak na nią wpływa, czy ząbki, czy coś ją łapie -
Pada siedzimy w domu od rana zrobiłam pranie odkurzylam podłogi umylam małemu zupę ugotowalam ale jakoś tak ruszyć nie mogę. jakoś tak klapnieta jestem dziś. Doszedł dziś kolejny balon wstawilam recenzje Baga widać na nim strażnika choinki.
tulipanna lubi tę wiadomość