Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sam się właśnie pchacz spowolnił
nałożyłam gumki recepturki na koła przednie, po jakimś czasie spadły z kół w stronę tych śrubek plastikowych i tam siedzą i te koła przednie prawie się nie kręcą więc zobaczymy jak to zadziała jak nie to tą taśmą spróbuję faktycznie. A najlepsze że moj z tym pchaczem nie chodzi tak jak powinnien trzymając za rączkę tylko na odwrót trzyma od strony zabawki
Od dziś mamy nową zabawę matka trzyma na rękach dziecko przy oknie a ona se maca te żelowe naklejki świąteczne na szybę i się chichra przy tym17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Bruśka wrote:Tusia a 4 t to jaki rozmiar
100=3T 38 27*2 31 17.5*2 54
110=4T 40 28*2 33 18.0*2 58
120=5
Zresztą co za różnica, i tak pewnie nie wyśleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 14:53
Bruśka lubi tę wiadomość
-
Mamusiu dobrze, ze wszystko ok i nie jestescie w szpitalu
Lexi dzieki za linka do piżamki juz jest zamówionachłopiecy wzór, ale nie szkodzi duzo mamy takich i jedna noże pójdzie na prezent
40zl z przesyłka to bardzo dobra cena
A co do zakupów Hmmm maz powiedział ze mam juz nie kupować, bo nie ma gdzie tego chować haha wiecie, ze to juz moze byc uzależnienie? Chyba na jakas terapie sie zapisze hahaMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Melduje ze fasolina ma 4 mm i już bije serducho
Plamie bo mam krwiaka. Także nic groźnego.natalica06, Mamusia_synusia, vayn, dana222, Mila920, tysiaa93, Zosia_wop, Tusiaa, Kri, d84, Biedroneczka29, tulipanna lubią tę wiadomość