Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia synusia głodnemu chleb na myśli, a głodny głodnemu wypomina
Lexi super wiadomość. Trzymamy kciuki dalej
Ogólnie ciężki, stresujący dzień. Przegraliśmy sprawę w sądzie z powództwa cywilnego. W nic już nie wierzę, ani w uczciwość, sprawiedliwość i lojalność. Kraj dla cwaniaków, kłamców i złodziei... Żeby brata sprzedać, teściowie się w grobie przewracają... -
Lexi super
Roberta współczuję
Szara Myszko wspołczuję u nas to samo teraz skacze po całym mieszkaniu i nawet nie ziewa już nie wiem co robić
dziś przyszedł mi taki fartuszek do karmienia i jest całkiem fajny polecam
https://pl.aliexpress.com/item/1PCS-6-5cm-LED-BiBi-Sound-Volleyball-Flashing-Light-Up-Color-Changing-Bouncing-Hedgehog-Ball-Kids/32733696077.html?spm=2114.13010608.0.0.Jf9CPv
w auchan widziałąm podobne po 12zł, ja mam już taki podobny i stosuje go do blwWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 21:49
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Baga świetny skrót
i po co wszystko czytać hahah
Mamusia synusia uffffff całe szczęście jesteście w domku,nawet nie potrafię sobie wyobrazic co musiałaś wtedy czuc :***
Lexi cudownie
Zosiu fajna stronka z tymi bamboszkami
-
Roberta mam w rodzinie taki przypadek
dla mnie niewyobrażalne,małe sama jeszcze nie wiem co los mi niesie...
zycze w całej tej sprawie aby oliwa okazała sie sprawiedliwa. Oby "ci dobrzy" wygrali. Czasami trzeba długo czekać, bo karma wraca, ale okrężna drogą -
Roberta współczuje wiem ile to nerwów kosztuje, nie wspominając o pieniądzach.
D to chyba nie ten link? Bo to jakas piłeczka
Zrobiłam ranent w szafie Młodej i masakra mam chyba 15 par spodni na 80 a tu kupiłam z promo tp tam, na Ali, smyk, kurde a wszystkoe takie piękne sie wydająmoze cos sprzedam, bo ileż mozna
-
hah to link Dany był heheh'
a to en fartuszek
https://pl.aliexpress.com/item/Cute-Children-Bib-Cartoon-Printed-Long-Sleeve-Baby-Bib-Infant-Waterproof-Apron-Clothing-8-Pattern-for/32652632441.html?spm=2114.13010608.0.0.neJ7dW&detailNewVersion=&categoryId=100005721
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 22:21
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Roberta nie tylko głodnemu chleb na myśli, bo ja jak jestem najedzona to też wspominam, że mi smakowało
Współczuje Ci tej chorej sytuacji, właśnie najgorsze jest to, że uczciwy i dobry człowiek ma słabą siłę przebicia
Biedronko w takiej sytuacji myśli nie możesz zebrać tylko ryczysz jak bóbrpóźniej się zastanawiałam jak udało mi sie w pół godz spakować dokładnie walizkę z rzeczami małego i moimi? Słabo kojarzę co się działo przez te 2 godz
I dlatego po powrocie ryczałam ze szczęścia, że jesteśmy w domu -
Lexi super
na pewno się uspokoilas jak dowiedxialas się ze serduszko bije
teraz tylko zdrowo rosnijcie w siłę
Mnie nie było bo zaglebilam się w foteliki hehe czytam i szukam i suma sumarum jednak biorę fotelik tyłem tzn okaże się w sobotę jak pozbędziemy do innego miasta i przymierxymy. Naogladalam się i naczytalam i wolę żeby moje dziecię było bezpieczne:) byłam na forum osiemgwiazdek. Warto zajrzeć.
A ja jestem chyba wyrodna matka bo nieraz moje dziecko plakalo i plakalo w łóżeczku a ja byłam w innym pokoju. Normalnie jak prxychodzilam to płacz się kończył , brałam na ręce żeby usoac a on się wyginal więc spowrotem wkladalam do łóżeczka i wychodziłam . Czasem zasypial a czasem udawało się ze na rękach mi usypial. Ostatnio odpukac nie jest źle. Nie kamerkę takich drastycznych. Zresztą jak śpi raz dziennie to się Noe dziwię ze zasypia od razu
Roberta współczuję
Mamusia dobrze ze w domu jesteście
Ogólnie wszystkim życzę dużo zdrowka bo jednak to jest najważniejsze.
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Jejuuu moje chłopy śpią trzeba wstawać się sxykowac bo dziś mamy neonatologa. Ciekawe czy go zwazy bo ostatnio nie robiła tego. Najgorsze jest to że tam zawsze jest full ludzi. I boję się żeby czegoś nie złapał. Oj dziewczyny ksieciunio wstaje miłego dbia