Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas noc całkiem spoko, pomijają fakt że zasnął o 22,30 to obudził sie o 5,30 na papu i wstał o 7,40.
wczoraj odebrałam arke noego ze smyka i jest rewelacyjna, pokazałam małemu w pudełku to aż piał z zachwytu i skakał w około, macał , cieszył się itp po 20 min mu ją wziełam i zapakowałam w papier pod choinkę żeby mnie nie kusiło rozpakowac ją wcześniej.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi gratulacaje ogromne.. To musi byc wspaniale znow uslyszec takie serdusio w sobie... Pamietam jak ryczalam...
Mnie nie bylo bo padl mi telefon i 3 h pradu i wody u nas nie bylo:/ juz byslalam ze zimna kasze Jagoda zje no ale w koncu naprawili:) pol miasta ciemne bylo, zamkneli nawet supermarkety:/
Ja pare razy probowalam Jagode zostawic taka poplakujaca ale konczylo sie tym ze placz narastal i potem ja uspokoic bylo ciezko.
Mamusia-Ciesze sie ze Marcelek w domciu! Szpitale to horror!
Brusiu-mam nadzieje ze to ostatnia wizyta Jasia!
Jagoda dzis wstala o 4.. Pol godziny probowalam ja uspac, ni cholery.. Zrobilam mleko, wydoila i poszla spac do 7:30!
Czy Wasze dzieci tez tak lubieja stac przy oknoe balkonowym?Mamusia_synusia, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Blanka spała dziś od 17 do 5 rano, no ale o 5 trzeba było wstać. Chciałam ją wczoraj trochę przetrzymać chociażby do 18 ale kimała na siedząco i szkoda mi się jej zrobiło. Jak nie chce iść na drugą drzemkę to później idzie spać tak wcześnie
jest to mega upierdliwe, bo jak mamy gdzieś jechać to o 18 musimy być w domu
w salonie mamy takie potrójne okno do ziemi, więc jak nie buszuje kotu w misce z wodą to obstawia okno.
-
Me dziecię dzis wstało o 5:45 polezala z tatusiem pozniej przyszła na cycusia polezalysmy i wstalysmy po 8.Teraz tatus ubiera córcie i ruszamy do nowej galerii na shopping
mam nadzieje ze w koncu cos kupie na dupę bo jak lump sie czuje.
-
nick nieaktualnyAż z ciekawości spojrzałam, póki co nikt do mnie jeszcze gorzkich żali nie wylewal na ali.
U nas dzisiaj 1 "ciężka" nocka od dawna. O 3 rano płacz, ona już stoi w łóŻeczku i ani myśli spać. Wzięłam ją do nas, pokręciła się trochę i dalej spała. Wczoraj miała tylko jedną drzemkę do południa, liczyłam że jak poszła spać o 23 to prześpi pięknie nocke.
Dziewczyny praktycznie tydzień do świąt a ja w ogóle nie czuję atmosfery ani nic. Wiadomo cieszę się bo mamy jechać do moich rodziców, ale jakoś tak jeśli o święta chodzi to bez większego szału
Jeszcze juro Polka kończy 11 miesięcy to mnie to już totalnie dobija jak ten czas leci -
Dziewczyny cud!!! Moja pierwsza przespana noc!!! Michał przebudzi sie o 22 ale wystarczyło dac wodę i smoczka i spał az do6 rano hurrraa. Potem go wzięłam do siebie, dałam cycka i przespał do 8:)
Ale wczoraj zrobiłam cos nowego w nocy. Przykryłam go cienka kołderka i na to jeszcze normalna. Nie mam az tak zimno w pokoju, mam przykręcony grzejnik w sypialni ale nie ziabi, moze moje dziecko lubi byc tak otulony, ja tez czasem sie pod kocem i pościelą. Wczoraj nad ranem tak zrobiłam bo zasnął przy mnie pod cienka pościelą i tak sie w nią zawinął ze jak go przenosilam do łóżeczka to bałam sie odwijam zeby sie nie obudził i go przykryłam jesxze normalna i przespał wtedy długod84, natalica06, Zosia_wop, Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Brusia Jas to złoty chłopczyk ze tak Ci daje pospać
u nas jak ma nasze pobudki to tez nienajgorzej tylko 2 razy i by spała dluzej, ale małż 6:40 juz sie rozbijał inją obudził, a ona jeszcze spac chciała.
Natalica z ta druga drzemka mamy dokładnie tak samo, jak nie zrobi to pójdzie spac o 18
No i cos mi kaszle kurka oby sie nic nie rozkręciło
Na limango kod na zabawki 50zl przy zakupach za min 250 toys50Bruśka lubi tę wiadomość
-
Zosia ty królowo kuponów
Ale fajnie ze sie u wa takie cuda dziejąa ja nie pisałam ale nam sie 5 ząb przebił i wiem juz jak dwójka wyglada ( o prawda dolna) i cud- ponad dwumiesięczny kaszel ustąpił i nie rzęzi mu w płucach.
To wszystko magia świąt!Mamusia_synusia, tysiaa93, Zosia_wop, Lexi150, dana222 lubią tę wiadomość
-
Taaak u nas okno to jest to
Spał znowu całą noc! Od 4 dni tak ładnie śpi. Wiecie co? Przestałam chodzić do pracy może od odreagowywal moja nieobecność tak często się budząc?Bruśka, vayn, tysiaa93, Zosia_wop, Lexi150, d84, dana222 lubią tę wiadomość
-
Ja tez ja tez chce!!!
Ponarzekam na NFZ byłam po skierowanie u rodzinnego ws mojego brzucha - jak zawsze nie zna mnie i mowi to dalej boli? A tydzien wczesniej byłam i opowiadałam cała historie, ale po co zaglądać w karte? I mowię czy bym nie dostała skiero na badanie krwi przy okazji to wyciągnęła moje stare wyniki sprzed 3lat!!! I mowi no tu było costam mało to jak wrócę od specjalisty to mam przyjść po skierowanie ma krew, ona ma w lutym urlop dopiero to zdążę nosz kurwa Mac!! To ja mam isc drugi raz po to zeby mu za 2tyg wystawiła? No cycki opadają i udało jej sie skutecznie mnie odstraszyła -
Zosia ja kiedyś też miałam tak i powiedziałam lekarzowi że jego zachowanie jest żenujące itp itd bo mi nie chciał dac skieroania na morfologie itp co było mi potrzebne przed zabiegiem w szpitalu hehe i tak mu na ambicje wjechałam że dał mi chyba z 20skierowań na badania krwi nawet takie co ie były mi potrzebne i usg brzucha17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zosia - żenada, ale nie daj się odstraszyć. Im się wydaje, że człowiek ma czas i ochotę tak sobie do nich chodzić? Mało mają takich nadgorliwych na poczekalniach?? Ja nie rozumiem.
Ale rozumiem jedno - też bym się pewnie nie odezwała. Jakoś nie umiem walczyć o swoje jak D. Zazdroszczę ci tego. Mama mojego niemęża taka jest. Jak coś trzeba załatwić to ją posyłamy