Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi super, niech rośnie zdrowo
A mi z Ali przyszły takie piłeczki, młodemu sie spodobały, świecą, piszczą i maja dzwoneczek w środku
https://pl.aliexpress.com/item/1PCS-6-5cm-LED-BiBi-Sound-Volleyball-Flashing-Light-Up-Color-Changing-Bouncing-Hedgehog-Ball-Kids/32733696077.html?spm=2114.13010608.0.0.Jf9CPv
Zamówione 11.11 przyszły dzisiaj
Wiem pierdoła ale co tamtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zosia hardokorowy ten link, chociaż miałam nie czytać blogów to ja bym nie mogła słuchać jak moje dziecko płacze, nie ma szans. Poza tym nie kumam co jest złego w usypianiu, można się wytulić, wyściskać, a kiedyś i tak zamierzamy jej czytać na dobranoc. Nie wyobrażam sobie zostawienia dziecka płaczącego w ciemnym pokoju, serce mi pęka na samą myśl, ale każdy robi jak uważa.
-
Lexi gratki, gratki, gratki :* Nie mogło być inaczej!
Natalica też sobie nie wyobrażam zostawić płaczącego dziecka samemu sobie. No chyba, że jest to "płacz wymuszony", moja już tak potrafiWtedy po jakichś 20 sekundach się uspokaja i już jest dobrze. Ale i wtedy przy niej jestem
U mnie jacyś debile już puszczają fajerwerki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 17:43
-
Działają linki?
Koszula taka świecąca jakby trochę stylon. Wzięłam 90 i jest za duże - czyli pewnie podawane rozmiary są rzeczywiste. Mam nadzieję, że dorośnie żeby choć przyzwoicie w roczek wyglądać
lexi gratuluję ci super fasoli. Sierpień jest zajebistym miesiącem urodzeniaLato i w ogóle. Będziemy ci kibicować
-
tysiaa93 wrote:
Natalica też sobie nie wyobrażam zostawić płaczącego dziecka samemu sobie. No chyba, że jest to "płacz wymuszony", moja już tak potrafiWtedy po jakichś 20 sekundach się uspokaja i już jest dobrze
ale i tak do niej podchodzę, zwracam na nią uwagę, tylko staram się jej nie brać na ręce. nie byłam pewna czy to możliwe, ale skoro u Was to samo to może i prawda
-
natalica06 wrote:ja też zauważyłam od jakiś 2 tygodni, że ona nas w jajo robi i jak ją wezmę na ręce to już przeogromny ból mija i pokazuje paluszkiem, gdzie ją zanieść
ale i tak do niej podchodzę, zwracam na nią uwagę, tylko staram się jej nie brać na ręce. nie byłam pewna czy to możliwe, ale skoro u Was to samo to może i prawda
To już klocuszek i ciężko ją dłuższy czas nosić
-
Baga dzięki
faktycznie chyba spory wzięłaś
szkoda tylko, że ta koszula nie jest bawełniana ale dinozaury są boskie i wynagradzają wszystko!
Kurczę może to jednak będzie mój dziewiczy alizakupa jaki wzięłaś rozmiar? Tzn tam nie ma 90 tylko 12, 18, 24, 3t?
-
Lexi super wieści!!!! Zawsze chciałam miec urodziny latem to bardzo upraszcza życie i robic taki roczek w ogrodzie super sprawa
ja i gorgeous mamy rocznice w sierpniu w tym samym dniu.
Baga fajne te komplety!
Tez sobie nie wyobrażam zostawic płaczącego dziecka samego w nocy