Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello. Widze Lexi ze podobnie sie jadą u was jak u nas. Tez są ziemniaki ale podsmażane z cebulka
i reszta klasycznie. Barszcz kiszony u nas - nie ukraiński.
A twój mąż nie jest karpiarzem? I ryb słodkowodnych nie jada?
Oczywiście ja z Miszą tez trzymamy kciukasy za Fasola!
Ja to bym zjadła Takich pierogów ze śliwkami. Ciekawa ich jestem -
Jestem
przeżyłam traumę ale już jest ok
O 19 mieliśmy wizytę w Medicoverze a wcześniej jeszcze dzwonili żeby na cito zrobić drugie badanie moczu. Wiec wynik był już na wizycie (trochę lepszy, ale bez szału). Młoda siksa lekarka wystraszyła się tylu wyników na czerwono, temp 39, jeszcze podejrzewała zapalenie ucha, wiec wiadomo, skierowanie do szpitala na cito, rozpoznanie zakażenie dróg moczowych. Roztoczyła wizje, ze tylko można leczyć antybiotykiem w kroplówce, wiec oddział. Ryczałam cała drogę do domu, pakując walizkę i w drodze do szpitala. Na szczęście szybko szło lekarka od razu wykluczyła poj....ną diagnozę. Księciunio ma anginę ropną. Dostał antybiotyk w syropie, nurofen i panadol, tantum verde itp. O 23 byliśmy w domu. Jak weszłam to poryczalam się ze szczęścia i padłam. Ale co przeżyłam to moje i nikomu tego nie życzę. -
O matko Mamusiu :0 wszystkie tu czekałyśmy na wieści. Dobrze ze sie wszystko skończyło w domku. Teraz tylko ydobrzec.
Mam dla ciebie w takim razie wiadomosc ze doszedł komplet w donoauryjestem teraz w aucie ale jak wrócę to wkleję fotę. Widze tylko ze za duży wzięłam - przesadziłam
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Oj Mamusia dobrze że szybko rozpoznali. Teraz już będzie tylko lepiej po lekach :*
Baga dokładnie-karpiarz a ryb słodkowodnych nie jada. Ewentualnie drapieżniki jeszcze przełknieMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa właśnie do przychodni dzowniłam. Umówiłam Polkę na szczepienie na 30 stycznia, tylk oco mi się nie podoba... Ma dostać mmr - odra świnka różyczka - razem z pneumo. Nie wiem czy to taki dobry pomysł podawać te 2 szczepionki razem. Nigdy jej nie rozdzielałam na dwie wizyty szczepienne, zawsze wszystkie dawki dzielnie przyjmowała. Tylko o tej mmr słyszałam, że ciężka szczepionka i się jej boję. Jak Wy będziecie robić z tą szczepionką?
-
Dziękuje, kochane jesteście :* dla mnie już jest lepiej, bo jak wyobraziłam sobie tą kroplówkę, ciągły płacz małego i spanie w szpitalu to słabo mi się zrobiło
nawet "pocieszenia" męża o pokoju 1-os nie pomagały
kurdę on wieczorem już nie miał siły płakać, wiec gdyby jeszcze doszło to wszystko, to chyba bym umarła
Po poprzedniej nocy bez snu, z wyjącym dzieckiem przez 12 h doceniłam dzisiejszej nocy spanie 3 x 1h
Lexi trzymam mocno kciuki za dzisiejsze podglądankoto już będzie serduszko!!!!!!
ojej, znowu ryczę ze szczęścia
Baga czekam z niecierpliwością na fotkę i opisbo wiesz.... tak jak Vayn pisała o tych śledzących
buahahahaha i mówiłaś, że furtki nie zamykasz....
hahahaha
-
nick nieaktualny
-
Vayn właśnie ostatnio pytałam lekarki o tą mmr i jak z pneumo to się ma. Chciałabym ją trochę przesunąć w czasie. Tak ok 15 mż i chyba tak zrobię. Lekarka mówiła, że może być ale żeby nie zwlekać za długo. No i mówiła że pneumo przypominająca dopiero min 2 tygodnie po MMR.
-
a ja mam inne pytanie jak otworzyć na komórce link z ali ale żeby sie w apce otworzył da się?
Baga jakby można żywność przesyłać to bym Ci kilka wysłała
Mamusiu dobrze że Was szpital ominął, u nas katar dalej cały dom wypełniony olejkami eterycznymi aż na klatce pachnie heeheh17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny