Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Tuli wiem, ale gin powiedział, ze endo tylko 3mm, brak blizny po owu i wg nieg mało prawdopodobne, ze owu była
niedtety przeczytałam w internecie o czym to moze świadczyć i teraz bede sie martwić. Za 2tyh kontrola, oby przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 11:21
-
Ja i Natalica jesteśmy gang ukrywaczek
Chyba umrę ze zmęczenia. Księciunio chory, całą noc wył -12 godzin. Najdłuższa przerwa była jedna i trwała pół godz ;( noszenie nie, leżenie tym bardziej nie, siedzieć nie daje rady ze zmęczenia, jeszcze tylko zostało sprawdzić widzenie za nogę pod sufitemchyba na wirusa w brzuszku, do tego zbijam mu temp co 6 godzin, badamy mocz na cito i na 19 lekarz
Tymonek uroczy :* świetny pajacyk, piękny Dzidziuś
Roberta uroczy awatarekMila920 lubi tę wiadomość
-
Tymus słodziak
A ja mam czasem takie głupie myśli ze fajnie by byc w ciazy do 5 miesiąca i sobie tak cały czas chodzić, mały brzuszek, maluszek juz smyra a w niczym nie ogranicza. Wieczorami mozna sobie siedziec i głaskać brzuszek. Wiec ja od czasu do czasu mogłabym byc w 5 miesiącu hehe. A tak na poważnie to drugie jeśli sie w ogole zdecyduje to myślałam jak Michas pójdzie do przedszkola, ale ostatnio tak sobie pomyslałam ze moze wcześniej, w zależności co sie bedzie w pracy działo bo bedą zwolnieniaMila920, natalica06 lubią tę wiadomość
-
Piękne macie te zdjęcia
ah gdybym ja takie miała, Michałowi nie da się zrobić zdjęcia bo się tak wierci, nie może usiedzieć na miejscu a jak widzi komórkę to od razu do niej idzie
-
sesja super, mi brak weny.
Zdrowia dla M. u nas nocka lepsza, temp nie ma tylko ten katar i co jakiś czas kaszle ale to od kataru.
Kupiłam mu aromactiv ale ten od 3 lat przyklejany tak mi poleciła farmaceutka tylko powiedziała żeby go przykleić na plecach, nie na klatce piersiowej i chyba podziałało.
Mój to nie ogarnia składania niczego wierze z klocków rozwala, o sorterze klocków nie wspomnę, ale mam taki zwykły bez dzwięków. Klocki z sortera roznosi po całym domu hehhehMamusia_synusia lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyPolka już śpi 4 godzinę, zasnęła od razu jak wyszłyśmy na spacer. Od 2 godzin w domu jesteśmy i tyle też butla z woda w podgrzewaczu siedzi żeby szybciutko zrobić mm. Obiad się pyrkoli powinien być gotowy w przeciągu 30 minut
Jest godzina 14 a moje dziecię dzisiaj tylko śniadanie o 9 zjadło
No właśnie dziewczyny pokażcie się, poza nasze zacne grono nie wyciekną Wasze dane. Zaproście którąś z nas do znajomych to reszta Was odnajdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 13:56
-
nick nieaktualny
-
mojej Blance dziś o 5 burczało w brzuszku i wołała am, chociaż dostaje kaszkę o 6.30 ale dziś jej dałam wcześniej. A tak było dobrze, że spała do 6.13. Chyba przez te zęby nie chce wieczorem w ogóle pić butli. Nie dość, że pije ją tylko na śpiocha, bo inaczej pluje tym mlekiem na wszystkie strony, to teraz nawet na śpiąco nie wchodzi. Jedno co dobre, to nie będę mieć problemu z odstawieniem jej od butli, bo ona się nie może doczekać, żeby ta butla się skończyła
Teraz to jeszcze jej dam cokolwiek innego chociażby kawałek chleba z masłem, a jak była malutka to musiałam ją uśpić, żeby dać jej jeść
to była jakaś maskara i mama mówiła, że ja robiłam identycznie, nie chciałam pić mleka zbytnio a z butli to już w ogóle.
-
Mila dziękujemy
imię tata wybierał 9 m-cy i olśniło go dzień przed cc
ale jak jechał do urzędu to na wszelki wypadek zapytał czy nie Mikołaj
Dziękuje dziewczyny :*
Baga polubiłam bo śmiesznie słownik zmienił
Vayn co do "naszego zacnego grona" to uwierz mi, że jest dużo większe niż myśliciezapominasz o ukrytych lub niezarejestrowanych podczytywaczkach