X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm... Zosiu-najczestsza przyczyna plynu w macicy jest pekniecie pecherzyka Graffa czyli owulacja:) Takze ten tego....:) u kobiet w wieku reprodukcyjnym rzecz jasna:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Tuli wiem, ale gin powiedział, ze endo tylko 3mm, brak blizny po owu i wg nieg mało prawdopodobne, ze owu była :( niedtety przeczytałam w internecie o czym to moze świadczyć i teraz bede sie martwić. Za 2tyh kontrola, oby przeszło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 11:21

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja i Natalica jesteśmy gang ukrywaczek ;)

Chyba umrę ze zmęczenia. Księciunio chory, całą noc wył -12 godzin. Najdłuższa przerwa była jedna i trwała pół godz ;( noszenie nie, leżenie tym bardziej nie, siedzieć nie daje rady ze zmęczenia, jeszcze tylko zostało sprawdzić widzenie za nogę pod sufitem :( chyba na wirusa w brzuszku, do tego zbijam mu temp co 6 godzin, badamy mocz na cito i na 19 lekarz :(

Tymonek uroczy :* świetny pajacyk, piękny Dzidziuś <3
    Roberta uroczy awatarek :)

Mila920 lubi tę wiadomość

• dana222 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymus słodziak

A ja mam czasem takie głupie myśli ze fajnie by byc w ciazy do 5 miesiąca i sobie tak cały czas chodzić, mały brzuszek, maluszek juz smyra a w niczym nie ogranicza. Wieczorami mozna sobie siedziec i głaskać brzuszek. Wiec ja od czasu do czasu mogłabym byc w 5 miesiącu hehe. A tak na poważnie to drugie jeśli sie w ogole zdecyduje to myślałam jak Michas pójdzie do przedszkola, ale ostatnio tak sobie pomyslałam ze moze wcześniej, w zależności co sie bedzie w pracy działo bo bedą zwolnienia

Mila920, natalica06 lubią tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia zdrówka dla synka. Ja znowu zapomniałam jak ma na imię:/ skleroza

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dana. Marcelek <3

dana222 lubi tę wiadomość

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia oczywiscie polubilam za Tymusia,a dla Marcelka dużo dużo zdrówka zycze :-). Już kiedyś pisałam, ale śliczne imię :-)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie te zdjęcia :) ah gdybym ja takie miała, Michałowi nie da się zrobić zdjęcia bo się tak wierci, nie może usiedzieć na miejscu a jak widzi komórkę to od razu do niej idzie :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sesja super, mi brak weny.
    Zdrowia dla M. u nas nocka lepsza, temp nie ma tylko ten katar i co jakiś czas kaszle ale to od kataru.

Kupiłam mu aromactiv ale ten od 3 lat przyklejany tak mi poleciła farmaceutka tylko powiedziała żeby go przykleić na plecach, nie na klatce piersiowej i chyba podziałało.

Mój to nie ogarnia składania niczego wierze z klocków rozwala, o sorterze klocków nie wspomnę, ale mam taki zwykły bez dzwięków. Klocki z sortera roznosi po całym domu hehheh

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Marcel tyj dulki :(

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co???? Ten słownik wymyśla jakies bzdury!!!! Hahaha!

Miało byc ty bidulku :) zdrówka i wytrwałości dla Mamy i taty aby dał mamie odpocząć.

Mamusia ty sie z Natali wypisz z tego gangu lepiej!

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi najlepszego prześliczny jesteś! My zrobilisny dziś rundke pi starówce centrum parku i tak zmarzlam że nogi mi odpadają.

Mila920 lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polka już śpi 4 godzinę, zasnęła od razu jak wyszłyśmy na spacer. Od 2 godzin w domu jesteśmy i tyle też butla z woda w podgrzewaczu siedzi żeby szybciutko zrobić mm. Obiad się pyrkoli powinien być gotowy w przeciągu 30 minut :D Jest godzina 14 a moje dziecię dzisiaj tylko śniadanie o 9 zjadło :)

No właśnie dziewczyny pokażcie się, poza nasze zacne grono nie wyciekną Wasze dane. Zaproście którąś z nas do znajomych to reszta Was odnajdzie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 13:56

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój jadł wczoraj o 21 i rano o 7 nie chciał jeść zjadł dopiero o 10 :/ i on tak często, po ojcu nie lubi jeść śniadań chyba :/

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko może nie potrzebuje, Pola też zje o 21 a później wstaje 8/9 a śniadanie 9/10 je dopiero :)

• d84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga a ja myślałam że to tyj dulki to jakiś regionalizm od Ciebie hahahah

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej Blance dziś o 5 burczało w brzuszku i wołała am, chociaż dostaje kaszkę o 6.30 ale dziś jej dałam wcześniej. A tak było dobrze, że spała do 6.13. Chyba przez te zęby nie chce wieczorem w ogóle pić butli. Nie dość, że pije ją tylko na śpiocha, bo inaczej pluje tym mlekiem na wszystkie strony, to teraz nawet na śpiąco nie wchodzi. Jedno co dobre, to nie będę mieć problemu z odstawieniem jej od butli, bo ona się nie może doczekać, żeby ta butla się skończyła :/ Teraz to jeszcze jej dam cokolwiek innego chociażby kawałek chleba z masłem, a jak była malutka to musiałam ją uśpić, żeby dać jej jeść :/ to była jakaś maskara i mama mówiła, że ja robiłam identycznie, nie chciałam pić mleka zbytnio a z butli to już w ogóle.

201602111680.png

Wysłany: 13 grudnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila dziękujemy :) imię tata wybierał 9 m-cy i olśniło go dzień przed cc ;) ale jak jechał do urzędu to na wszelki wypadek zapytał czy nie Mikołaj ;)

Dziękuje dziewczyny :*
    Baga polubiłam bo śmiesznie słownik zmienił ;)

Vayn co do "naszego zacnego grona" to uwierz mi, że jest dużo większe niż myślicie ;) zapominasz o ukrytych lub niezarejestrowanych podczytywaczkach ;)

Wysłany: 13 grudnia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D w pierwszym momencie tez tak pomyślałam ;)

d84 lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dalej chleba / bułek jako kanapeczki jeść nie chce. a jak mu kawałek suchej bułki dam jak wędruje po mieszkaniu to zje, ale jak czymś posmaruje i damw krzesełku to nie

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2317 2318 2319 2320 2321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ