Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już Was dawno drogie Panie znalazłam, tylko teraz przeszłam na ciemną stronę mocy i założyłam własne konto
jak kogoś pominęłam to czekam na zaproszonko! Super dupeczki jestescie, same seksi mamy na tym forum
Michalku sto lat słoneczko!tysiaa93, vayn, dana222 lubią tę wiadomość
-
Tadam! 3sek i choinka stoi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 22:39
Biedroneczka29, tysiaa93, vayn, Mamusia_synusia, Bruśka, Mila920, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Buziaki dla Michałka :* jejkuuuuu, teraz dwie cyferki a zaraz roczki.... aaaaaaaaa!!!!!!
Biedronko widziałam dzisiaj tego futrzaka na żywojeśli faktycznie taki Ci przyślą to jest bardzo fajny
tylko nie pytałam o cenę, ale na fb krążą po 160-190 zł, więc jesteś zarobiona
Myszko 10 koła
Edit. Biedronko dawaj fotę torebkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 23:27
dana222 lubi tę wiadomość
-
Michałku wszystkiego najlepszego! :*
U nas w prywatnym szpitalu sa dwa pakiety. Srebrny-3000 zl a zloty 6000. Byłam tam z Młodym u neurologa prywatnie i warunki i obsługa bomba. No ale koszta też super. Szpital walczył żeby nfz zwracał im koszty porodu żeby mogli trochę ceny obniżyć i zwiększyć liczbę klientów ale im odmowili.dana222 lubi tę wiadomość
-
Mamusiu oooo to super jak widzialas futrzaka i mam nadzieje,ze takiego otrzymam.Na Allegro ktos je sprzedaje za 299. Podasz linka do tych na fb?
Ale u nas dzis przyjebawszy mrozem wszystko białe brrrrrr
Mamusiu taka torebka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 11:43
Kri, Bruśka, Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość