Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi 6 tys. to dobra cena
pamiętaj że masz 9 miesięcy na zebranie
Biedronko oferty są na grupie zamkniętej więc chyba nie wyświetli Ci się. Torebki też są tylko oczywiście replikijak chcesz to wyślij zaproszenie, że chcesz dołączyć. Nazwa grupy: Repliki-Modne ciuchy- obuwie-chanel-Dior-burberry
Bruśka lubi tę wiadomość
-
Mamusia zero szans że zbierzemy taką kwotę. Tym bardziej że wkrótce skończą się lepsze zarobki Męża. No i nie wiadomo jak będzie dalej z pracą. Więc wszystko co odłożone jest na ewentualne przeżycie bez jego pracy przez jakiś czas. No a jeszcze w przyszłym miesiącu prenatalne, później roczek Młodego, znowu na pneumo trzeba kasę zaraz szykować także ten
Państwówka mi zostaje. Ale nie narzekałam. Może warunki nie jakieś super ale za to opieka pierwsza klasa.
-
Ani torebki ani futrzaka Biedronki nie widziałam
i jakie zdjęcie papugowac ma Tysia?
Tusia tez ten fotelik na 99% kupimyi gratuluje pierwszego zakupuna Ali
10k noooo to troche jednak jest, chyba wole miec je w kieszeni i przemęczyć sie te 3dni w NFZale jakbym miala bogatego męża to bym sie nie zastanawiała nawet
patrzyłam na cennik tego szpitala u nas 6tys podstawowy pakiet, 8-9 jak chce sie miec sake jednoosobowa, a 16tys sala VIP mozna byc z mężem i ma sie dodatkowe konsultacje
szóstkę to jeszcze moze, moze i bym wydała
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Zosia dobry wybór
ogólnie podoba mi sie to w tych fotelikach ze mozna go zamocowac troszke dalej zeby dziecko miało wiecej miejsca na nogi
sciaganie tapicerki do prania było wyzwaniem ale sie udało
ogólnie montaz moim zdaniem jest szybki i łatwy . Oczywiscie trzeba sie troszke naschylac
Aa i nam gosc powiedział ze jak chcemy zwiekszyc kąt do spania to albo kupic podkładke za 99zł albo zwinac recznik w rulon i podłozyc i ja chyba tak zrobie.
Zosia_wop lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Zosiu zdjęcie jest na insta
Tysia papuguj
A ja oczywiscie zanim zabrałam sie za sesje świąteczna to mała juz była spiaca,bez humoru w ogole nie chciała współpracowac,ściągała rogi reniferka.Wytarzala sie w śniegu i było po sesjii spi.
Jutro bedzie podejscie nr.2 moze cos sie pstryknieNadzieja matka głupich
http://static.pokazywarka.pl/i/7172699/571724/image.jpg
Lexi150, Mila920, Tusiaa, dana222, Mamusia_synusia, tysiaa93, Kri, Zosia_wop, vayn lubią tę wiadomość
-
Zosiu zdjęcie jest na insta
Tysia papuguj
A ja oczywiscie zanim zabrałam sie za sesje świąteczna to mała juz była spiaca,bez humoru w ogole nie chciała współpracowac,ściągała rogi reniferka.Wytarzala sie w śniegu i było po sesjii spi.
Jutro bedzie podejscie nr.2 moze cos sie pstryknieNadzieja matka głupich
http://static.pokazywarka.pl/i/7172699/571724/image.jpg
-
Biedronko tak, na grupie zamkniętej, tej repliki. Jak chcesz tą torebkę to chyba powinnaś napisać list do Mikołaja i wsunąć mężowi do kieszeni
hahahaha... tylko znając facetów to wydrukuj zdjęcie
hahahahaha
Słodkie zdjęcieoby jutro Sofijka współpracowała lepiej, bo będzie miała śpiochową sesję świąteczną
Zosia, ja tez wolałabym mieć 10 koła w kieszeni, ale od zawsze wiedziałam, że nie urodzę sn. Więc nie było wyjściamąż miał 9 m-cy, więc czas start
ten cennik to z Medicovera? Do tego trzeba dodać 1500 zł za "życzenie" cc
-
Mamusiu jak przeglądałam to $1.200 albo ok 895€
D84 wlasnie nie usunelam bo nie wiem co tam jest napisane.Weszlam w ten link co Zosia podała a tam jakies chińskie litery pozniej dałam na język angielski i w koncu wyszłam z tego,ale pozniej spróbuje raz jeszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 18:45
-
Mamusiu jak na jeden sezon??? Taka torebkę jak kupie bądź jak dostanę to bedzie to torebka na całe zycie i bede o nia dbać jak o dziecko
bedzie to moje drugie dziecko haha
a jak sie zużyje szybciej zanim jebne w ramki to wymienię na nowszy model hahah
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Aaaaa.... o myślałam, że bardziej sezonowo podchodzisz do mody
no to nieee.... jeżeli to ma być już taka "aż po grób" (hahahaha) to Mikołaj mógłby spisać się
Ale serio myślisz, że Twoja miłość nie przeminie za 2-3 sezony?Twarda jesteś! Ja dlatego lubuję w replikach, bo z czystym sumieniem i bez złamanego serducha (i portfela) mogę zakończyć współpracę i każdej chwili
lub mieć parę "na boku"
hihihi