WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko super zdjecia. Dla mnie jesteście podobne, dobrze ze macie inny kolor wlosow bo jeszcze maz by Was pomylił. Figury idealne, dobre geny macie

A moj synuś niestety w nocy dostał gorączki, wiec było sporo płaczu i niespania. Cała noc spędził ze mną w łożku bo mi było go żal i z drugiej strony nie dał sie odłożyć do łóżeczka. Do lekarza na razie nie idę bo maksymalnie miał 37,6, a tam znając życie bedzie duzo dzieci kichajacych i kaszlących i boje sie ze mu sie jedynie tam pogorszy. Michał ma pierwszy raz gorączkę, nie wiedziałam ze dzieci sa wtedy tak gorące jak grzejnik

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kurde otwieram forum na tel a tu mi wyskakują 2 laski w bieliźnie od razu :P Se myśle matko kochana gdzie mi tu Polusia naklikała jak się bawiła telefonem :D Dopiero po chwili zajarzyłam hahaha :D Biedronka Ty to jestes laska jak miliony monet normalnie. Figura nienaganna :) No ja tam widzę podobieństwo, zwłaszcza na tym 1 zdjeciu! :)

U nas nocka średnia, ale to chyba zadużo wrażeń. Najpierw kościół, później wigilijka, później obiad u babci i strojenie choinki! No moja córka jest ekspertem od lampek choinkowych! :P Babcia nałożyła na choinkę i nie świeciły, a nie sprawdziła ich wcześniej tylko od razu na choinkę. Zdjęła je i rzuciła na podłogę, Polka poszła się nimi bawić i tak im bam bam robiła że zaczęły świecić :P
    No i bombki zdejmowała z chooinki, zostawał tylko ten metalowy uchwyt na gałązce, pazerna jest musiała mieć 3 bombki, jedna to zamało :P

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Biedronko o Tajlandii myślimy już od 5 lat, tylko osiołki matołki nie pomyślały, żeby pojechać przed dzieckiem :/ bo teraz to nie wiem kiedy wybierzemy się na taką wyprawę bo to trochę inna niż zwykłe nasze wakacje. Wiesz najlepiej samemu wszystko kupić i organizować, no i pobyt min. 2 tyg., więc jeszcze trochę Księciunio musi podrosnąć. Już pomijam, ze po jego pierwszych niewypalonych wakacjach powiedziałam mu, że na następne zabiorę go na 18-stkę ;)

Co do choinki to najfajniejsze jest kuj kuj w rączkę jak się ściśnie gałązkę :/

Dzisiaj kuzyn Księciunia kończy roczek, a od 5 tygodni sam chodzi. Mój za to wczoraj siedział sam z tatusiem, wiec oczywiście jest nowa umiejetność - sam wchodzi na narożnik :/ aż mi się słabo zrobiło za pierwszym razem jak zobaczyłam :/

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no biedronka co za sesja, to tak dla siebie czy mężów organizowana? Figury macie boskie. Ja widzę podobienstwo, ale Ty wyglądasz troszkę mlodziej(moze przez jasne wlosy) no i siostra ma jeszcze ładniejsze 4litery od Ciebie, no ale za taką dupa jak Ty masz też bym się dala pochlastac haha :-D

Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia od rana tak marudzi ze masakra :/ teraz drzemka wiec chwila oddechu. Ale jest winowajca, kolejny ząbek wyszedł, mamy 8 sztuk :P Tym razem górna prawa dwójka

Zosia_wop, Mamusia_synusia, natalica06, Tusiaa, vayn, dana222, Biedroneczka29, Kri, Mila920 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis pospałyśmy do 8:30! Moze byłoby dluzej ale o 8 wstał mąż i sie juz tłukł :)
    Ja czekam teraz w dluuuuugiej kolejce do chirurga
    Tajlandia teraz troche przereklamowana sie zaczęła robic, vo chwile ktos foty wstawia, w pracy u mnie chyba podałam jiz to trend jest teraz na wyspy w okolicy Ameryki

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje ząbka Gabrysi :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się dzisiaj wyspie skoro dziad w końcu wylazl :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje z okazji zebulca :-D a mamie spokojnej nocki:-)

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też maruda aż nie miałam tu czasu wcześniej wejść

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyn za miłe słowa :)
    Mila tak to prawda,ze siostra ma jeszcze lepsza dupę kiedys o tym wspominałam :) chocia teraz to musze to sprawdzic jak bede w Pl :) :) :)

Mamusiu moj maz do Tajlandi zbytnio nie chciał,ale naszczescie długo nie musiałam namawiać.Chcialabym bardzo tam lecieć.Te plaże,ta woda,te palmy,te huśtawki mogłabym tak wymieniać tam jest po prostu bosko <3

Gratulacje zabka dla Gabrysi :)

U nas idzie kilka zębów na raz,dzis tez to lekarka potwierdza :) z tego co wodac to pierwsze beda górne dwójki :) prawa to na dniach juz wyjdzie bo widac takie nacięcie i biały kiełek :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko wiem, ze tam jest bosko, ale też wiem, że muszę poczekać na odpowiedni wiek Księciunia ;) no chyba że polubi wakacje u babci ;)
    My z mężem oboje uwielbiamy wyjazdy :) tylko aby były palmy :)

To Sofijce tez idzie wszystko na raz, tak jak u nas :/ oby Księżniczka dobrze tylko zniosła jutrzejsze szczepienie i siuuuup do PL :)

Gabrysiu no z taką ilością ząbków to już domagaj się Księżniczko na obiadek kotlecików ;D

My właśnie jedliśmy razem rosół z makaronem ;) pisklak rozdziabiał dziubek, więc jak mama mogłaby nie dać swojego am ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 15:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się udało kupić na olx gąsienicę z mega bloks - nową za 45 zł. Patrzyłam na ceneo to tak ok 80zł + wysyłka. Niby kupiłam na prezent, ale nie wiem czy tego Polce nie zostawić, bo podobno rewelacyjna sprawa. A na prezent nie poszukać czegoś innego jeszcze :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 15:55

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn to chyba juz poczułaś magię świąt skoro po wigilii u was :)

Mój smrodek tez ma mega bloksy - uwielbiam sie z nim bawić w budowanie :) na gwiazdkę od babci znowu dostanie - taka zjeżdżalnie na autka do kompletu.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zima idzie. Śnieg zaraz spadnie a wy tu o Tajlandii :) gorąco na wątuniu :)

Ja tam lubię palmy i bamaczki wszystkie - mogą byc nawet podrobione :) byle nie ta Polska z ronda Degaulla :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poczuję ją dopiero jak dojedziemy na miejsce :P Teraz jeszcze jakoś tak to jeszcze nie to - w sumie żadnych przygotowań. A nie przepraszam dzisiaj zakupiłam mak mielony w lidlu 3 paczuszki to się nim odpowiednio zajmę w środę i może wtedy coś mnie ruszy. Aktualnie nadal bez większego entuzjazmu.

No ja jakoś za klockami nie byłam, ale stwierdziłam że w tej cenie to wezmę i mam prezent z głowy. No ale Polusi się spodobały :P

• dana222 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj święta poczułam w plecach, zrobilam chyba 13 dużych blach ciastek kruchych, jutro bede z mama dekorować.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też chcę kupić maga bloks tylko nie wiem które czy taki worek 80 klocków czy jakiś komplet

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy worek 150 klocków i cuda z niego budujemy. Mamy np. Choinkę :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy worek 150 klocków i cuda z niego budujemy. Mamy np. Choinkę, prezent i czerwoną śnieżkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 21:29

d84, Zosia_wop, Lexi150, vayn, Mamusia_synusia, tysiaa93, dana222 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2339 2340 2341 2342 2343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ