X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko super zdjecia. Dla mnie jesteście podobne, dobrze ze macie inny kolor wlosow bo jeszcze maz by Was pomylił. Figury idealne, dobre geny macie

A moj synuś niestety w nocy dostał gorączki, wiec było sporo płaczu i niespania. Cała noc spędził ze mną w łożku bo mi było go żal i z drugiej strony nie dał sie odłożyć do łóżeczka. Do lekarza na razie nie idę bo maksymalnie miał 37,6, a tam znając życie bedzie duzo dzieci kichajacych i kaszlących i boje sie ze mu sie jedynie tam pogorszy. Michał ma pierwszy raz gorączkę, nie wiedziałam ze dzieci sa wtedy tak gorące jak grzejnik

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kurde otwieram forum na tel a tu mi wyskakują 2 laski w bieliźnie od razu :P Se myśle matko kochana gdzie mi tu Polusia naklikała jak się bawiła telefonem :D Dopiero po chwili zajarzyłam hahaha :D Biedronka Ty to jestes laska jak miliony monet normalnie. Figura nienaganna :) No ja tam widzę podobieństwo, zwłaszcza na tym 1 zdjeciu! :)

U nas nocka średnia, ale to chyba zadużo wrażeń. Najpierw kościół, później wigilijka, później obiad u babci i strojenie choinki! No moja córka jest ekspertem od lampek choinkowych! :P Babcia nałożyła na choinkę i nie świeciły, a nie sprawdziła ich wcześniej tylko od razu na choinkę. Zdjęła je i rzuciła na podłogę, Polka poszła się nimi bawić i tak im bam bam robiła że zaczęły świecić :P
    No i bombki zdejmowała z chooinki, zostawał tylko ten metalowy uchwyt na gałązce, pazerna jest musiała mieć 3 bombki, jedna to zamało :P

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Biedronko o Tajlandii myślimy już od 5 lat, tylko osiołki matołki nie pomyślały, żeby pojechać przed dzieckiem :/ bo teraz to nie wiem kiedy wybierzemy się na taką wyprawę bo to trochę inna niż zwykłe nasze wakacje. Wiesz najlepiej samemu wszystko kupić i organizować, no i pobyt min. 2 tyg., więc jeszcze trochę Księciunio musi podrosnąć. Już pomijam, ze po jego pierwszych niewypalonych wakacjach powiedziałam mu, że na następne zabiorę go na 18-stkę ;)

Co do choinki to najfajniejsze jest kuj kuj w rączkę jak się ściśnie gałązkę :/

Dzisiaj kuzyn Księciunia kończy roczek, a od 5 tygodni sam chodzi. Mój za to wczoraj siedział sam z tatusiem, wiec oczywiście jest nowa umiejetność - sam wchodzi na narożnik :/ aż mi się słabo zrobiło za pierwszym razem jak zobaczyłam :/

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no biedronka co za sesja, to tak dla siebie czy mężów organizowana? Figury macie boskie. Ja widzę podobienstwo, ale Ty wyglądasz troszkę mlodziej(moze przez jasne wlosy) no i siostra ma jeszcze ładniejsze 4litery od Ciebie, no ale za taką dupa jak Ty masz też bym się dala pochlastac haha :-D

Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia od rana tak marudzi ze masakra :/ teraz drzemka wiec chwila oddechu. Ale jest winowajca, kolejny ząbek wyszedł, mamy 8 sztuk :P Tym razem górna prawa dwójka

Zosia_wop, Mamusia_synusia, natalica06, Tusiaa, vayn, dana222, Biedroneczka29, Kri, Mila920 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis pospałyśmy do 8:30! Moze byłoby dluzej ale o 8 wstał mąż i sie juz tłukł :)
    Ja czekam teraz w dluuuuugiej kolejce do chirurga
    Tajlandia teraz troche przereklamowana sie zaczęła robic, vo chwile ktos foty wstawia, w pracy u mnie chyba podałam jiz to trend jest teraz na wyspy w okolicy Ameryki

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje ząbka Gabrysi :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się dzisiaj wyspie skoro dziad w końcu wylazl :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje z okazji zebulca :-D a mamie spokojnej nocki:-)

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też maruda aż nie miałam tu czasu wcześniej wejść

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyn za miłe słowa :)
    Mila tak to prawda,ze siostra ma jeszcze lepsza dupę kiedys o tym wspominałam :) chocia teraz to musze to sprawdzic jak bede w Pl :) :) :)

Mamusiu moj maz do Tajlandi zbytnio nie chciał,ale naszczescie długo nie musiałam namawiać.Chcialabym bardzo tam lecieć.Te plaże,ta woda,te palmy,te huśtawki mogłabym tak wymieniać tam jest po prostu bosko <3

Gratulacje zabka dla Gabrysi :)

U nas idzie kilka zębów na raz,dzis tez to lekarka potwierdza :) z tego co wodac to pierwsze beda górne dwójki :) prawa to na dniach juz wyjdzie bo widac takie nacięcie i biały kiełek :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko wiem, ze tam jest bosko, ale też wiem, że muszę poczekać na odpowiedni wiek Księciunia ;) no chyba że polubi wakacje u babci ;)
    My z mężem oboje uwielbiamy wyjazdy :) tylko aby były palmy :)

To Sofijce tez idzie wszystko na raz, tak jak u nas :/ oby Księżniczka dobrze tylko zniosła jutrzejsze szczepienie i siuuuup do PL :)

Gabrysiu no z taką ilością ząbków to już domagaj się Księżniczko na obiadek kotlecików ;D

My właśnie jedliśmy razem rosół z makaronem ;) pisklak rozdziabiał dziubek, więc jak mama mogłaby nie dać swojego am ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 15:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się udało kupić na olx gąsienicę z mega bloks - nową za 45 zł. Patrzyłam na ceneo to tak ok 80zł + wysyłka. Niby kupiłam na prezent, ale nie wiem czy tego Polce nie zostawić, bo podobno rewelacyjna sprawa. A na prezent nie poszukać czegoś innego jeszcze :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 15:55

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn to chyba juz poczułaś magię świąt skoro po wigilii u was :)

Mój smrodek tez ma mega bloksy - uwielbiam sie z nim bawić w budowanie :) na gwiazdkę od babci znowu dostanie - taka zjeżdżalnie na autka do kompletu.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zima idzie. Śnieg zaraz spadnie a wy tu o Tajlandii :) gorąco na wątuniu :)

Ja tam lubię palmy i bamaczki wszystkie - mogą byc nawet podrobione :) byle nie ta Polska z ronda Degaulla :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poczuję ją dopiero jak dojedziemy na miejsce :P Teraz jeszcze jakoś tak to jeszcze nie to - w sumie żadnych przygotowań. A nie przepraszam dzisiaj zakupiłam mak mielony w lidlu 3 paczuszki to się nim odpowiednio zajmę w środę i może wtedy coś mnie ruszy. Aktualnie nadal bez większego entuzjazmu.

No ja jakoś za klockami nie byłam, ale stwierdziłam że w tej cenie to wezmę i mam prezent z głowy. No ale Polusi się spodobały :P

• dana222 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj święta poczułam w plecach, zrobilam chyba 13 dużych blach ciastek kruchych, jutro bede z mama dekorować.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też chcę kupić maga bloks tylko nie wiem które czy taki worek 80 klocków czy jakiś komplet

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy worek 150 klocków i cuda z niego budujemy. Mamy np. Choinkę :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy worek 150 klocków i cuda z niego budujemy. Mamy np. Choinkę, prezent i czerwoną śnieżkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 21:29

d84, Zosia_wop, Lexi150, vayn, Mamusia_synusia, tysiaa93, dana222 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2339 2340 2341 2342 2343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ