Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczko super zdjecia. Dla mnie jesteście podobne, dobrze ze macie inny kolor wlosow bo jeszcze maz by Was pomylił. Figury idealne, dobre geny macie
A moj synuś niestety w nocy dostał gorączki, wiec było sporo płaczu i niespania. Cała noc spędził ze mną w łożku bo mi było go żal i z drugiej strony nie dał sie odłożyć do łóżeczka. Do lekarza na razie nie idę bo maksymalnie miał 37,6, a tam znając życie bedzie duzo dzieci kichajacych i kaszlących i boje sie ze mu sie jedynie tam pogorszy. Michał ma pierwszy raz gorączkę, nie wiedziałam ze dzieci sa wtedy tak gorące jak grzejnik
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Kurde otwieram forum na tel a tu mi wyskakują 2 laski w bieliźnie od razuSe myśle matko kochana gdzie mi tu Polusia naklikała jak się bawiła telefonem
Dopiero po chwili zajarzyłam hahaha
Biedronka Ty to jestes laska jak miliony monet normalnie. Figura nienaganna
No ja tam widzę podobieństwo, zwłaszcza na tym 1 zdjeciu!
U nas nocka średnia, ale to chyba zadużo wrażeń. Najpierw kościół, później wigilijka, później obiad u babci i strojenie choinki! No moja córka jest ekspertem od lampek choinkowych!Babcia nałożyła na choinkę i nie świeciły, a nie sprawdziła ich wcześniej tylko od razu na choinkę. Zdjęła je i rzuciła na podłogę, Polka poszła się nimi bawić i tak im bam bam robiła że zaczęły świecić
No i bombki zdejmowała z chooinki, zostawał tylko ten metalowy uchwyt na gałązce, pazerna jest musiała mieć 3 bombki, jedna to zamałotysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Biedronko o Tajlandii myślimy już od 5 lat, tylko osiołki matołki nie pomyślały, żeby pojechać przed dzieckiembo teraz to nie wiem kiedy wybierzemy się na taką wyprawę bo to trochę inna niż zwykłe nasze wakacje. Wiesz najlepiej samemu wszystko kupić i organizować, no i pobyt min. 2 tyg., więc jeszcze trochę Księciunio musi podrosnąć. Już pomijam, ze po jego pierwszych niewypalonych wakacjach powiedziałam mu, że na następne zabiorę go na 18-stkę
Co do choinki to najfajniejsze jest kuj kuj w rączkę jak się ściśnie gałązkę
Dzisiaj kuzyn Księciunia kończy roczek, a od 5 tygodni sam chodzi. Mój za to wczoraj siedział sam z tatusiem, wiec oczywiście jest nowa umiejetność - sam wchodzi na narożnikaż mi się słabo zrobiło za pierwszym razem jak zobaczyłam
-
No no biedronka co za sesja, to tak dla siebie czy mężów organizowana? Figury macie boskie. Ja widzę podobienstwo, ale Ty wyglądasz troszkę mlodziej(moze przez jasne wlosy) no i siostra ma jeszcze ładniejsze 4litery od Ciebie, no ale za taką dupa jak Ty masz też bym się dala pochlastac haha
Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Gabrysia od rana tak marudzi ze masakra
teraz drzemka wiec chwila oddechu. Ale jest winowajca, kolejny ząbek wyszedł, mamy 8 sztuk
Tym razem górna prawa dwójka
Zosia_wop, Mamusia_synusia, natalica06, Tusiaa, vayn, dana222, Biedroneczka29, Kri, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Ale dzis pospałyśmy do 8:30! Moze byłoby dluzej ale o 8 wstał mąż i sie juz tłukł
Ja czekam teraz w dluuuuugiej kolejce do chirurga
Tajlandia teraz troche przereklamowana sie zaczęła robic, vo chwile ktos foty wstawia, w pracy u mnie chyba podałam jiz to trend jest teraz na wyspy w okolicy Ameryki -
Dzięki dziewczyn za miłe słowa
Mila tak to prawda,ze siostra ma jeszcze lepsza dupę kiedys o tym wspominałamchocia teraz to musze to sprawdzic jak bede w Pl
Mamusiu moj maz do Tajlandi zbytnio nie chciał,ale naszczescie długo nie musiałam namawiać.Chcialabym bardzo tam lecieć.Te plaże,ta woda,te palmy,te huśtawki mogłabym tak wymieniać tam jest po prostu bosko
Gratulacje zabka dla Gabrysi
U nas idzie kilka zębów na raz,dzis tez to lekarka potwierdzaz tego co wodac to pierwsze beda górne dwójki
prawa to na dniach juz wyjdzie bo widac takie nacięcie i biały kiełek
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Biedronko wiem, ze tam jest bosko, ale też wiem, że muszę poczekać na odpowiedni wiek Księciunia
no chyba że polubi wakacje u babci
My z mężem oboje uwielbiamy wyjazdytylko aby były palmy
To Sofijce tez idzie wszystko na raz, tak jak u nasoby Księżniczka dobrze tylko zniosła jutrzejsze szczepienie i siuuuup do PL
Gabrysiu no z taką ilością ząbków to już domagaj się Księżniczko na obiadek kotlecików
My właśnie jedliśmy razem rosół z makaronempisklak rozdziabiał dziubek, więc jak mama mogłaby nie dać swojego am
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 15:47
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi się udało kupić na olx gąsienicę z mega bloks - nową za 45 zł. Patrzyłam na ceneo to tak ok 80zł + wysyłka. Niby kupiłam na prezent, ale nie wiem czy tego Polce nie zostawić, bo podobno rewelacyjna sprawa. A na prezent nie poszukać czegoś innego jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 15:55
-
nick nieaktualnyJa poczuję ją dopiero jak dojedziemy na miejsce
Teraz jeszcze jakoś tak to jeszcze nie to - w sumie żadnych przygotowań. A nie przepraszam dzisiaj zakupiłam mak mielony w lidlu 3 paczuszki to się nim odpowiednio zajmę w środę i może wtedy coś mnie ruszy. Aktualnie nadal bez większego entuzjazmu.
No ja jakoś za klockami nie byłam, ale stwierdziłam że w tej cenie to wezmę i mam prezent z głowy. No ale Polusi się spodobały