Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga Misza też już buduje, bo mój to tylko destrukcję wszelkiej formy przeprowadza hahha. Babcia mu już kupiła jakieś drewniane klocki. ale ja mu te mega bloks na roczek sprezentuję chyba ale fajkt może te 150 i starczy na lata a nie dokupowywać co chwilę
zastanawiam się też nad zakupem takiego cuda
https://pl.aliexpress.com/item/Children-Toys-Storage-Bag-Round-Carpet-Rugs-Large-Canvas-rawling-Mat-Carpet-Portable-Canvas-Children/32701410836.html?spm=2114.13010308.0.0.dae2X7&detailNewVersion=&categoryId=100001724
dywanika do zabwy, w który zbiera się zabawki - miałyście styczność z czymś takim? Sprawdza się to? Są też takie za 3-7$ ale takie ceratkowe17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
Widziałam recenzje tych mat kiedys, fajne ale cienki materiał (nie wiem czy te tez) bo tamte były w klimacie czarni i bieli
Tez do tej pory nie czuje magii świat, jakos tak nawet o tym nie mysle, moze wlasnie jakbyśmy gdzieś jechali, albo jakby ktos przyjechal, a tak wszyscy maja małe dzieci, mieszkają daleko i nawet nic nie szykujemy za bardzo.
A dzis okazało sie, ze moje dziecko potrafi szeroko otwierać buzie do jedzenia, no szok tak jej mandarynki smakowały, ja to jestem przyzwyczajona, ze buzia sienie otwiera.Mamusia_synusia, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas to norma że paszcza na maxa otwarta
Każdy się zachwyca że Pola tak chętnie jada. Ogólnie wczoraj babcia mało zawału nie dostała jak zobaczyła, że młoda jednym duszkiem wypiła cała szklankę herbaty
Tyle się nagadała to w gardełku zaschło
Zosiu a jak u Was sprawa z ząbkami? Zanosi się już coś powolutku?
A moja mama właśnie dzowniła, mówiła że jak przyjedziemy to Polusie zostawiamy pod ich opieką a my mamy iść do kina. Nie wiedziała co zięciowi kupić to stwierdziła że fanowi Gwiezdnych Wojen zaproponuje bilety. No małż cały w skowronkach. Tak się mu marzyło wyjśćie, no ale u nas w mieście NIE mamy kina. Także nie możemy sobie pozwolić żeby małą zostawić na 5-6h pod opieką teściowej -
Baga ale cudeńka!
My jedziemy na gotowe także też nic nie szykujemy. Święta poczuję jak zjem karpia
Dziś wpadliśmy do rodziców na szybko i akurat tatuś ugotował rosołek. Taki był pyszny-mniam. Normalnie jakby mi w myślach czytał. I to jedyna rzecz która na trochę uspokoiła mój żołądek. Dostałam jeszcze słoik do domu także na jutro mam obiad
Mąż dziś ostatni dzień w domu. Od jutra całe dnie w robocie. I jakoś tak zawsze smutno w te poniedziałki. A Igor przez ostatni tydzień ojca na krok nie odstępuje. Nie pozwala mu nic zrobić bo od razu łapie za nogi, wstaje i chce do niego na ręce. A mama niepotrzebnaChociaż dzisiaj po raz pierwszy, chyba świadomie Niunio powiedział "mama".
Zosia u nas mandarynki też hitem. Uwielbia. A dziś pierwszy raz dostał biszkopta. To dopiero mlaskał z zadowolenia. -
Aaa któraś pytała czy sesja dla meza to była,nie nie tak sobie poszłyśmy porobić zdjecia
Mamusiu to Ty jestes tak jak jaja jak polecę do Tajlandi to juz mi szkoda mojego meza bo bede dosiadać kazda palmę i pozować,jedna karta pamięci to chyba pojdzie na "sesje palmowe "
kocham palmy
ps bez zbieżnych skojarzeń
Tak tak jutro szczepienie a w środę tak myślimy wyjechać o 17Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTysia obawiam się, że po takim spotkaniu miałabyś nas już dosyć na kilka lat
Kri no słyszałam! Już się doczekać nie mogę, rok temu to z brzuszkiem oglądałam
A mandarynki już można po 6 mscu, tylko trzeba uważać bo cytrusy lubią uczulać.
WIecie ja nadal tego granata nie podałam, nadal w koszyku leży i czeka. Nie wiem czy jej te kuleczki dać, czy blendować? Dawała już któraś? Ile taki granat może leżeć i po czym poznać że już jest bee?tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
My tez już dawaliśmy mandarynki i pomarańcza smakowało i jedno i drugie
Vayn granat po czasie zrobi sie taki skapcialy ale nie wiem jak wtedy wyglada w środku.Mamy drzewko na podwórku i nawet dziecku nie dałam spróbować,ale jeszcze jeden lezy,ale tez nie wiem czy jest jeszcze dobry.Trzeba otworzyć i spróbować -
Dzieki za komplementy
Śnieżkę budował tata, resztę ja. Oczywiście Miecho sam nie buduje, ale patrzy jak ja. Usune i jak jest wieża to burzy. A jak zbuduje pojazd czy budyneczek to czasami sam sie bawi nimi. Odczepia klockijeździ, je, ogląda itp.
Mamy tez duplo (również podroby np z Kaufa i fajne to, bo właśnie pojazdy mozna budować i okna są i drzwi i uczymy sie otwierać i zamykać -
Ja granata nie daje bo te pestki. A jak przetrzesz przez sito to zostanie sam sok... dałam liczi bo sezon teraz. Aleeee smakowaloooo. Polecam.
Jednak mandarynki rządzą. Da sie za nie pokroić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 21:37
-
u nas ogólnie owoce to zło konieczne, ale mandarynki smakują.
Rośnie mamusi mała galerianeczkaPrzyszła dziś paczka z hm były moje prezenty świąteczne i oczywiście ubranka dla małej, marudziła w łóżeczku, więc ją wzięłam koło siebie i z mamą grzebała w ciuszkach
jaka radość była aż tata w strachu był co będzie z nami miał jak Blanka podrośnie
Uwaga! zrobiłam zakupy na aliWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 21:50
-
nick nieaktualny