Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi tez bym poczekała jak gorączki nie ma to próbuj domowymi sposobami bo i tak antybiotyku by nie dostał. A z olśnieniem bedzie dobrze, oczyści sie i fasolka urośnie
Natalica tak jak Brusia pisze troche ryzykowny zakup, oby przyszło takie jak na zdjęciach.
Biedroneczko powodzenia na szczepieniu! -
Macie dla dzieci kurtki czy kombinezon? Mam same kurtki a jak wychodzimy to pod spodnie zakladam Gabrysi rajstopy, niechodki i jest ciepla. I się xastanawiam czy kombinezon jest potrzebny. Na wielkie mrozy wychodzić nie będziemy. Dawać mi tu wasze opinie
-
Tysia my mamy to i to,kombinezon bede zakładać jak bedziemy chodzic na spacery i sanki o ile bedzie śnieg
a kurtke to na przejazdy bo nie wyobrażam sobie ściągania i zakładania kombinezonu w aucie.Sama kurtka mnie meczy zeby ja w aucie siegnąć pozniej ubrac i tak w kółko.
My juz po szczepieniu,mala spi wiec lecę tez -
Ja też mam to i to. Kurtkę zakładam jak jest cieplej a na dół rajstopki i spodenki. A jak przymrozi albo wieje to zakładam kombinezon bo mam pewność że cały opatulony. Ale czy to takie niezbędne? Raczej można sobie poradzić bez. Tylko później na sanki czy śnieg to już tylko kombinezon.
-
polecam z ali na prezent dla mężów zamówione 2/12 doszło dziś super jakość i naprawde extra polo T Hilifiger za 18$ alle link kurka wygasł już jak go znajde to wkleję
z tego sklepu
https://pl.aliexpress.com/store/2405084?spm=2114.13010608.0.0.orNBe3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 12:45
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
hmmm ogłoszenia z Waszymi feedbackami są o 5 dolców droższe, więc chyba zaryzykuję, bo za 5 dolców więcej to ja w PL kupie
Przecież jak przyjdzie nie to, co zamówiłam to oddadzą mi kasę, poza tym nie będę się martwić na zapas, w razie W 500 zł nie stracę.
Mam pytanie, ktoś płacił kartą do empika w smyku? -
Dziewczyny śpiworek dla Sofijki uszyty
tylko kolor troche przekłamanych bo w złym świetle zrobione zdjecie,ale i tak Wam pokaze.
http://static.pokazywarka.pl/i/7177506/297504/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/7177506/556034/image.jpg
d84, Lexi150, Tusiaa, Mamusia_synusia, Zosia_wop, vayn, tysiaa93, Mila920 lubią tę wiadomość
-
D no to Borys zdolniacha
juz nawet w czasie przeszłym sie wypowiada
Lexi mam nadzieje ze tak hak mówisz to krwiaczek pękł. Ale sie oszczędzaj dzisiaj !
Natali śliczny ten płaszczykja jak wiadomo z kompletem w dinozaury tez ryzykowałam i sie opłaciło. Oby tobie tez.
d84 lubi tę wiadomość
-
LExi faktycznie od lutego już nie można, bo można było zamówić z odbiorem za pobraniem w empiku i tam zapłacić ich kartą. Ale teraz w empiku też są ubranka dla dzieci
myślałam, że to koniec zakupów będzie, ale mój chłopina kartę dla dziecka naszego dostał i znów muszę kupować
Baga to mam nadzieję, że historia się powtórzy i będę zadowolona tak jak TyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 14:07
-
Ksiezniczkowa sesja na tle z Ali, ale nie polecam bo akurat za małe dla ruchliwego dziecka
ciezkooooo zrobic fotkę zeby nie uciekła z tła, albo go nie rozwaliła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 20:08
Bruśka, d84, tysiaa93, Tusiaa, Lexi150, vayn, dana222, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość