Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa ali to nawet takie tło można dostać? O matko
Dziewczyny ja gorączki dostałam.... Pola tak wrzeszczała godzinę, niczym nie dało się jej uspokoić no histeria jakiej dawno nie było. W końcu ją uspałam i tylko słucham jak katar wciąga i ma taką ala czkawkę która się często pojawia po takim ostrym długim płaczu. Nie wiem czy coś ją łapie czy ząbki męczą. Mam nadzieję, że się nie pochoruje bo teściowa to byłaby przeszczęśliwa gdybyśmy nigdzie nie pojechali -
nick nieaktualny
-
ja póki co hehe jestem zatrudniona w kadrach i mam tam wtyki i mój wniosek już chyba z tydzień leży u radców prawnych - żenada
ważne - jak jeździć z wózkiem w komunikacji miejskiej
http://mamadu.pl/129951,pod-zadnym-wzgledem-bokiem-czyli-jak-podrozowac-komunikacja-miejska-z-wozkiem17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Gratki dla Gabi z okazji zebolla! Czy jest naszą rekordzistką?
Vayn to na pewno zęby skoro był taki nieutulony płacz. Tego sie trzymajmy, bo musisz jechać do domku! Nie damy satysfakcji teściowej!
Biedronko szerokiej drogi i zdawaj relacjętysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Vayn oby Wam się udało ustrzec przed choróbskiem
wszędzie dookoła słyszę że każdego coś bierze, akurat na święta
my wyrobiliśmy się wcześniej i już wychodzimy na prostą. Ostatnie gluty, do dzisiaj antybiotyk i tfu tfu oby nic więcej
D no ch...wo sobie pogrywają, ale pewnie scenariusz będzie czarnyoby nie! Wszędzie teraz lipa. Ja niby miałam ok, a po złości zlikwidowali moje stanowisko
Biedronko spokojnej podróży i melduj się! -
Baga tło kosztowało jakies 20zl. To kupuj małpkę
no i rzeczywiście Misza podobny do mamusi
8?! Ząbków omg jestesmy z tylu jak nie wiem co, pocieszyć mnie moze fakt, ze bynajmniej zebow sobie nie wybije przy tych kombinacjach alpejskich co wyczynia