Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie załapałam się na zdjęcie Florci, jak zwykle opóźniony zapłon
Biedroneczka szczerze podziwiam,bo ja nie wyobrażam sobie takiej długiej podróży z Tymoniastym, ledwo nad morze dojechaliśmy we wrześniu, musiałam do siebie dwa dni dochodzić, a to było tylko kilka godzin heh. A Wam ile schodzi droga?
Mój synek chce mnie wykończyć, nie dość ze nie spimy w nocy, w dzien też średnio to jeszcze zamiast o 19-20 jak zawsze od kilku dni zasypia 21-22.. a pobudka pewnie znowu o 6
-
Mila dlatego my wyjeżdżamy wieczorem jak mała bedzie juz zmęczona.Ja chciałam dokladnie o 19:30 jak mała spac chodzi,a maz mowi ze moze wyjedziemy 17/18.W nocy mam nadzieje bedzie ładnie spac tak jak pierwszym razem jak jechaliśmy.Na dzien to ja bym nawet nie jechała bo po takiej wyprawie to bym dochodziła do konca zycia a nie dwa dni
podroz minimum 11/12 godz.
Fotelika nie kupiliśmy,kupimy w Pl.
Mała po dzisiejszym szczepieniu troche gorączkuje,cos czuje ze to bedzie nie zbyt dobra nocka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 23:05
-
Witam się strasznie rano
Księciunio jeszcze śpi a ja ogarniam się na wyprawę bo na 9.40 mamy wizytę kontrolną po chorobie u pediatry.
Dobra chwalę się: pierwsza noc bez jedzenia!!!!! Jeeeeeee!!!! oczywiście trochę tarzał się, a to wypadł smok, a to go przykrywałam, ale obudził się po 6, pobawił się chwilę i kima
Oficjalnie przyznaję medal mojemu Księciuniowidumna ja!
Biedronko podróż podwyższonego ryzyka, ale wszyyystkie trzymamy kciuki, więc będzie dobrze. Sofijka będzie spaciulkować razem z mamusiąno z przerwą na cycusia
dana222, vayn, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
No i kurwa mac!!!!!! Cała noc gorączko ok39 po 1 dostała kropelki na zbicie goraczki usnela 3:35.Wstalysmy jakis przed 8 w międzyczasie były dwie pobudki.Wstala znowu z gorączka ok 39,maz dał jej kropelki i "puscila pawika"
na ta chwile jedziemy do Polski palcem po mapie
jak na złość !przy pierwszym szczepieniu nic jej nie było moze lekko grymasiła,ale to naprawde lekko .A teraz jak chcemy jechać do Pl to gorączka i wymioty
-
A na co szczepiliśie?
bo podobno po kolejnych dawkach szczepiennych jest gorzej, mój po 2giej pneumokoków rzygał 2 dni, mi lekarz mówił że po pierwszej (jakiejkolwiek) rzadko co dolega dziecku, przy kolejnych już mogą być gorączki, wysypki itp. Ja się staram chodzić na szczepienia minimum tydzień przed wyjazdem gdzieś. Trzymam kciuki żeby przeszło.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D84 szczepilsimy na antimeningococco B,niestety nie mieliśmy możliwości aby szczepienie szybciej zrobic,a zależało nam na tym.
Ehhhhh ja to nawet jak bedzie juz dobrze wieczorem to chyba nie odważę sie jechac bo co jak na noc znowu mała chwyci.
No i na dole chyba przebiły sie zabki bo wyczułam pod palcami ale nie mecze i nie sprawdzam bo i tak biedna wymęczona jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 09:48