Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To już mogli siostrę szczeniaczka kupić zamiast dwóch szczeniaczków, no śmieszni ludzie
U nas podczas ząbkowania też się zdarza temperatura 38
Od przebicia ząbków do takiego całkowitego "urośnięcia" to różnie, coś około dwóch tygodni a niektóre przez miesiąc były takie malutkie -
nick nieaktualnyA bo ja się wiecznie każdym przejmuję mimo że nie powinnam, a zwłaszcza nimi
Ogólnie teraz znowu pretensja, bo oni myśleli że jedziemy dopiero w wigilię a chcieli przyjść na kawę w piątek - a my w piątek rano wyjeżdżamy. Dziewczyny oszaleję zaraz. W dodatku teściowa ma zachwilę przyjść z prezentami
-
Vayn święta idą, a durni ludzie durni się urodzili i durni kiedyś umrą. Ja bym im otwarcie powiedziała, że albo wymienią tego misia na coś innego, albo niech Ci dadzą paragon i sama to zrobisz. To chyba oczywiste, że dziecko nie potrzebuje 3 identycznych zabawek.
-
Co za dziwaki. Jednego zostawisz i bedziesznkazdemu mówić ze to właśnie ten od niego. Nie szkoda im pieniędzy?!
Im to na pewno ktoś włosy przed roczkiem obciąłhahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 16:02
Mamusia_synusia, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
hah ja mojemu też obciełam przed roczkiem mam nadzieję że taki nie będzie
ale miałm akcję, przebierałam małemu pieluchę i wcieło mi gdzieś skarpetkę szukam szukam i nie ma jej nigdzie. Pomyślałam zeżarł czy co. Przed chwilą znowu mu zmieniam pieluchę i co ?? skarpetka w pielusze była
wczoraj mały zaczął chodzić za pchaczem i przeszedł prawie całe mieszkanie ale musiałam podtrzymywać pchacz bo za szybko jeździ mimo moich zabiegów spowalniających.
Biedronka jak Sofijka?tysiaa93, natalica06, Lexi150, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyNo teściowa wymieniła, z taką pretensją właśnie dzowniła że miała przyjść przed 16, ale MUSIAŁA jeszcze lecieć z tym szczeniaczkiem do sklepu. Jestem ciekawa na co wymieni... Ogólnie myślenie niektórych boli
Tysia super zdjęciaGabrysia cudna jak zwykle, piękna pamiątka.
We 3 łądne macie to co robiłaś na coca colitysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysia śliczne zdjecia,ja robiłam sesje dnia następnego raz jeszcze i niepotrzebnie powierzyłam aparat mezowi
,ale chciałam mała rozśmieszyć co mi sie udało ale niestety fotograf lipa.
D84 nadal gorączkapospala teraz z 1,5h z dwiema pobudkami.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysia i Ty chciałaś odwołać sesję??????!!!!! Gabi cuuuuudnościiiiii !!!!!!!!
Prześliczna Księżniczka!
Baga ma rację, Gabi pięknie pozowała, ale rodzice to mogliby wziąć przykład
A sio gorączko od Sofijki !!!! Kurdeeeeee
Vayn my Cię tu nauczymy twardościpamiętaj, że już jesteś w takim momencie życia, że nic nie musisz tylko możesz, a to bardzo ułatwia życie
tupnij wreszcie nogą i odetchnij od tej głupoty co Cię otacza
-
Gabrysiu słodkości
A dzisiaj przede mną i Michałkiem wielki dzień tzn noc. Przeniosłam lozeczko do Michała pokoju. Zmobilizowała mnie choroba męża i jego kaszel co wybudzal synka. Jestem ciekawa ile razy bede biegać do jego pokoju albo o której zwątpię i położę sie na kanapie u niegotysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Piekna Gabrysiowa sesja! Cudo!
Dana daj znac vo z tego wyszło, ja to nawet nie probuje, skapitulowałam dawano temu.
Baga chyba kiedys pisałam o iglarkach i ich maskotkach i z tego co pamietam chyba Ty chciałaś cos kupic od nich
Spacery u nas ostatnio kiepsko 30min i jojczy, gdyby nie śpiwór to juz w ogole bym nie wyszła, bo w galeri jak zdejmujemy to cały czas wstaje i tyle z wozka.
W zębach sie nie wypowiem, wszystjo przed nami
Czy któreś dzieciątko tez ma tylko jedna drzemkę dziennie? Zawsze mieliśmy dwie, a od jakis 2 tyg tylko jedna, przez co po 19 idzie spac i dzis w nocy od 3 do 5 łaziła po łożku, siadała, niby spała i od nowatylko w aucie mi zasypia, ale ileż mozna jezdzic autem bez celu
-
Dana myślę że możesz się pozytywnie rozczarować i nie wstaniesz ani razu. Jasiek w domu sam śpi w pokoju. I jak śpi sam to rzadziej się budził. Przy nas było xzesciej. Teraz od dwóch tyg wstaje o 5, 5;51 je mleko i pospi gdzied do 7. Nawet na wyjeździe a śpi że mną w lizku ale jak ja się wierce to i on zasteka.
-
Dzięki laski, no ze starych to modeli nie było i nie będzie haha
Gabrysia różnie z drzemkami, czasem ma jedną a czasem dwie. Dzisiaj miała jedną i usnęła przed chwilą. A jak ma dwie to idzie spać 22/23 albo i później. Już wolę jak ma jedną drzemkę ale czasem nie da się jej przetrzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 20:48
-
Gabrysia przesłitaśna! :*
Dana powodzenia. Ja też wszystko odpuściłam. Śpi z nami i już. Łóżeczko parzy a ja nie mam siły wstawać usypiać, odkładać.
Igor cały czas 2 drzemki. A spacery uwielbia. Tylko ostatnio siedzimy w domu bo katar.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zosia mój tez przez 2 tygodnie miał jedną drzemkę w ciągu dnia, ale od 4 dni wrócił do 2. Ale tą drugą przypadkiem mu skracam do 40 min. i zasypia 20-21
a na spacerach Florcia jedzie przodem do świata czy do Ciebie? Ja szybko znudziła się Księciuniowi, ale za to jak wszystko obserwuje to nie ma czasu mrugać
Dana trzymam kciuki oby Michałek dał mamusi pospać
Lexi teraz będzie Wam coraz trudniej ze wspólnym spaniem?my przysunęliśmy łóżeczko do naszego i wyjęliśmy szczebelki
nie muszę wstawać do smoka
polecam
a na spacerki z katarem to jak najbardziej można, tylko bez gorączki. Nosek się przewietrzy i jest lepiej
-
nick nieaktualnyNo goście byli, prezenty pozbierane. Brat wymienił szczeniaczka na biedronke z vtech a teściowa na komplet bluzka i spodniczka na 74 cm
także no zostawiam bez komentarza bo metkę ucieła, Pola się w to nie zmieściła a ona haslo.że mam se coś z tym zrobić bo już tego nie odda
tysiaa93, d84, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość